Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A milá zakladatelko,mě taky málokdy někdo hlídal a vubec mi to nevadilo,i když mi bylo 17 let,snad jsi chtěla dítě ty s tím,že se mu budeš plně věnovat,ne? Není povinnost babiček hlídat!!!!
Já jsem mladá máma a pokud by moje máma chtěla mít další dítě. Budu razantně proti.
A to tvoje maminka by o tom s tebou nějak diskutovala? Případně by se podřídila tomu tvému proti?
eva valoi píše:
Já jsem mladá máma a pokud by moje máma chtěla mít další dítě. Budu razantně proti.A to tvoje maminka by o tom s tebou nějak diskutovala? Případně by se podřídila tomu tvému proti?
asi jooo
dal psala, ze o tom spolu mluvili a maminka je stejneho nazoru
vrobca píše:GAZOLDA píše:Na to se těším taky, ale až tak po 50, teď se spíš modlím, abych nebyla ve 40 babičkou, protože si tak opravdu nepřipadám
pokud vám přijdu sobecká tak asi jsem
moje máma je stejného názoru jako já.
hlídací babička určitě není spíš jezdí po ČR, navštěvuje přátele, baví se a spí
jinak jí o hlídání moc neprosím, jak jste řekly je to moje dítě
ale ona sama přijde a zeptá se![]()
spíš sem myslela sobecké to automatické strhnutí pozornosti
já se těším na 40 druhý dech, nový život, cestování, vnoučánka![]()
mojí mámě se to časem zalibilo
, že je mladá babi
GAZOLDA píše:
tak holky berte to tak, že můžete založit třebas skupinu![]()
![]()
Vážně si myslíš že v tomto věku si někdo pořizuje dítě aby na sebe strhl pozornost? ![]()
Navíc si myslím že sama se klidně můžeš kolem 40 ocitnou v situaci kdy i ty se budeš snažit otěhotnět protože teď nemůžeš vědět jaký život budeš žít a v jaké situaci se můžeš ocitnout.
GAZOLDA píše:
pokud vám přijdu sobecká tak asi jsem
moje máma je stejného názoru jako já.
hlídací babička určitě není spíš jezdí po ČR, navštěvuje přátele, baví se a spí
jinak jí o hlídání moc neprosím, jak jste řekly je to moje dítě
ale ona sama přijde a zeptá se![]()
spíš sem myslela sobecké to automatické strhnutí pozornostijá se těším na 40 druhý dech, nový život, cestování, vnoučánka![]()
Doba jde kupředu. Koukám, že rodiče se dnes svých dětí neptají už jen na to, co mají uvařit, kam se pojede na dovolenou a kdy se půjde domů z návštěvy u známých. Od potomků budou rodiče brzy potřebovat povolení na pohlavní styk a počet potencionálních sourozenců, případně tedy ještě od kdy do kdy mohou sourozence přinést domů.
Maruška13 píše:
A milá zakladatelko,mě taky málokdy někdo hlídal a vubec mi to nevadilo,i když mi bylo 17 let,snad jsi chtěla dítě ty s tím,že se mu budeš plně věnovat,ne? Není povinnost babiček hlídat!!!!
mě taky nehlídá často, ale to už jsem tu říkala
Já se těším na miminko ve 40-ti a zároven by mi nevadilo být ani babičkou,užívám si vše hezké,co život přináší,těším se,až jednou budu i babička a budu si to vychutnávat obojí,tomu věřte!!! ![]()
Myslím, že si nás rodiče můžou vyslechnout, ale stejně si udělají co budou chtít. Ale my to děláme úplně stejně a nemyslím, že naše děti by to měly jinak ![]()
eva valoi píše:
Doba jde kupředu. Koukám, že rodiče se dnes svých dětí neptají už jen na to, co mají uvařit, kam se pojede na dovolenou a kdy se půjde domů z návštěvy u známých. Od potomků budou rodiče brzy potřebovat povolení na pohlavní styk a počet potencionálních sourozenců, případně tedy ještě od kdy do kdy mohou sourozence přinést domů.
eva valoi píše:
to snad né!!!
tady se veřejně mluví o plánování a myslíš, že bych to o své mámě nevěděla, že chce mimi? ![]()
GAZOLDA píše:eva valoi píše:to snad né!!!
tady se veřejně mluví o plánování a myslíš, že bych to o své mámě nevěděla, že chce mimi?
A kdyby chtela a ty jsi rekla razny NE, poslechla by te? ![]()
Maruška13 píše:
Já se těším na miminko ve 40-ti a zároven by mi nevadilo být ani babičkou,užívám si vše hezké,co život přináší,těším se,až jednou budu i babička a budu si to vychutnávat obojí,tomu věřte!!!
Určo budeš, věřím ti. Moje mamka to má taky tak
![]()