Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tapicka94 píše:
Jste tak extrémně zavistiví až to bolí. Protože neumíte to co já to je pochopitelný. Já se kvůli vám zpěvu nevzdám myslím si že na to mám a doma mě všichni chválí i na ulici. 7 let sólový zpěv na umělecké škole jsem taky měla, a dokonce jsem se jim tam tak líbila, že mě místo do prvního ročníku dali do druhého. A pak že neumím zpívat.
Ty jsi buďto troll nebo máš nějakou diagnózu. Jinak to bohužel nevidím.
@Tapicka94 píše:
Víte co, běžte všichni do ****!
![]()
Teď ses hezky projevila.
@marra2 píše:
Ježíš a já se tě chtěla zastat…bez si lupnout antidepresiva a dej pokoj…doufám, že ty fotky ultrazvuku nad tvou posteli nejsou tvoje…nemnoz se, neumíš zpívat, skládat básně ani tancovat! Ses levá, jako šavle.
Mám to stejně. Prva jsem se jí zastávala. Ale tím kopáním kolem sebe si to pokazila.
@LindenSkyHope píše:
Ty jsi buďto troll nebo máš nějakou diagnózu. Jinak to bohužel nevidím.
Někde tu psala, že se léčí na psychiatrii. A několikrát byla hospitalizována + má invalidní důchod na psychiku.
Tak mě dejte pokoj akorát mě Shazujete ještě víc sebevědomí a mám deprese kvůli vám!
@topazio píše:
Někde tu psala, že se léčí na psychiatrii. A několikrát byla hospitalizována + má invalidní důchod na psychiku.
Ve vedlejším vláknu to psala mi.
@Kelsey píše:
Ve vedlejším vláknu to psala mi.
Máš pravdu. Ona zakládá vlákna jak na běžícím pásu. ![]()
@Tapicka94 píše:
Tak mě dejte pokoj akorát mě Shazujete ještě víc sebevědomí a mám deprese kvůli vám!
Jestli máš deprese kvůli cizím lidem, kterým strčíš k posouzení svoje básničky a písničky a oni si dovolí, že se jim to nelíbí, tak tvůj psychiatr či terapeut neodvádějí dobrou práci. Kontaktuj je a změň léčbu.
Příspěvek upraven 04.04.22 v 22:56
Tohle je ještě horší než ten zpěv
. Zpívat neumíš, skládat básničky taky ne, ale sebevědomí máš dobrý, to se musí nechat. Jsi hustá fakt
.
@Tapicka94 píše: Á, tady dochází slova, což mlčení znamená souhlas. Nevím jestli jste k smíchu nebo k pláči 😃
Děvče, Ty jsi hrozně nešťastná a možná si to ani neuvědomuješ. Věř, že určitě ne všichni Ti tady lžou. O mně, každý, kdo mě zná ví, že jsem upřímná jak málokdo jiný a musím říct, že talent prostě nemáš. Zkus se zaměřit na něco jiného. Bohužel ne vždy v tom co nás baví se nám nutně musí dařit.
@zrcadlo píše:
Zhudebněné si to rytmicky představuji asi "jako Vašuta s Osvaldovou a jejich "zblázňuji se nyní"":https://www.youtube.com/watch?…
To je skvělý! ![]()
Mimochodem, já asi nikdy neslyšela zpívat Osvaldovou, když o tom tak přemýšlím.
Nevěděla jsem, že zpívá takhle pěkně.
@zrcadlo píše:
Zhudebněné si to rytmicky představuji asi "jako Vašuta s Osvaldovou a jejich "zblázňuji se nyní"":https://www.youtube.com/watch?…
ty jo já mám pocit, že oni ten text od kelly family je doslovně přeložili
![]()
Máme jít do pí?? A zrovna TY budeš něco vykládat o charakteru? Je mi Tě líto. Věř, nikdo Ti nic nezávidí. Jsi tu jenom pro smích. Koneckonců, dělej jak myslíš, já se tu náramně bavím ![]()
@welovefashion píše:
ty jo já mám pocit, že oni ten text od kelly family je doslovně přeložili![]()
![]()
![]()
![]()
No jasně, v tom byl ten vtip… ach mé mládí, nostalgicky vzpomínám, jak se pak lidi na gymplu zdravili poslední větou písně „Polib mi, čau!“ (alias „Kiss me goodbye“
)