Nebudu dobrá máma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
avinka
15.7.13 23:08

@tamata děkuji za pobavení po na večer :D

• Citovat
  • Upravit
13073
15.7.13 23:10
@avinka píše:
@tamata děkuji za pobavení po na večer :D

Já se taky pobavila :lol:
Nezapomeňte všechny zítra nakoupit :mavam:
 http://www.kaloricketabulky.cz/…ciatella.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
15.7.13 23:18

Já jsem to teda nečetla celý, ale já budu asi nejhorší máma pod sluncem, protože moje dítě jezdilo v libertě někdy z roku asi 1987. Později pravda dostalo fungl nový golfky chicco, ale v roce 2010, kolekce 2008. Jo a postýlku jsem kupovala novou, jedno povlečení, pár plín, osušek a občas něco z oblečení. Jinak všechno děděný a přesto za mnou přiběhne, skočí mi kolem krku a řekne mi,,mám tě rád,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
15.7.13 23:22
@tamata píše:
Já se taky pobavila :lol:
Nezapomeňte všechny zítra nakoupit :mavam:
http://www.kaloricketabulky.cz/…ciatella.jpg

zejtra bezim pro to :mrgreen: :mrgreen:
a fakt super znackova diskuze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.7.13 06:34
@nikolastratanova píše:
O čem tady ta diskuze je? Tím my chcete říct že děti co nosí dior atd. jsou naopak nešťastné že se strefujete do těchto značek? 8o Moje dcera chodí od mala oblíkaná ve světových značkách a nešťastná mi teda nepříjde 8o ano dior i armani vyrábí dudlíky a měli jsme od obouch značek ;) a za mě byli super, kočárek stokke se mi také moc nelíbí ale kamarádka ho měla a chválila si ho :) proč soudit. Myslím si že je to každého věc.. :hug:

Tohle má být ukázka šťastného dítka? Je to chudák, má matku blázna, lakovat takovému mrněti nehty. ty nejsi normální :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.7.13 06:38
@tamata píše:
Jinak ta značková anonymní, co sem háže ty fotky, tak já nevim… my máme právě stejnýho psa a ač ho koupe asi ve značkových šamponech a jistě chodí do luxusních salonů, tak bych řekla, že náš pes má hezčí srst a koupe se v šamponu z Globusu a stříháme ho doma, tak kde udělali značkoví soudruzi chybu? :think:
:mrgreen: :mrgreen: No jo, ale jestli to nebude tím, že pes má normální paničku :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.7.13 14:39

Nikolo tos zase jednou dostala hašte co? Mě se ty modely moc líbí 8) A na písku mám nervy i když má tepláky za 20,– nesnáším špínu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
26.7.13 23:28

Teda co jsem to za matku, že mě ještě nenapadlo nalakovat dceři nehty nějakým ultra moderním odstínem…ještě jí nejsou ani tři-a už je out :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
27.7.13 14:19

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.7.13 19:30

@adeeelia chudak mala, to ma teda start do zivota :roll: snad ted druhe bude kluk, aby se to uz nemohlo opakovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.1.17 07:44

Hamanek1 tak co zakladatelko, už jsi dobrá matka, co dítě miluje, vzdělává, chodí s ním na kroužky, anebo máš chůvu? Anebo pořád jen broskvoviny o obchodech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí