Názor na Badoo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
31.8.16 17:49

Se ti teď na tu stránku koukám :D Nevím jestli ti už poradil jak to odstranit ale podle mě by to mělo být takhle: 1. https://badoo.com/ 2.Přihlásit se (vpravo nahoře) 3. Zapomenuté heslo?…Tam vyplníš svůj email a heslo by ti mělo podle mě přijít na email. Přihlásíš se a dáš někde tam „zrušit účet“ „vymazat“ nebo něco takového :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
31.8.16 17:50

Ale no tak, nač z toho dělat raketovou vědu?
http://www.prihlaseni-bad.eu/…ni-uctu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.17 21:12

Funguje vám badoo? Mně ne, děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
14.10.17 12:05

Ja to mela spis jen jako zabavu, kdyz sem byla pred lety po dlouholetem vztahu sama, samozrejme bych pres zrovna tohle nehledala otce mych deti, ale nasla sem si tam fajn kamarady, ktery znam samozrejme dodnes osobne. Jinak dva kamarady s vyhodama, bez zavazku. Proste jentak pokec a uzit si… no a sla sem teda jednou aj s klukem z Badoo na rande, byl fajn, ale ja se nechtela vazat v te dobe a strasne mne uhanel a furt jak mne miluje :lol: to mne hodne odradilo, takze adios amigo :mrgreen: Jinak o chlapech chtivych vseho mozneho psat snad nemusim :lol: Pak sem se seznamila v praci s uzasnym mladym muzem, samozrejme Badoo sem zrusila a ted mame v prosinci 5 let vztahu a spolu krasnou skolkovou holcicku ;) Jinak moje mamca za nejakou dobu po rozvodu za me asistence zkusila na seznamu tu jejich seznamku. Sla na rande s jednim moc fajn chlapem a tedka jsou uz pres 13 let spolu, nejakych 11 let z toho manzele :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.17 23:57
@brumdinka píše:
No jo ale to bych v tom nastavení to zrušit účet musela mít..tam to fakt neni :zed:

Já tam nemám ani to nastavení, jsem z toho bezradná a připadám si jako mimoň :roll:, podařilo se Ti to nakonec zrušit?… taky jsem k registraci přišla jak slepá k houslím, na nic mi to není

• Citovat
  • Upravit
25123
27.12.17 13:47
@Anonymní píše:
Já tam nemám ani to nastavení, jsem z toho bezradná a připadám si jako mimoň :roll:, podařilo se Ti to nakonec zrušit?… taky jsem k registraci přišla jak slepá k houslím, na nic mi to není

Jo nakonec sem to zrusila, ale jak se mi to povedlo uz fakt netusim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.4.19 09:12

Našla jsem tam před 9-ti lety partnera. Zamilovali jsme se a po roce se sestěhovali. Vztah nevyšel a po 5-ti letech nastal rozchod. Já se tehdy po seznámení s nim na Badoo odhlásila, on tam zůstal a hledal milenky. Vše jsem se dozvěděla zpětně až po rozchodu, od společných přátel.
Důvod rozchodu byla vdaná milenka, kde už byly hlubší city. Dnes jsou spolu, ale jeho koníček hledání milenek na Badoo stále přetrvává. Má tam stav nezadaný a je na něm aktivní každý den. Jsou muži, kteří to považují za normální věc a mezi ně patří bohužel i on. Jsem ráda, že v tom vztahu nejsem a mám vnitřní klid:-)
Je lepší použít serióznější seznamku na vážné seznámení! Ale to je jen můj příběh a životní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.19 09:53

Jó, pro ty chronické zahýbače je badoo dobrý prostředek :) Taky znám jednoho takového. Pořád online. Myslím, že žádné své přítelkyni nebyl věrný a to jich bylo… Před dvěma, třemi lety se dokonce oženil a má dítě. Od letoška už je však rozvedený. Ale jeho teď už bývalá žena to mohla čekat… sama s ním začínala, zatímco měl ještě tu předchozí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí