Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@valina1 Nejlepší je popiska - kočárek vhodný do parku, města, nákupních center
šmejd k ničemu
Dobrá matka používá kočár vhodný do lesa, do pola
![]()
@valina1 píše:
@ncc1701 ty vole faktjsem si to musela vygůglit
no…ten je asi praktickej
taky jsem googlila i ty druhy kočárků a bugaboo kočárek je pěkně hnusnej. Ty prahy bych za to nedala, i kdybych byla miliardář ![]()
@Tiger-lily
ale tak důležitý je, že stojí takový prachy, k čemu jízdní vlastnosti ![]()
@valina1 píše:
@Tiger-lily![]()
![]()
ale tak důležitý je, že stojí takový prachy, k čemu jízdní vlastnosti
@mejdylko a to zas mně se bugaboo líbí- i ta edice paul frank jak je na korbičce…ale ty prachy byh za to taky nedala
to raději mrňousovi budu šetřit na školu nebo prostě spořit ![]()
http://www.zbozi.cz/?…. seznam. cz&utm_medium=hint&utm_term=dudl%C3%ADk+dior&utm_content=nabidky
Doufám, že to půjde. To body mě rozsekalo. To je fakt šílený. Ale pokud na to někdo má, tak v pořádku. ![]()
@Tiger-lily píše:![]()
![]()
A já jsem doteď myslela, že to nejcennější je uvnitř kočárku
záleží na tom, kolik je psáno na cenovce ![]()
@Tiger-lily bože ty jsi hrozná matka
jak sis toto mohla myslet ![]()
![]()
@hamanek1 jenom můj postřeh -pěnové lehátko na koupání, moc se mi líbilo a tak jsem ho u jednoho dítka zakoupila. Blbě schlo, pak začalo,,smrdět,, a letělo.
@valina1 my máme xlander po kámoščiným prckovi za 2 litry a taky žijem. Já na tyhle drahoty nikdy nebyla. Mě to fakt přijde naprosto zbytečný a hlavně pro takovýho prcka.. To mi přijde fakt ![]()
Děvčata od plic jsem se zasmála, ale jdu chrnět, at jsem o pul noci čerstvá na mojeho upíra ![]()
Jestli o sobe opravdu pochybujes a veris, ze dobrou matkou nebudes, protoze si myslis co si myslis, tak opravdu dobra matka asi nebudes, jsi nezrala, nedospela a velice lehce zmanipulovatelna.
Add plysaci - oba jsou super, mame, patri mezi favority.
Add pleny - http://www.ikea.com/…ts/60203764/ - rikaji tomu osusky, ale jsou to velice kvalitni bavlnene pleny.