Nebudu dobrá máma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
15.7.13 21:31
@Prcek88 píše:
Značkové a drahé věci na dítěti značí to, že má dobrou matku? a naopak neznačkov, bazarové věci značí to, že má špatnou matku? :roll:

v tom případě se řadím mezi ty nejhorší matky, jelikož moje dítě má 80% věcí z druhé ruky, ale je zvláštní, že se od rána do večera směje a podle mého okolí je to šťastné dítě :think: (ironie) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
15.7.13 21:31
@vendulaaa píše:
záleží na tom, kolik je psáno na cenovce :mrgreen:

Nevím, já to dítě nekoupila :mrgreen:
@valina1

Hele, ještě že jste mě tu poučily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
15.7.13 21:32
@tamata píše:
Já si to začnu teda taky sepisovat, náklady na druhé dítě:
1. dudlík za 45 korun
2. dudlík za 46 korun
Ještě možná koupíme osušku :think:
Jsem dobrá nebo špatná máma? :mrgreen:Příspěvek upraven 15.07.13 v 21:29
Špatná máma!
Kde máš špunty do uší? :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130

Jo a abych byla trochu užitečná:
osušky si zakladatelko kup aspon 4, pokud nechces furt prát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379

Ja ho znam, strasne se mi nelibi. Zkousela jsem ho ze srandy v obchode a muj na me vyjel at tahnu, ze neni martan, aby s timto jezdil :lol:.No je to kocar, ktery musi vyniknout hned, aby si ho nikdo nepopletl.Je jedno ze je otresny, dulezite je, aby hned bylo videt kolik stoji :jazyk:.Proc ne, kazdeho vec.Jen lidi co penize maji si nedelaji kalkulaci vybavy, aby jim to vyplivlo graf schopnosti rodicovstvi. Myslim ze graf rod.je IQ test. Skoda ze u nas neni povinny pri kontroloch na gynde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971

Paneboze. asi fakt vtip.
My mame penez dost, ale syn nema noveho skoro nic (vsechno po bratrancich apod), kocar nemame (jen satek), dudlik nemame, postylku jsme rozebrali a dali do sklepa (spi s nama), vanicku nemame (kybl). Obleceni na novorozene - za me staci 5 dupacek (neboli pyzamka) na patentky vepredu.
Miminu je jedno, co ma na sobe. Hlavne aby bylo spokojene, zdrave, usmevave a melo u sebe mamu. Tak bud v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
15.7.13 21:33

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.7.13 21:33
@hamanek1 píše:
Oblečků ještě moc nemám zatím mám 12 bodýček s dlouhým rukávem, 7 overálků na spaní, 5 páru ponožek, 3 čepičky, 1× dupačky, 2× polodupačky.

mě to přijde ažaž, to máš všechno v 56 nebo je tam i 62? Oni z toho hrozně rychle vyrostou… Trochu dýl mi vydržela až tak velikost 80 a výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
15.7.13 21:34
@kkvetinka píše: Špatná máma!
Kde máš špunty do uší? :cert:

Zacpává pusu děcku, nepotřebuje špunty. Taková šetřilka to je. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
15.7.13 21:36

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.7.13 21:37
@AdaAda píše:
Paneboze. asi fakt vtip.
My mame penez dost, ale syn nema noveho skoro nic (vsechno po bratrancich apod), kocar nemame (jen satek), dudlik nemame, postylku jsme rozebrali a dali do sklepa (spi s nama), vanicku nemame (kybl). Obleceni na novorozene - za me staci 5 dupacek (neboli pyzamka) na patentky vepredu.
Miminu je jedno, co ma na sobe. Hlavne aby bylo spokojene, zdrave, usmevave a melo u sebe mamu. Tak bud v klidu

no pocky, nechci byt rejpava, ale u vas je to i o zivotnim stylu :mrgreen:,ale tak hlavne ze vime, ze jste bohati :mrgreen:.Jen ne kazdy takto zije a kocar, postylku atd bere jako zakladni vybavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.7.13 21:37
@Tiger-lily píše:
Zacpává pusu děcku, nepotřebuje špunty. Taková šetřilka to je. Fuj.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
15.7.13 21:38

@Timinka s tim lehatkem, ja ho hazela na zdimani do pracky ale stejnak, obesla bych se bez nej. Byl k vanicce, pouzival ho jen chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
15.7.13 21:38

@Timinka s tim lehatkem, ja ho hazela na zdimani do pracky ale stejnak, obesla bych se bez nej. Byl k vanicce, pouzival ho jen chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
15.7.13 21:39
@Neprihl.pupyk píše:
Add plysaci - oba jsou super, mame, patri mezi favority.
Add pleny - http://www.ikea.com/…ts/60203764/ - rikaji tomu osusky, ale jsou to velice kvalitni bavlnene pleny.

Tyjo, to je dobrý, ukládám!!!

Pro zakladatelku: F&F z Teska je taky značka?? Tím pádem moje děti chodí jen ve značkovém oblečení :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky