Nechce nás pouštět do "našeho"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
2.4.18 18:59
@Anonymní píše:
No je to takové divné - jsou tam i naše zvířata a vybavení toho koupeného domku - tam jsou starší věci, co jsme vyřadili z naší domácnosti, takže naše, přitom nám bere klíče, abychom se tam nedostali, dětem občas nadává, že nejdou se zvířaty pomoct (není jednoduché tam při škole jezdit, autobus jede ráno tam a večer zpět), těm teda ty klíče tuhle odebral, proč, to mi nechce říct…

Tak když vzal klíče i dětem, bude se muset o zvířata postarat sám. Ale těch zvířat je mi teda líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
2.4.18 19:00

@Božislava Tak bratr ho zdědil, tak je jeho. Nemá žádnou povinnost tě tam pouštět, když tě tam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
2.4.18 19:02

@Černá vdova No to je jasná věc :). V jádru jsme fakt hodný holky, jen mě nesmí nikdo naštvat nebo ze mě dělat blbce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.4.18 19:34
@zoidberg píše:
Nedá se to považovat za rodinnou domácnost, takže má plné právo sebrat klíče komu chce. Ale proč :think:
Možná tam pálí načerno kořalku jinak nevím.

Taky chápu, že má na to právo, ale nechápu, proč to dělá.
Napsala bych, aby se ho s dětma ničeho nedoprosovali a vyprdli se mu na to tam, nejezdili tam a nepomohli tam lautr s ničím. Chápu ale, že pokud tam mají děti zvířata, je to složité…

• Citovat
  • Upravit
1166
2.4.18 19:40
@Anonymní píše:
No je to takové divné - jsou tam i naše zvířata a vybavení toho koupeného domku - tam jsou starší věci, co jsme vyřadili z naší domácnosti, takže naše, přitom nám bere klíče, abychom se tam nedostali, dětem občas nadává, že nejdou se zvířaty pomoct (není jednoduché tam při škole jezdit, autobus jede ráno tam a večer zpět), těm teda ty klíče tuhle odebral, proč, to mi nechce říct…

Nutí děti jezdit makat někam 20km v zimě a znemožňuje jim tam jít na wc, umýt, napít se, ohřát? To je ale týrání, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
2.4.18 19:51

Já tedy nevím, ale z těch kousků informací mi vyplývá docela hrozivá skládačka. Navíc mi přijde, že zakladatelce ještě nedoteklo, že je něco hooodně špatně a bude hůř. Je zvyklá ustupovat a tak jí to nepřijde.

Ale to posílání dětí obstarávat zvěř a zároveň jim nedovolit obstarat se (wc, teplo, někde se najíst) tohle mi u vastních potomků přijde nejvíc alarmující. Není manžel narcis nebo tak? Nezačaly děti až teď „rebelovat“ a on nezkousne to s tím pitomým vodítkem a řeší to tak extrémně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.4.18 12:46
@Majka13 píše:
Já tedy nevím, ale z těch kousků informací mi vyplývá docela hrozivá skládačka. Navíc mi přijde, že zakladatelce ještě nedoteklo, že je něco hooodně špatně a bude hůř. Je zvyklá ustupovat a tak jí to nepřijde.Ale to posílání dětí obstarávat zvěř a zároveň jim nedovolit obstarat se (wc, teplo, někde se najíst) tohle mi u vastních potomků přijde nejvíc alarmující. Není manžel narcis nebo tak? Nezačaly děti až teď „rebelovat“ a on nezkousne to s tím pitomým vodítkem a řeší to tak extrémně?

Začínám si taky myslet, že blnul celou dobu, ale teprve teď se to začalo odkrývat, jakmile se objevil někdo, kdo nechce skákat tak, jak on píská… Zřejmě docela dobrý tyran :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.18 11:29
@Amys píše:
Začínám si taky myslet, že blnul celou dobu, ale teprve teď se to začalo odkrývat, jakmile se objevil někdo, kdo nechce skákat tak, jak on píská… Zřejmě docela dobrý tyran :think:

zakl.

Je fakt, že si začínám uvědomovat, že jsem mu dost ustupovala, aby byl klid. A možná mu stačilo už pak jen málo (asi jen zalhat) a bylo po jeho.

No ale jak do toho? Jak si třeba vyzískat ty klíče?

• Citovat
  • Upravit
20777
4.4.18 14:55
@Anonymní píše:
zakl.

Je fakt, že si začínám uvědomovat, že jsem mu dost ustupovala, aby byl klid. A možná mu stačilo už pak jen málo (asi jen zalhat) a bylo po jeho.

A která část je jen jeho a která je společná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
4.4.18 14:57
@Anonymní píše:
zakl.

Já bych je po něm nechtěla, ať si je nechá a ať si tam hlavně sám maká. Nepustila bych tam ani děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.4.18 15:00
@Monchichik píše:
Já bych je po něm nechtěla, ať si je nechá a ať si tam hlavně sám maká. Nepustila bych tam ani děti.

No jo, ale pokud tam mají svá milovaná zvířata, tak tím trestá i děti, to by mi na tom teda taky vadilo hodně a o klíče bych stála… Mně z toho přijde, že děti k těm svířatům mají vztah, ale třeba se mýlím a je to jen hospodářství, kde musí makat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
4.4.18 15:03

@Amys Jo já jsem psala už minule, že chudáci zvířata. Tak bych si je vzala k sobě, zakladatelka psala, že mají svůj domek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
4.4.18 15:19
@Anonymní píše:

No asi bych dětem řekla, že tam jezdit nemusí, když si ani čaj uvařit nemohou. Manželovi bych řekla, že pokud to je jen a jen jeho, tak ať si to spravuje sám, staré věci z domácnosti bych asi oželela. Otázka je, jak bych se zachovala z hlediska financování. Hospodářství je sice jeho, ale finance na údržbu a zhodnocení už jdou ze společného, takže asi vyhranit „příspěvek“ na jeho hospodářství, tak aby to z finančního pohledu neomezilo rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.4.18 15:37
@elen-ka píše:
No asi bych dětem řekla, že tam jezdit nemusí, když si ani čaj uvařit nemohou. Manželovi bych řekla, že pokud to je jen a jen jeho, tak ať si to spravuje sám, staré věci z domácnosti bych asi oželela. Otázka je, jak bych se zachovala z hlediska financování. Hospodářství je sice jeho, ale finance na údržbu a zhodnocení už jdou ze společného, takže asi vyhranit „příspěvek“ na jeho hospodářství, tak aby to z finančního pohledu neomezilo rodinu.

Tak opravilo se to ze společných peněz, že jo, takže dost pochybuji o tom, že by to bylo jen jeho. Nicméně otázkou je, jak moc chce jít zakladatelka do konfliktu. Co mi tak přijde, tak pokud nechtí jít úplně od sebe, je lepší to vyřešit po dobrém… Nicméně soužití s takovýmto despotou asi není nic moc, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
4.4.18 15:42
@Amys píše:
Tak opravilo se to ze společných peněz, že jo, takže dost pochybuji o tom, že by to bylo jen jeho. Nicméně otázkou je, jak moc chce jít zakladatelka do konfliktu. Co mi tak přijde, tak pokud nechtí jít úplně od sebe, je lepší to vyřešit po dobrém… Nicméně soužití s takovýmto despotou asi není nic moc, no…

Jo to máš pravdu, ale zase na druhou stranu, pokud se zakladatelka změní, tj. půjde do sebe a nebude neustále ustupovat, tak vliv na rodinu to bude mít tak jako tak. Pak pokud nebude chtít chlap pracovat na vztahu, tak stejně časem půjde do pryč. Ale každopádně bych začala pracovat na sobě a přestala neustále chlapovi ustupovat. Ale to jsem já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí