Nechat to plavat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5676
13.6.16 21:29
@ontario7 píše:
do zadku se leze jinak :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to každopádně :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
13.6.16 22:09
@Cullenova píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to každopádně :oops:

very gooooddddd :mrgreen: si tě dám asi do přátel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.6.16 08:18
@Anonymní píše:
Jak byste se zachovaly, kdybyste si dlouho plánovali, že půjdete s mužem na oslavy města a on vám dneska (oslavy jsou v sobotu) řekne, že s vámi pojedou i jeho kamarádi (které mmj. nemám ráda) a vám řekne, že pokud nechcete jet s kamarády, tak že mu je jedno, jestli zůstanete doma. Trošku mě to zamrzelo, vzhledem k tomu, jak dlouho jsme to plánovali a já se těšila.
šla bych sama :mrgreen: ale můj by to neudělal, když plánujem společný čas, tak je společný, když s kámošema, vim o tom dopředu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
14.6.16 09:34
P
@Anonymní píše:
Děkuji. No, on se mi už vlastně i vysmál, když jsem řekla, že nechci jít s jeho kamarády. Tak nevím.
:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
14.6.16 09:49
@Cullenova píše:
Ok, tak už jsme zase v sobě. Zrovna jsem se domluvila na sobotu s kamarádkou, že jak bude pryč, přijde k nám a on mi najednou řekne, že kluci nikam nejedou, že chce jet se mnou sám. Tak jsem mu řekla, že už jsem se zařídila jinak a naštval se. Tak já nevím… :roll:

Prvni prispevek mi prisel jakoze nevim na ci strane je pravda, jestli jsi ty precitlivela nebo on sobec, ale ted mam jasno. Je to vul! Boze ja bych byla nasrana. Vykasli se na nej!
Me minule manzel rekl ze se mu nechce na akci, na kterou jsem mela listky a at si sezenu nekoho jinyho. Tak jsem to udelala. A uz o tom nemluvila. V den akce mi volal a jako mimochodem - ty tam dneska jedes?
Citila jsem v hlase zajem… Rikam - jedu milacku, tys nechtel, tak beru kamaradku, jak jsi mi doporucil.
Vedela jsem, ze zmenil nazor - ale ani omylem!!! Ja nebudu prekopavat svoje plany podle jeho nalad! A on ma svoji hrdost a uz by se nevnucoval. Tak jsem jela s kamoskou, luxusni koncert, VIP listky i s rautem a VIP sektorem a muj si pro priste rozmysli „me se nechce, vem si nekoho jinyho“ :cert:
O par dni pozdeji jsem mu volala, ze mam dalsi listky na dalsi akci a on - me se nechce? A ja-vazne nechce? A on OKAMZITE - pockej, mrknu na net a za chvili volal, ze supr akce, jedem… :palec: a uzili jsme si to skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
14.6.16 10:01
@Cullenova píše:
Ok, tak už jsme zase v sobě. Zrovna jsem se domluvila na sobotu s kamarádkou, že jak bude pryč, přijde k nám a on mi najednou řekne, že kluci nikam nejedou, že chce jet se mnou sám. Tak jsem mu řekla, že už jsem se zařídila jinak a naštval se. Tak já nevím… :roll:

To už si z tebe dělá srandu ne? :zed: ani omylem bych kamarádku neodvolávala a sobotu si užila podle sebe, co to je za chování? První že půjdete spolu, pak že s ním půjdu kmarádi a když si uděláš své plány tak je to zase špatně? Nějak asi neví co chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
14.6.16 15:31

„@ontario7“

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevím, jestli tě dokážu uspokojit…v těch přátelích :nevim: :lol:

Příspěvek upraven 28.07.16 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
14.6.16 15:35

Včera jsem naštvaná usnula, neměla jsem už náladu. Pořád říkal, jak to, že řekl, že mu je jedno, abych jela, nemyslel vážně. Haha, jasně. Do práce mi pak donesl kytku se slovy: „Abys už nemusela říkat, že tě málo miluji.“ Nějaká kytka za 50,– z Kauflandu, ale budiž. Doma pak do mě zase začal sypat, že chce, abych jela taky a kdesi cosi. Tak jsem řekla: „Dobře, pojedu, ale když nepojedete XY.“ To se zase začal vymlouvat, že mu klidně řekne, ať nejede, ale ať se pak nediví, že bude XY na mě naštvaný :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
14.6.16 15:39

Jo a když jsem mu řekla: „Nevím, co chceš. To si jako myslíš, že mi jednou za uherský rok koupíš jen tak kvítko a já se pos*eru?“, tak mi odpověděl, že jsem nevděčná, a že jsem ho zklamala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
14.6.16 15:47
@Anonymní píše:
Děkuji. No, on se mi už vlastně i vysmál, když jsem řekla, že nechci jít s jeho kamarády. Tak nevím.

Normálně jeď, a bav se tam podle svýho :)

• Citovat
  • Upravit
5676
14.6.16 15:47
@Hanney píše:
Normálně jeď, a bav se tam podle svýho :)

Taky, že to udělám :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.6.16 17:12

Já bych si s ním o tom promluvila… je potřeba mluvit o svých emocích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
14.6.16 19:50
@Malina15 píše:
Já bych si s ním o tom promluvila… je potřeba mluvit o svých emocích :)

Mluvili jsme tolikrát…i včera :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
14.6.16 20:16
@Cullenova píše:
@ontario7 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevím, jestli tě dokážu uspokojit…v těch přátelích :nevim: :lol:

:mrgreen: to by jsi musela mít, ale křídla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
14.6.16 20:18
@Cullenova píše:
Včera jsem naštvaná usnula, neměla jsem už náladu. Pořád říkal, jak to, že řekl, že mu je jedno, abych jela, nemyslel vážně. Haha, jasně. Do práce mi pak donesl kytku se slovy: „Abys už nemusela říkat, že tě málo miluji.“ Nějaká kytka za 50,– z Kauflandu, ale budiž. Doma pak do mě zase začal sypat, že chce, abych jela taky a kdesi cosi. Tak jsem řekla: „Dobře, pojedu, ale když nepojedete XY.“ To se zase začal vymlouvat, že mu klidně řekne, ať nejede, ale ať se pak nediví, že bude XY na mě naštvaný :lol: :lol: :lol:

prej za pade v kaufu :lol: :lol: tak zase je originální, tak to ber :mrgreen: nedal ti k tomu tatranky v akci? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí