Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarjei píše:
Wtf omg Kfc? Dozraj devce, dozraj…
Zakládá tu ty samé diskuze jak na běžícím pásu. ![]()
Mně to přijde jako nedokonalý rým, zkus absolutní rýmy nebo akustickou konstantu, hned to dostane šmrnc
![]()
@Tapicka94 holka neštastná, raději trénuj zpěv než tohle…ale možná bys to mohla zhudebnit, takovej druhej Raego
![]()
Co čekáš?
Proč se stále předvádíš?
Jestli si myslíš, že máš talent, tak ať ho posoudí lidé, kteří tomu rozumí. Ale na druhou stranu i laik pozná, že talent nemáš. Tak se s tím smiř.
Myslim si, ze mám takove to obyčejné básnické střevo. Víš takove ty rýmovačky..až skoro reklamní slogany. Taky jsem hodne naší kapele psala texty. Měla jsem na to takovou speciální metodu..
… to nikomu radeji neprozradím.. byla bych pak divnější než @opozice co kouka v sauně chlapům na koule ![]()
Ale k věci: Je to takové naivní, ale je vidět, že ten anděl je pro tebe důležitej.. Jinak se moc omlouvam, ale neni to ono., ale pokud tě mohu potěšit
Ma to větší hlavu a patu než texty od kapely Kryštof.
Ale to ma téměř všechno. Trochu na tom jeste zamakej.. Rytmus-rým, více básnických výrazů, jinotajů.. a především hloubku
a bude to cajk.
@Tapicka94 píše:
Jsi můj strážný anděl,
co mě vždy ochrání.
Jsi moje nekonečná touha,
bez tebe je každá minuta neskutečně dlouhá.
Vím, že tě občas zlobím,
to že nejsem dokonalá,
to o sobě vím.
Nezlob se proto prosím na mě,
vždy chápej mě a miluj mě.
Každý má své chyby,
ale mě se s tebou život líbi.
Snad mi tyhle slova věříš,
a své problémy mi vždy sveris.
Svou náruč mi otevři,
a svoje očka zavři.
Dám ti sladký polibek z lásky,
pohlaď mi prosím moje vlásky.
Miluji tě nadevše,
pro tebe bych udělala vše.
Hodně jsi už pro mě udělal
a já si toho neskutečně vážím,
jenomže já se asi ještě málo snažím.
Jak se rika tomu rymu?
ABCC
ABACC
AABB
AABB
AABB
ABB
Mam to dobre? ![]()
Nejsem zrovna znalec poezie, ale jako vyznani urputne zakyne uciteli (ne cestinari, spis to vypada na telocvikare
), to asi odpovida divcimu denicku.
Na to, ze zpivas, tak tohle ma fakt mizernou melodii. Upravila bych ty rymy.
@welovefashion píše:
@Tapicka94 holka neštastná, raději trénuj zpěv než tohle…ale možná bys to mohla zhudebnit, takovej druhej Raego![]()
Zhudebněné si to rytmicky představuji asi "jako Vašuta s Osvaldovou a jejich "zblázňuji se nyní"":https://www.youtube.com/watch?… ![]()
Dělej, co tě baví…tancuj, zpívej, skládej básně… Ale připrav se na negativní. reakce…budou hodně bolet.
Jste tak extrémně zavistiví až to bolí. Protože neumíte to co já to je pochopitelný. Já se kvůli vám zpěvu nevzdám myslím si že na to mám a doma mě všichni chválí i na ulici. 7 let sólový zpěv na umělecké škole jsem taky měla, a dokonce jsem se jim tam tak líbila, že mě místo do prvního ročníku dali do druhého. A pak že neumím zpívat. ![]()
Á, tady dochází slova, což mlčení znamená souhlas. Nevím jestli jste k smíchu nebo k pláči 😃
@Tapicka94 píše:
Jste tak extrémně zavistiví až to bolí. Protože neumíte to co já to je pochopitelný. Já se kvůli vám zpěvu nevzdám myslím si že na to mám a doma mě všichni chválí i na ulici. 7 let sólový zpěv na umělecké škole jsem taky měla, a dokonce jsem se jim tam tak líbila, že mě místo do prvního ročníku dali do druhého. A pak že neumím zpívat.
Ježíš a já se tě chtěla zastat…bez si lupnout antidepresiva a dej pokoj…doufám, že ty fotky ultrazvuku nad tvou posteli nejsou tvoje…nemnoz se, neumíš zpívat, skládat básně ani tancovat! Ses levá, jako šavle.