Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prcek88 píše:
Značkové a drahé věci na dítěti značí to, že má dobrou matku? a naopak neznačkov, bazarové věci značí to, že má špatnou matku?
v tom případě se řadím mezi ty nejhorší matky, jelikož moje dítě má 80% věcí z druhé ruky, ale je zvláštní, že se od rána do večera směje a podle mého okolí je to šťastné dítě
(ironie) ![]()
@vendulaaa píše:
záleží na tom, kolik je psáno na cenovce
Nevím, já to dítě nekoupila ![]()
@valina1
Hele, ještě že jste mě tu poučily ![]()
@tamata píše:Špatná máma!
Já si to začnu teda taky sepisovat, náklady na druhé dítě:
1. dudlík za 45 korun
2. dudlík za 46 korun
Ještě možná koupíme osušku
Jsem dobrá nebo špatná máma?Příspěvek upraven 15.07.13 v 21:29
Jo a abych byla trochu užitečná:
osušky si zakladatelko kup aspon 4, pokud nechces furt prát ![]()
Ja ho znam, strasne se mi nelibi. Zkousela jsem ho ze srandy v obchode a muj na me vyjel at tahnu, ze neni martan, aby s timto jezdil
.No je to kocar, ktery musi vyniknout hned, aby si ho nikdo nepopletl.Je jedno ze je otresny, dulezite je, aby hned bylo videt kolik stoji
.Proc ne, kazdeho vec.Jen lidi co penize maji si nedelaji kalkulaci vybavy, aby jim to vyplivlo graf schopnosti rodicovstvi. Myslim ze graf rod.je IQ test. Skoda ze u nas neni povinny pri kontroloch na gynde.
Paneboze. asi fakt vtip.
My mame penez dost, ale syn nema noveho skoro nic (vsechno po bratrancich apod), kocar nemame (jen satek), dudlik nemame, postylku jsme rozebrali a dali do sklepa (spi s nama), vanicku nemame (kybl). Obleceni na novorozene - za me staci 5 dupacek (neboli pyzamka) na patentky vepredu.
Miminu je jedno, co ma na sobe. Hlavne aby bylo spokojene, zdrave, usmevave a melo u sebe mamu. Tak bud v klidu
@hamanek1 píše:
Oblečků ještě moc nemám zatím mám 12 bodýček s dlouhým rukávem, 7 overálků na spaní, 5 páru ponožek, 3 čepičky, 1× dupačky, 2× polodupačky.
mě to přijde ažaž, to máš všechno v 56 nebo je tam i 62? Oni z toho hrozně rychle vyrostou… Trochu dýl mi vydržela až tak velikost 80 a výš
@kkvetinka píše: Špatná máma!
Kde máš špunty do uší?
Zacpává pusu děcku, nepotřebuje špunty. Taková šetřilka to je. Fuj.
@AdaAda píše:
Paneboze. asi fakt vtip.
My mame penez dost, ale syn nema noveho skoro nic (vsechno po bratrancich apod), kocar nemame (jen satek), dudlik nemame, postylku jsme rozebrali a dali do sklepa (spi s nama), vanicku nemame (kybl). Obleceni na novorozene - za me staci 5 dupacek (neboli pyzamka) na patentky vepredu.
Miminu je jedno, co ma na sobe. Hlavne aby bylo spokojene, zdrave, usmevave a melo u sebe mamu. Tak bud v klidu
no pocky, nechci byt rejpava, ale u vas je to i o zivotnim stylu
,ale tak hlavne ze vime, ze jste bohati
.Jen ne kazdy takto zije a kocar, postylku atd bere jako zakladni vybavu ![]()
@Tiger-lily píše:
Zacpává pusu děcku, nepotřebuje špunty. Taková šetřilka to je. Fuj.
@Timinka s tim lehatkem, ja ho hazela na zdimani do pracky ale stejnak, obesla bych se bez nej. Byl k vanicce, pouzival ho jen chlap.
@Timinka s tim lehatkem, ja ho hazela na zdimani do pracky ale stejnak, obesla bych se bez nej. Byl k vanicce, pouzival ho jen chlap.
@Neprihl.pupyk píše:
Add plysaci - oba jsou super, mame, patri mezi favority.
Add pleny - http://www.ikea.com/…ts/60203764/ - rikaji tomu osusky, ale jsou to velice kvalitni bavlnene pleny.
Tyjo, to je dobrý, ukládám!!!
Pro zakladatelku: F&F z Teska je taky značka?? Tím pádem moje děti chodí jen ve značkovém oblečení
![]()