Názor na maminky 40+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1262
17.1.12 11:54

A milá zakladatelko,mě taky málokdy někdo hlídal a vubec mi to nevadilo,i když mi bylo 17 let,snad jsi chtěla dítě ty s tím,že se mu budeš plně věnovat,ne? Není povinnost babiček hlídat!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
17.1.12 11:57

Já jsem mladá máma a pokud by moje máma chtěla mít další dítě. Budu razantně proti.

A to tvoje maminka by o tom s tebou nějak diskutovala? Případně by se podřídila tomu tvému proti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.1.12 11:58

tak holky berte to tak, že můžete založit třebas skupinu :nevim: :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
17.1.12 11:59
eva valoi píše:
Já jsem mladá máma a pokud by moje máma chtěla mít další dítě. Budu razantně proti.A to tvoje maminka by o tom s tebou nějak diskutovala? Případně by se podřídila tomu tvému proti?

asi jooo :lol: dal psala, ze o tom spolu mluvili a maminka je stejneho nazoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.1.12 12:00
vrobca píše:
GAZOLDA píše:
pokud vám přijdu sobecká tak asi jsem :nevim:
moje máma je stejného názoru jako já.
hlídací babička určitě není spíš jezdí po ČR, navštěvuje přátele, baví se a spí :mrgreen:
jinak jí o hlídání moc neprosím, jak jste řekly je to moje dítě
ale ona sama přijde a zeptá se :nevim: :potlesk:
spíš sem myslela sobecké to automatické strhnutí pozornosti
já se těším na 40 druhý dech, nový život, cestování, vnoučánka :nevim: :mrgreen:
Na to se těším taky, ale až tak po 50, teď se spíš modlím, abych nebyla ve 40 babičkou, protože si tak opravdu nepřipadám :mrgreen:

mojí mámě se to časem zalibilo :mrgreen: , že je mladá babi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.1.12 12:01
GAZOLDA píše:
tak holky berte to tak, že můžete založit třebas skupinu :nevim: :think: :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty vtipalku :mrgreen: Ber to tak, ze skupiny tu uz pochopitelne jsou ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
17.1.12 12:07

Vážně si myslíš že v tomto věku si někdo pořizuje dítě aby na sebe strhl pozornost? :roll:
Navíc si myslím že sama se klidně můžeš kolem 40 ocitnou v situaci kdy i ty se budeš snažit otěhotnět protože teď nemůžeš vědět jaký život budeš žít a v jaké situaci se můžeš ocitnout.

GAZOLDA píše:
pokud vám přijdu sobecká tak asi jsem :nevim:
moje máma je stejného názoru jako já.
hlídací babička určitě není spíš jezdí po ČR, navštěvuje přátele, baví se a spí :mrgreen:
jinak jí o hlídání moc neprosím, jak jste řekly je to moje dítě
ale ona sama přijde a zeptá se :nevim: :potlesk:
spíš sem myslela sobecké to automatické strhnutí pozornostijá se těším na 40 druhý dech, nový život, cestování, vnoučánka :nevim: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
17.1.12 12:07

Doba jde kupředu. Koukám, že rodiče se dnes svých dětí neptají už jen na to, co mají uvařit, kam se pojede na dovolenou a kdy se půjde domů z návštěvy u známých. Od potomků budou rodiče brzy potřebovat povolení na pohlavní styk a počet potencionálních sourozenců, případně tedy ještě od kdy do kdy mohou sourozence přinést domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.1.12 12:08
Maruška13 píše:
A milá zakladatelko,mě taky málokdy někdo hlídal a vubec mi to nevadilo,i když mi bylo 17 let,snad jsi chtěla dítě ty s tím,že se mu budeš plně věnovat,ne? Není povinnost babiček hlídat!!!!

mě taky nehlídá často, ale to už jsem tu říkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
17.1.12 12:09

Já se těším na miminko ve 40-ti a zároven by mi nevadilo být ani babičkou,užívám si vše hezké,co život přináší,těším se,až jednou budu i babička a budu si to vychutnávat obojí,tomu věřte!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.1.12 12:10

Myslím, že si nás rodiče můžou vyslechnout, ale stejně si udělají co budou chtít. Ale my to děláme úplně stejně a nemyslím, že naše děti by to měly jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
17.1.12 12:10
eva valoi píše:
Doba jde kupředu. Koukám, že rodiče se dnes svých dětí neptají už jen na to, co mají uvařit, kam se pojede na dovolenou a kdy se půjde domů z návštěvy u známých. Od potomků budou rodiče brzy potřebovat povolení na pohlavní styk a počet potencionálních sourozenců, případně tedy ještě od kdy do kdy mohou sourozence přinést domů.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
vypichla bych pripadne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.1.12 12:12
eva valoi píše:
Doba jde kupředu. Koukám, že rodiče se dnes svých dětí neptají už jen na to, co mají uvařit, kam se pojede na dovolenou a kdy se půjde domů z návštěvy u známých. Od potomků budou rodiče brzy potřebovat povolení na pohlavní styk a počet potencionálních sourozenců, případně tedy ještě od kdy do kdy mohou sourozence přinést domů.

to snad né!!!
tady se veřejně mluví o plánování a myslíš, že bych to o své mámě nevěděla, že chce mimi? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.1.12 12:15
GAZOLDA píše:
eva valoi píše:
to snad né!!!
tady se veřejně mluví o plánování a myslíš, že bych to o své mámě nevěděla, že chce mimi? :P

A kdyby chtela a ty jsi rekla razny NE, poslechla by te? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.1.12 12:15
Maruška13 píše:
Já se těším na miminko ve 40-ti a zároven by mi nevadilo být ani babičkou,užívám si vše hezké,co život přináší,těším se,až jednou budu i babička a budu si to vychutnávat obojí,tomu věřte!!! :D

Určo budeš, věřím ti. Moje mamka to má taky tak :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí