Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No s mojí povahou už by mě tam neviděl. A makat by si tam mohl taky sám.
Jako vážně? Bych mu sbalila ať si tam jde bydlet ![]()
Je to jeho a jednou i třeba Vašich dětí, ale hodně by mi vadilo, kdyby se takhle zachoval k dítěti ![]()
Buď má ženskou nebo mu hrabe ![]()
@Anonymní píše:
Před tím nikdy, v poslední době, jak jsem psala, začal blbnout, nehádáme se, já radši ustoupím, okolí nás bere jako pohodové manželství, občas mráčky jsou, to jsou ale všude. V poslední době se s dětmi dohaduje, ale jen občas. Děti jsou v pubertě, mají nějaký svůj názor, on někdy zbytečně lpí na tom svém. Fakt zbytečně. Děti jsou šikovné, mají zájmy, ve škole se jim daří - co víc by si mohl přát. Nevím, co se děje, z něj nic nevytáhnu. Už o těch klíčích nechtěl mluvit, prostě mlčel, neodpověděl, vyhýbá se tomu tématu anebo lže.
Prijde mi to dost divny. Neumim si predstavit ze by mi manzel nekdy predhodil ze je neco jenom jeho. Doporucuji prestat ustupovat nikam to nepovede.
No on se chová jako regulérní blázen, sebere klíče, dá kamery, vyřvává, že je to jen jeho
.Nehádáte se proto, že ty ustupuješ a mlčíš. Jak vás bere okolí je snad úplně jedno, ne? A jeho bude mít okolí brzo za magora, jestli tam má nájemníky a tohle předvádí.
Příspěvek upraven 02.04.18 v 18:12
Tak mne napadlo, jestli tam treba neco neschovava… nebo nedela nejakou nekalotu… pestirna travy, najemnici co obchodujou s bilym masem nebo treba nejaka mucirnicka pro SM hratky
.. jinak nemam vysvetleni ![]()
A nemá manžel nějakého blízkého přítele, co by si s ním mohl o všem promluvit?
Když o tom s tebou mluvit nechce, tak třeba jinému blízkému by se svěřil. Jenom nápad. ![]()
@Monchichik píše:
No s mojí povahou už by mě tam neviděl. A makat by si tam mohl taky sám.
Jsem ráda, že tu nejsem jediná, která by se zabejčila a nejezdila tam. ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Když o tom s tebou mluvit nechce, tak třeba jinému blízkému by se svěřil. Jenom nápad.
To můj bratr zdědil venkovský domeček se zahradou po dědečkovi a prostě to použivá na rekreaci a mě ačkoliv jsem sestra tam mě nepouští. Ani klíč nesmím mít! Prostě je to moje a hotovo. A přitom bych tam mohla chodit taky rekreovat, ale prostě nemůžu. ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Když o tom s tebou mluvit nechce, tak třeba jinému blízkému by se svěřil. Jenom nápad.
Ti, na které by dal, do toho nepůjdou (mají spolu nějaké kšefty a zkazilo by to jejich obchod), a zbytkem on opovrhuje, na ně nedá. Nemluvě o tom, že by řval, že vytahuju soukromé věci ven.
@Agrion píše:
Tak mne napadlo, jestli tam treba neco neschovava… nebo nedela nejakou nekalotu… pestirna travy, najemnici co obchodujou s bilym masem nebo treba nejaka mucirnicka pro SM hratky.. jinak nemam vysvetleni
Tak duvodu muze byt milion a jedna proc to dela, ale dokud ji to on nerekne, tak vsechno tady budou jen spekulace. K vypovedi ho donutit silou nemuze, tak nezbyva nez cekat, ze se umoudri anebo mu zacne hrabat jeste vic…
@Černá vdova Já jsem taky ráda, že nejsem sama
.Nikoho takového jako já kolem sebe nemám.
@advocatus.diaboli píše:
Možná by se to dalo napasovat na „rodinný závod“ - přečti si § 700 až 707 občanského zákoníku.Taky zmiňuješ, že jsou tam nějaká zvířata, předpokládám, že hospodářská, tam by se to možná dalo postavit tak, že doteď se hospodářství provozovalo nějakým způsobem a zbytek rodiny tam pracoval, takže jako osoby zúčastněné na provozu mají hlasovací práva.
No je to takové divné - jsou tam i naše zvířata a vybavení toho koupeného domku - tam jsou starší věci, co jsme vyřadili z naší domácnosti, takže naše, přitom nám bere klíče, abychom se tam nedostali, dětem občas nadává, že nejdou se zvířaty pomoct (není jednoduché tam při škole jezdit, autobus jede ráno tam a večer zpět), těm teda ty klíče tuhle odebral, proč, to mi nechce říct…
@Monchichik píše:
@Černá vdova Já jsem taky ráda, že nejsem sama.Nikoho takového jako já kolem sebe nemám.
Já umím být tvrdá mrcha. Ale nerada, samozřejmě
. Jen když fakt musím. ![]()
@Anonymní píše:
Ti, na které by dal, do toho nepůjdou (mají spolu nějaké kšefty a zkazilo by to jejich obchod), a zbytkem on opovrhuje, na ně nedá. Nemluvě o tom, že by řval, že vytahuju soukromé věci ven.
A nejseš ty z něj zbytečně podělaná? Ať si řve jak chce, ať se třeba postaví na hlavu, ty se postav za sebe a za děti.
@Anonymní píše:
No je to takové divné - jsou tam i naše zvířata a vybavení toho koupeného domku - tam jsou starší věci, co jsme vyřadili z naší domácnosti, takže naše, přitom nám bere klíče, abychom se tam nedostali, dětem občas nadává, že nejdou se zvířaty pomoct (není jednoduché tam při škole jezdit, autobus jede ráno tam a večer zpět), těm teda ty klíče tuhle odebral, proč, to mi nechce říct...
tak pokud jim vzal klíče, aby tam nejezdily, tak bych je tam prostě vůbec neposílala a nepouštěla…
Jinak mi to připomíná dobu, když si můj ex našel milenku, to začal podobně trotlovatět a najednou bylo všechno jeho a já s dětmi jsme ho prý jenom chudáčka využívali… tak jestli tam náhodou nebydlí nějaká jeho nová máňa… ![]()