Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsou to její vlasy, takže bych ji nechala se rozhodnout - buď kartáč a gumička, nebo nůžky.
Nestříhala bych, má moc krásné vlásky. Byla by to škoda a myslím, že by ji to pak mrzelo. Mám čtyřletou , má vlasy do pasu a taky občas bojujeme. Ale docela se to s ní dá ještě ukecat. Až bude vaše holčička trochu větší, třeba se pak rozhodne sama.....
Nadherne vlasky
Dcerka ma taky delsi,teda ne tolik, jen pod lopatky. Prace s tim je, ale ten kartac tangle teeezer je fakt uzasny na rozcesavani a jeste pouzivame sprej na rozcesavani vlasku pro deti z dmka. Kdyz me bylo 6, tak me mamka taky nechala ostrihat, z dlouhych krasnych vlasku az na jezka. Aby se mnou nemela praci. Dodnes mi to je lito. A pamatuju se, jak jsem kadernictvi tise plakala a ta kadernice se na mne za to jeste mracila. Mam 2 dcery a nikdy je nenecham ostrihat, pokud si to nebudou samy prat. Jo a mam dlouuuhy vlasy ![]()
Dala bych jí najevo, že buď hřeben nebo šmik. A klidně na charitu. Ať má radost někdo jiný. Jsou to jen vlasy. S takovou kvalitou jí dorostou za chvilku nové.