Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelle_M píše: Úplně náš typ, viď
To víš, Michelle, zrovna my dvě si nebude nic nalhávat, mame stejný vkus na muže. Je k sežrání ![]()
Dobrý deň,
@Tapicka94 zakladať duplicitné diskusie a vyjadrovať sa vulgárne je proti pravidlám webu. Pri ďalšom porušení Vám bude účet zablokovaný.
S pozdravom,
Kristína ![]()
@Tapicka94 píše:
Jsi můj strážný anděl, co mě vždy ochrání. Jsi moje nekonečná touha, bez tebe je každá minuta neskutečně dlouhá. Vím, že tě občas zlobím, to že nejsem dokonalá, to o sobě vím. Nezlob se proto prosím na mě, vždy chápej mě a miluj mě. Každý má své chyby, ale mě se s tebou život líbi. Snad mi tyhle slova věříš, a své problémy mi vždy sveris. Svou náruč mi otevři, a svoje očka zavři. Dám ti sladký polibek z lásky, pohlaď mi prosím moje vlásky. Miluji tě nadevše, pro tebe bych udělala vše. Hodně jsi už pro mě udělal a já si toho neskutečně vážím, jenomže já se asi ještě málo snažím.
A co říkáš na tuhle báseň:
Volal jsem ústy
volal jsem v dál
slyšíš mě srdce
nemohu dál
volal jsem éterem na všechny strany
volal jsem dlouho a přestání.
Celý svět mlčel
snad tichý výsměch v tváři
ne, do očí se mi smál a pokrytecky se mě ptal
co se ti stalo a hned mě odpudil, s ohněm si asi hrál.
Já sjezdil řeky, moře, oceán
já volal snad do všech světových stran.
Pak přestal volat, zastavil prám šel na poštu a poslal telegram
ale z dálky šla jen slova
nepřijimám, nepřijimám
@Tapicka94 píše:
Jste tak extrémně zavistiví až to bolí. Protože neumíte to co já to je pochopitelný. Já se kvůli vám zpěvu nevzdám myslím si že na to mám a doma mě všichni chválí i na ulici. 7 let sólový zpěv na umělecké škole jsem taky měla, a dokonce jsem se jim tam tak líbila, že mě místo do prvního ročníku dali do druhého. A pak že neumím zpívat.
Tak přemýšlím, že v tom nicku nechybí dva háčky (Ťapička), ale jedna mezera a háček (to už si domyslíte)
@Tapicka94 píše:
Jste tak extrémně zavistiví až to bolí. Protože neumíte to co já to je pochopitelný. Já se kvůli vám zpěvu nevzdám myslím si že na to mám a doma mě všichni chválí i na ulici. 7 let sólový zpěv na umělecké škole jsem taky měla, a dokonce jsem se jim tam tak líbila, že mě místo do prvního ročníku dali do druhého. A pak že neumím zpívat.
To bylo jinak. Chteli se te co nejdriv zbavit, tak ti dovolili preskocit rocnik
.
Me doma taky chvali, kdyz si zpivam ve sprse, ale presto nemam dojem, ze to je znameni, ze by se s mym zpevem dala vyprodat Carnegie Hall.
@gabrriel píše:
Tak přemýšlím, že v tom nicku nechybí dva háčky (Ťapička), ale jedna mezera a háček (to už si domyslíte)
@Tapicka94 píše:
A v kolika letech jsi do té umělecké školy nastupovala?
@gabrriel píše:
Me varianta se 2 hacky vubec nenapadla ![]()
Ja jsem si fakt rikala, proc si dala tak blby nick.
Ale cislo uz jsem myslela rok narozeni a ne centimetry ![]()
@zrnko píše:
Me varianta se 2 hacky vubec nenapadla
Ja jsem si fakt rikala, proc si dala tak blby nick.Ale cislo uz jsem myslela rok narozeni a ne centimetry
Mi teda hned napadla varianta, že má být pouze druhý háček 🙈
.
@topazio píše:
Nikdo ti nic nezávidí.
Jen jestli náhodou nezávidíš, ty inžinýrko tříbarevná jedna… ![]()
Tyhle diskuse od zakladatelky mě vážně pobavily ![]()
A nasadila tomu korunu když vsechny poslala někam.
@Plmo píše:
Jen jestli náhodou nezávidíš, ty inžinýrko tříbarevná jedna…
Tyhle diskuse od zakladatelky mě vážně pobavily
A nasadila tomu korunu když vsechny poslala někam.
Spíš kdyz nepochopila ironii a myslela, že ji fakt někdo chválí
Když už jsme u té poezii, zajímalo by mě kolik lidí v průměru zajímá poezie. Mě poezie nikdy nezajímala. Jestli se vůbec dobře prodává.
@topazio píše:
Když už jsme u té poezii, zajímalo by mě kolik lidí v průměru zajímá poezie. Mě poezie nikdy nezajímala. Jestli se vůbec dobře prodává.
Neprodava se skoro vubec. S výjimkou rymovacek na novy rok, vanoce a eventuálně na velikonoce a pokud vubec tak jen v urcitem okruhu lidi. V plzni treba ason club. Ale jsou i lide kteri to řeší do puntiku. Resi zda je verš jump ci trachej a jiné podle me nesmysly. Moje sestra pise takto precizni a dokonalé basne ve vsech ohledech. Ale basne jsou ukryte i v pisnich a repu diky bohu za to. Kazdopadne kdyz nekdo pise aby ulevil sve bolave duši, je to věc báječná a je jedno zda to dela profesionálně nebo tak jak horká jehla ušije. Pokud to dělá tak mu to ma pomoct. Pokud to nekdo ocení tak je to jen dobře a kdo to nechápe at si chodi do fitka nebo hraje playstation. Každy mame to sve. Kritizovat svede každý a každý je na jine urovni. Hlavní je poselství. A treba ten clovek taky touží byt v necem originální. Najit ale spravne metafory je poradna fuska a pokud to jde jak rikam rychle a snadno jako kdyz se poblejes, je to ono…
@vlcice.andrea píše:
Neprodava se skoro vubec. S výjimkou rymovacek na novy rok, vanoce a eventuálně na velikonoce a pokud vubec tak jen v urcitem okruhu lidi. V plzni treba ason club. Ale jsou i lide kteri to řeší do puntiku. Resi zda je verš jump ci trachej a jiné podle me nesmysly. Moje sestra pise takto precizni a dokonalé basne ve vsech ohledech. Ale basne jsou ukryte i v pisnich a repu diky bohu za to. Kazdopadne kdyz nekdo pise aby ulevil sve bolave duši, je to věc báječná a je jedno zda to dela profesionálně nebo tak jak horká jehla ušije. Pokud to dělá tak mu to ma pomoct. Pokud to nekdo ocení tak je to jen dobře a kdo to nechápe at si chodi do fitka nebo hraje playstation. Každy mame to sve. Kritizovat svede každý a každý je na jine urovni. Hlavní je poselství. A treba ten clovek taky touží byt v necem originální. Najit ale spravne metafory je poradna fuska a pokud to jde jak rikam rychle a snadno jako kdyz se poblejes, je to ono…
Prosím, jak vypadá verš „jump“?