Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@avinka píše:
@tamata děkuji za pobavení po na večer
Já se taky pobavila ![]()
Nezapomeňte všechny zítra nakoupit ![]()
http://www.kaloricketabulky.cz/…ciatella.jpg
Já jsem to teda nečetla celý, ale já budu asi nejhorší máma pod sluncem, protože moje dítě jezdilo v libertě někdy z roku asi 1987. Později pravda dostalo fungl nový golfky chicco, ale v roce 2010, kolekce 2008. Jo a postýlku jsem kupovala novou, jedno povlečení, pár plín, osušek a občas něco z oblečení. Jinak všechno děděný a přesto za mnou přiběhne, skočí mi kolem krku a řekne mi,,mám tě rád,,
@tamata píše:
Já se taky pobavila
Nezapomeňte všechny zítra nakoupit
http://www.kaloricketabulky.cz/…ciatella.jpg
zejtra bezim pro to
![]()
a fakt super znackova diskuze ![]()
@nikolastratanova píše:
O čem tady ta diskuze je? Tím my chcete říct že děti co nosí dior atd. jsou naopak nešťastné že se strefujete do těchto značek?Moje dcera chodí od mala oblíkaná ve světových značkách a nešťastná mi teda nepříjde
ano dior i armani vyrábí dudlíky a měli jsme od obouch značek
a za mě byli super, kočárek stokke se mi také moc nelíbí ale kamarádka ho měla a chválila si ho
proč soudit. Myslím si že je to každého věc..
Tohle má být ukázka šťastného dítka? Je to chudák, má matku blázna, lakovat takovému mrněti nehty. ty nejsi normální
![]()
@tamata píše:
Jinak ta značková anonymní, co sem háže ty fotky, tak já nevim… my máme právě stejnýho psa a ač ho koupe asi ve značkových šamponech a jistě chodí do luxusních salonů, tak bych řekla, že náš pes má hezčí srst a koupe se v šamponu z Globusu a stříháme ho doma, tak kde udělali značkoví soudruzi chybu?
Nikolo tos zase jednou dostala hašte co? Mě se ty modely moc líbí
A na písku mám nervy i když má tepláky za 20,– nesnáším špínu ![]()
Teda co jsem to za matku, že mě ještě nenapadlo nalakovat dceři nehty nějakým ultra moderním odstínem…ještě jí nejsou ani tři-a už je out
![]()
@adeeelia chudak mala, to ma teda start do zivota
snad ted druhe bude kluk, aby se to uz nemohlo opakovat ![]()
Hamanek1 tak co zakladatelko, už jsi dobrá matka, co dítě miluje, vzdělává, chodí s ním na kroužky, anebo máš chůvu? Anebo pořád jen broskvoviny o obchodech?
@tamata děkuji za pobavení po na večer