Nechceme hned vyhazovat dospělého syna z bytu - jsme divní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5896
21.12.17 20:39
@Pidulka1991 píše:
A proc ne?? my v mem „pokojicku“ pocali nasi dcerku :mrgreen:… a covece meli jsme i byt :lol:

Fakt??? Vojta byl počat stejným způsobem a taky už jsme měli byt :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.12.17 20:45
@Anonymní píše: :mrgreen: mně osobně by teda nevyhovovalo přijít, uculit se na jeho rodiče, prohodit pár vět že slušnosti a zalézt do pokojíčku… když vím, že mě ti rodiče uslyší pri sexu. :poblion:

empatičtí rodiče si koupí lístky do kina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.12.17 20:46
@PaníBovaryová píše:
@Sorin Nejak nechapu ten trend vyhodit decko v 18 z domu, aby naaahodou NEKDO nerekl, ze je v mamahotelu :roll: Se vykaslete na okoli, ono vas nezivi a studium synovi neproplati. Snad mate prioritu, aby uspesne dostudoval, nabral pracovni zkusenosti a az si najde pritelkyni, sam se pusti do samostatneo zivota.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.17 20:52
@Burj Chalifa píše:
empatičtí rodiče si koupí lístky do kina.

No tak to aby se do toho kina přestěhovali :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
150066
21.12.17 20:57
@Anonymní píše:
No tak to aby se do toho kina přestěhovali :mrgreen: :mrgreen:

Já vypadla z domova v 19 letech na ubytovnu a řeknu ti, v létě, když byly vedra a všichni měli okna dokořán, tak tam taky bylo v noci slyšet ledacos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
21.12.17 21:09

@Mari.G aspon nejsme sami :lol: :lol: nechapu proc se z toho delaji talova kina :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
21.12.17 21:14
@Pidulka1991 píše:
@Mari.G aspon nejsme sami :lol: :lol: nechapu proc se z toho delaji talova kina :roll: :roll:

Tak já osobně bych taky nepotřebovala, aby mě někdo slyšel hodinu š…t :mrgreen: a pak budeme dělat jakože nic a dáme si spolu u telky kafe? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
21.12.17 22:32
@Bandii píše:
Tak já osobně bych taky nepotřebovala, aby mě někdo slyšel hodinu š…t :mrgreen: a pak budeme dělat jakože nic a dáme si spolu u telky kafe? :mrgreen:

Tak my to umíme asi potichu, no :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí