Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cullenova píše:
@hanka.br. Ptala jsem se, jak byste to řešily vy. Co byste dělaly. Protože už na to nemám sílu. Je jasné, že zůstanu doma, jen jsem chtěla znát názor druhých.
To ti sotva kdo napíše. Pokud je váš vztah na takové úrovni, že ti manžel dělá naschvály, vysmívá se ti a neumíte spolu komunikovat, pak řešit zrovna tuhle konkrétní věc je jako léčit paralenem zlomenou nohu.
@hanka.br. Ptala jsem se ho, co mu na mě vadí. Řekl, že kromě toho, když se na něj naštvu (a on moc dobře ví, že to je kvůli něj), tak nic, takže nevím.
@Cullenova píše:
@hanka.br. Ptala jsem se ho, co mu na mě vadí. Řekl, že kromě toho, když se na něj naštvu (a on moc dobře ví, že to je kvůli něj), tak nic, takže nevím.
Zajímá ho, co vadí tobě?
Paklize by to byla ojedinela situace amate jinak normalni vztah, povznesla bych se nad to. Paklize ti takovehle naschvaly dela bezne, chtela bych vedet, co tim sleduje. Treba konkretne v tehle situaci bych se ho zeptala, proc je tam zval, kdyz vi, ze je nemas rada.
@Cullenova píše:
@hanka.br. Řeším, jenže na to nemohu přijít. Nakonec je vše svedeno na mě, tak jsem si řekla, že už to raději řešit nebudu, nebudu nic říkat a raději zatnu zuby. Nechci se pořád jen hádat.
Ideální řešení. Pak se ale nediv tomu, že Tě bere jako kus hadru.Nic víc.
Já se ho už mockrát ptala. I teď. Prý mu náš vztah přijde zcela normální. Tak nevím, kde je chyba. Jestli já mám vidiny, nebo co…
@Cullenova píše:
Já se ho už mockrát ptala. I teď. Prý mu náš vztah přijde zcela normální. Tak nevím, kde je chyba. Jestli já mám vidiny, nebo co…
Ježiš, bodejť by mu nepřišel normální, když ty zatneš zuby a on má klid a dělá si, co chce. Jsi ideální partnerka.
@hanka.br. Vždycky jsem si otevřela pusu, ale teď, poslední cca měsíc už mlčím, protože jsme se vždycky akorát chytli. Vím, že jsem cholerické povahy, takže hned vybouchnu, ale ne bezdůvodně. Nejvíc mě vždycky naštve, jak mi odpovídá na otázky arogantním tónem.
@JayLee píše:
no asi ma jiny priority nez mel kdysi jen tebe takze bud to kousnes a pujdes s nima nebo nepujdes a jemu to bude sumak - pokud vi, ze je nemusíš tak doufa, ze nepujdes a bude it volnou ruku pro cokliv tam a pokud pujdes, tak vi ze se budes nudit a stejne si te nebude všímat když ti to takhle natvrdo řeklspis bych se zamyslela nad tim zda mezi vama není něco spatne pac takhle se k sobe dva lidi nechovaj
Ok, tak už jsme zase v sobě. Zrovna jsem se domluvila na sobotu s kamarádkou, že jak bude pryč, přijde k nám a on mi najednou řekne, že kluci nikam nejedou, že chce jet se mnou sám. Tak jsem mu řekla, že už jsem se zařídila jinak a naštval se. Tak já nevím… ![]()
@Cullenova píše:
Ok, tak už jsme zase v sobě. Zrovna jsem se domluvila na sobotu s kamarádkou, že jak bude pryč, přijde k nám a on mi najednou řekne, že kluci nikam nejedou, že chce jet se mnou sám. Tak jsem mu řekla, že už jsem se zařídila jinak a naštval se. Tak já nevím…
naštval se, protože je sobec
nic hlavně neměň
Říkám, že mu nepolezu do zadku a on hned: „Ale já tobě lezu, chtěl jsem být s tebou.“ „Řekl jsi, že ti to je jedno, tak jsem se podle toho zařídila.“ „Ale..no..“ kokty, kokty ![]()
Příspěvek upraven 28.07.16 v 14:11
@Cullenova píše:
@ontario7 Říkám, že mu nepolezu do zadku a on hned: „Ale já tobě lezu, chtěl jsem být s tebou.“ „Řekl jsi, že ti to je jedno, tak jsem se podle toho zařídila.“ „Ale..no..“ kokty, kokty
ne on tobě neleze, jen mu něco nyvyšlo, tak toho akorát zneužil ![]()