Názor na moje básničky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16201
5.4.22 19:14
@Russet píše:
Prosím, jak vypadá verš „jump“?

Taky pobavilo, budu věřit tomu, že mobil opravil jamb na jump.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.4.22 19:17
@zrcadlo píše:
Taky pobavilo, budu věřit tomu, že mobil opravil jamb na jump.

A aby to tracheji" nebylo líto, tak toho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.22 19:42
@Russet píše:
jamb a trochej napsala jsem to naschval.
@Russet píše:

Jamb a trochej… napsala jsem to tak schválně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.22 19:43
@vlcice.andrea píše:
Jamb a trochej… napsala jsem to tak schválně…

Jeste je daktyl… a buch vi co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.22 19:49

@zrcadlo zatracene vyskakovaci reklamy… ja tomu teda prt rozumim ale kdo se vyzna tak treba taky vi o cem je tohle https://versologie.cz/…pruvodni.php?… hlavne ze vime co tim chtel „basnik“ říci. Chopim se asi zase zpatky stetce, z toho mam aspoň osoupanou maturitu se kterou jsem. zkoncila ve fabrice. Ale co, stejnak me to bavi a o to jde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
5.4.22 19:55
@Tapicka94 píše:
Jsi můj strážný anděl, co mě vždy ochrání. Jsi moje nekonečná touha, bez tebe je každá minuta neskutečně dlouhá. Vím, že tě občas zlobím, to že nejsem dokonalá, to o sobě vím. Nezlob se proto prosím na mě, vždy chápej mě a miluj mě. Každý má své chyby, ale mě se s tebou život líbi. Snad mi tyhle slova věříš, a své problémy mi vždy sveris. Svou náruč mi otevři, a svoje očka zavři. Dám ti sladký polibek z lásky, pohlaď mi prosím moje vlásky. Miluji tě nadevše, pro tebe bych udělala vše. Hodně jsi už pro mě udělal a já si toho neskutečně vážím, jenomže já se asi ještě málo snažím.

Hrozný. Samej kýč. Lepší je ten zpěv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
5.4.22 19:59
@Královna Kosmíru píše:
Myslim si, ze mám takove to obyčejné básnické střevo. Víš takove ty rýmovačky..až skoro reklamní slogany. Taky jsem hodne naší kapele psala texty. Měla jsem na to takovou speciální metodu.. :oops: … to nikomu radeji neprozradím.. byla bych pak divnější než @opozice co kouka v sauně chlapům na koule :roll:
Ale k věci: Je to takové naivní, ale je vidět, že ten anděl je pro tebe důležitej.. Jinak se moc omlouvam, ale neni to ono., ale pokud tě mohu potěšit :nevim: Ma to větší hlavu a patu než texty od kapely Kryštof. :pankac: Ale to ma téměř všechno. Trochu na tom jeste zamakej.. Rytmus-rým, více básnických výrazů, jinotajů.. a především hloubku :palec: a bude to cajk.
:lol: :lol: :lol: na jaký koule že to kouká? Ty mi dáváš :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
5.4.22 20:02
@sirikit píše:
Já si ovšem myslím, že to má potenciál a podobná kvalita kdysi trhala hitparády! :pankac: :pankac:Já tě mám ráda (ráda).
Já tě mám ráda (ráda).Když tě doma nemívám,
a sama v noci usínám,
tak začnu aspoň o nás snít
já přála bych si s tebou chvíli být,
pohladím tě po tvářích.
Jak ve filmových scénářích
najednou se tu objevíš,
a lásku svou mi projevíš,
jsem tvá,
budem se spolu něžně líbat,
a přitom se na sebe dívat. Mám ráda když se na mě usmíváš
když večer v náruči mi usínáš,
když mě čerstvou kávou probouzíš,
právem si lásku zasloužíš.
Mám ráda když se na mě usmíváš
když večer v náruči mi usínáš,
když mě čerstvou kávou probouzíš,
právem si lásku zasloužíš.

Horší už je jenom Lunetik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
5.4.22 20:03
@Zeoli píše: :lol: :lol: :lol: na jaký koule že to kouká? Ty mi dáváš :lol: :lol:

No chlapum v sauně a na nuda prej čumí na koule :nevim:.. ma dost ten kluk 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
5.4.22 20:18
@Královna Kosmíru píše:
No chlapum v sauně a na nuda prej čumí na koule :nevim:.. ma dost ten kluk 8o

Aha. Tak to mi tady uniklo. Jaká škoda :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
5.4.22 20:24
@topazio píše:
Když už jsme u té poezii, zajímalo by mě kolik lidí v průměru zajímá poezie. Mě poezie nikdy nezajímala. Jestli se vůbec dobře prodává.

Ani Krchovský? To je přece pěkná undergroundová klasika. Vřele doporučuji :lol:.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
5.4.22 20:31

@Tapicka94 Bohužel se mi tvoje tvorba nelíbí, druhý Hanuš Hachenburg z tebe nebude. To je poezie podle mého gusta.

• Citovat
  • Upravit
Neilika
5.4.22 21:04
@krecik.dzungarsky píše:
Ani Krchovský? To je přece pěkná undergroundová klasika. Vřele doporučuji :lol:.

Jo, Krchovsky je borec. :lol:

Ach, zivot je tak trapny, boze,
jak uprdnuti do souloze.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
5.4.22 21:14
@marra2 píše:
Ježíš a já se tě chtěla zastat…bez si lupnout antidepresiva a dej pokoj…doufám, že ty fotky ultrazvuku nad tvou posteli nejsou tvoje…nemnoz se, neumíš zpívat, skládat básně ani tancovat! Ses levá, jako šavle.

Ty kecy o antidepresivech už mě začínají pěkně ****. to jako každej kdo je bere je automaticky blázen? Ten kdo tohle napíše ví o těch lécích úplný *** a ztrapnuje sám sebe.

Edit admin: urážky a vulgarity do diskuzí nepatří

• Citovat
  • Upravit
Štofik
5.4.22 21:19
@topazio píše:
Někde tu psala, že se léčí na psychiatrii. A několikrát byla hospitalizována + má invalidní důchod na psychiku.

Jo a tak to tady budem připomínat a radit ji prášky. Twl mám dost.
@admin vám tohle přijde ok? Že se tu běžně naváží do lidi s duševním problémy? A není to poprvé a ani jen v tomhle případě. Je to pořád dokola. Je to jak navážení se do menšin. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová