Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Prosím, jak vypadá verš „jump“?
Taky pobavilo, budu věřit tomu, že mobil opravil jamb na jump.
@zrcadlo píše:
Taky pobavilo, budu věřit tomu, že mobil opravil jamb na jump.
A aby to tracheji" nebylo líto, tak toho taky.
@Russet píše:jamb a trochej napsala jsem to naschval.
@Russet píše:
Jamb a trochej… napsala jsem to tak schválně…
@vlcice.andrea píše:
Jamb a trochej… napsala jsem to tak schválně…
Jeste je daktyl… a buch vi co…
@zrcadlo zatracene vyskakovaci reklamy… ja tomu teda prt rozumim ale kdo se vyzna tak treba taky vi o cem je tohle https://versologie.cz/…pruvodni.php?… hlavne ze vime co tim chtel „basnik“ říci. Chopim se asi zase zpatky stetce, z toho mam aspoň osoupanou maturitu se kterou jsem. zkoncila ve fabrice. Ale co, stejnak me to bavi a o to jde ne?
@Tapicka94 píše:
Jsi můj strážný anděl, co mě vždy ochrání. Jsi moje nekonečná touha, bez tebe je každá minuta neskutečně dlouhá. Vím, že tě občas zlobím, to že nejsem dokonalá, to o sobě vím. Nezlob se proto prosím na mě, vždy chápej mě a miluj mě. Každý má své chyby, ale mě se s tebou život líbi. Snad mi tyhle slova věříš, a své problémy mi vždy sveris. Svou náruč mi otevři, a svoje očka zavři. Dám ti sladký polibek z lásky, pohlaď mi prosím moje vlásky. Miluji tě nadevše, pro tebe bych udělala vše. Hodně jsi už pro mě udělal a já si toho neskutečně vážím, jenomže já se asi ještě málo snažím.
Hrozný. Samej kýč. Lepší je ten zpěv.
@Královna Kosmíru píše:
Myslim si, ze mám takove to obyčejné básnické střevo. Víš takove ty rýmovačky..až skoro reklamní slogany. Taky jsem hodne naší kapele psala texty. Měla jsem na to takovou speciální metodu..… to nikomu radeji neprozradím.. byla bych pak divnější než @opozice co kouka v sauně chlapům na koule
Ale k věci: Je to takové naivní, ale je vidět, že ten anděl je pro tebe důležitej.. Jinak se moc omlouvam, ale neni to ono., ale pokud tě mohu potěšitMa to větší hlavu a patu než texty od kapely Kryštof.
Ale to ma téměř všechno. Trochu na tom jeste zamakej.. Rytmus-rým, více básnických výrazů, jinotajů.. a především hloubku
a bude to cajk.
@sirikit píše:
Já si ovšem myslím, že to má potenciál a podobná kvalita kdysi trhala hitparády!![]()
Já tě mám ráda (ráda).
Já tě mám ráda (ráda).Když tě doma nemívám,
a sama v noci usínám,
tak začnu aspoň o nás snít
já přála bych si s tebou chvíli být,
pohladím tě po tvářích.
Jak ve filmových scénářích
najednou se tu objevíš,
a lásku svou mi projevíš,
jsem tvá,
budem se spolu něžně líbat,
a přitom se na sebe dívat. Mám ráda když se na mě usmíváš
když večer v náruči mi usínáš,
když mě čerstvou kávou probouzíš,
právem si lásku zasloužíš.
Mám ráda když se na mě usmíváš
když večer v náruči mi usínáš,
když mě čerstvou kávou probouzíš,
právem si lásku zasloužíš.
Horší už je jenom Lunetik ![]()
@Zeoli píše:![]()
![]()
na jaký koule že to kouká? Ty mi dáváš
![]()
No chlapum v sauně a na nuda prej čumí na koule
.. ma dost ten kluk ![]()
@Královna Kosmíru píše:
No chlapum v sauně a na nuda prej čumí na koule.. ma dost ten kluk
Aha. Tak to mi tady uniklo. Jaká škoda
![]()
@topazio píše:
Když už jsme u té poezii, zajímalo by mě kolik lidí v průměru zajímá poezie. Mě poezie nikdy nezajímala. Jestli se vůbec dobře prodává.
Ani Krchovský? To je přece pěkná undergroundová klasika. Vřele doporučuji
.
@Tapicka94 Bohužel se mi tvoje tvorba nelíbí, druhý Hanuš Hachenburg z tebe nebude. To je poezie podle mého gusta.
@krecik.dzungarsky píše:
Ani Krchovský? To je přece pěkná undergroundová klasika. Vřele doporučuji.
Jo, Krchovsky je borec. ![]()
Ach, zivot je tak trapny, boze,
jak uprdnuti do souloze.
@marra2 píše:
Ježíš a já se tě chtěla zastat…bez si lupnout antidepresiva a dej pokoj…doufám, že ty fotky ultrazvuku nad tvou posteli nejsou tvoje…nemnoz se, neumíš zpívat, skládat básně ani tancovat! Ses levá, jako šavle.
Ty kecy o antidepresivech už mě začínají pěkně ****. to jako každej kdo je bere je automaticky blázen? Ten kdo tohle napíše ví o těch lécích úplný *** a ztrapnuje sám sebe.
Edit admin: urážky a vulgarity do diskuzí nepatří
@topazio píše:
Někde tu psala, že se léčí na psychiatrii. A několikrát byla hospitalizována + má invalidní důchod na psychiku.
Jo a tak to tady budem připomínat a radit ji prášky. Twl mám dost.
@admin vám tohle přijde ok? Že se tu běžně naváží do lidi s duševním problémy? A není to poprvé a ani jen v tomhle případě. Je to pořád dokola. Je to jak navážení se do menšin. ![]()