Názor na moje básničky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
4.4.22 21:59
@Tarjei píše:
Wtf omg Kfc? Dozraj devce, dozraj…

Zakládá tu ty samé diskuze jak na běžícím pásu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
4.4.22 22:04

Mně to přijde jako nedokonalý rým, zkus absolutní rýmy nebo akustickou konstantu, hned to dostane šmrnc :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
4.4.22 22:08

@Tapicka94 holka neštastná, raději trénuj zpěv než tohle…ale možná bys to mohla zhudebnit, takovej druhej Raego :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.4.22 22:13

@Kelsey to je spis dasen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.4.22 22:14

Co čekáš?
Proč se stále předvádíš?
Jestli si myslíš, že máš talent, tak ať ho posoudí lidé, kteří tomu rozumí. Ale na druhou stranu i laik pozná, že talent nemáš. Tak se s tím smiř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
4.4.22 22:24

Myslim si, ze mám takove to obyčejné básnické střevo. Víš takove ty rýmovačky..až skoro reklamní slogany. Taky jsem hodne naší kapele psala texty. Měla jsem na to takovou speciální metodu.. :oops: … to nikomu radeji neprozradím.. byla bych pak divnější než @opozice co kouka v sauně chlapům na koule :roll:
Ale k věci: Je to takové naivní, ale je vidět, že ten anděl je pro tebe důležitej.. Jinak se moc omlouvam, ale neni to ono., ale pokud tě mohu potěšit :nevim: Ma to větší hlavu a patu než texty od kapely Kryštof. :pankac: Ale to ma téměř všechno. Trochu na tom jeste zamakej.. Rytmus-rým, více básnických výrazů, jinotajů.. a především hloubku :palec: a bude to cajk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
4.4.22 22:27
@Tapicka94 píše:
Jsi můj strážný anděl,
co mě vždy ochrání.
Jsi moje nekonečná touha,
bez tebe je každá minuta neskutečně dlouhá.
Vím, že tě občas zlobím,
to že nejsem dokonalá,
to o sobě vím.
Nezlob se proto prosím na mě,
vždy chápej mě a miluj mě.
Každý má své chyby,
ale mě se s tebou život líbi.
Snad mi tyhle slova věříš,
a své problémy mi vždy sveris.
Svou náruč mi otevři,
a svoje očka zavři.
Dám ti sladký polibek z lásky,
pohlaď mi prosím moje vlásky.
Miluji tě nadevše,
pro tebe bych udělala vše.
Hodně jsi už pro mě udělal
a já si toho neskutečně vážím,
jenomže já se asi ještě málo snažím.

Jak se rika tomu rymu?
ABCC
ABACC
AABB
AABB
AABB
ABB
Mam to dobre? :)

Nejsem zrovna znalec poezie, ale jako vyznani urputne zakyne uciteli (ne cestinari, spis to vypada na telocvikare :) ), to asi odpovida divcimu denicku.

Na to, ze zpivas, tak tohle ma fakt mizernou melodii. Upravila bych ty rymy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
4.4.22 22:30
@welovefashion píše:
@Tapicka94 holka neštastná, raději trénuj zpěv než tohle…ale možná bys to mohla zhudebnit, takovej druhej Raego :lol: :lol:

Zhudebněné si to rytmicky představuji asi "jako Vašuta s Osvaldovou a jejich "zblázňuji se nyní"":https://www.youtube.com/watch?… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
4.4.22 22:33

@Tapicka94 Proč máš neustálou potřebu se nechávat ponižovat?

• Citovat
  • Upravit
2895
4.4.22 22:38

Dělej, co tě baví…tancuj, zpívej, skládej básně… Ale připrav se na negativní. reakce…budou hodně bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.4.22 22:38

Víte co, běžte všichni ****!

edit adminom - vulgarizmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.4.22 22:43

Jste tak extrémně zavistiví až to bolí. Protože neumíte to co já to je pochopitelný. Já se kvůli vám zpěvu nevzdám myslím si že na to mám a doma mě všichni chválí i na ulici. 7 let sólový zpěv na umělecké škole jsem taky měla, a dokonce jsem se jim tam tak líbila, že mě místo do prvního ročníku dali do druhého. A pak že neumím zpívat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
4.4.22 22:46
@Tapicka94
@Tapicka94 píše:
Víte co, běžte všichni do ****!
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.4.22 22:47

Á, tady dochází slova, což mlčení znamená souhlas. Nevím jestli jste k smíchu nebo k pláči 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
4.4.22 22:47
@Tapicka94 píše:
Jste tak extrémně zavistiví až to bolí. Protože neumíte to co já to je pochopitelný. Já se kvůli vám zpěvu nevzdám myslím si že na to mám a doma mě všichni chválí i na ulici. 7 let sólový zpěv na umělecké škole jsem taky měla, a dokonce jsem se jim tam tak líbila, že mě místo do prvního ročníku dali do druhého. A pak že neumím zpívat. :mrgreen:

Ježíš a já se tě chtěla zastat…bez si lupnout antidepresiva a dej pokoj…doufám, že ty fotky ultrazvuku nad tvou posteli nejsou tvoje…nemnoz se, neumíš zpívat, skládat básně ani tancovat! Ses levá, jako šavle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová