Nechceme hned vyhazovat dospělého syna z bytu - jsme divní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
21.12.17 13:00
@Emimin7 píše:
Vždyť píšu, že jsem byl vybíravý i tak.

V tom pripade ti to tak nevadilo, jinak by ses nahnal do prvniho sestehovani, ktere by se nabidlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
21.12.17 13:01
@Venetia píše:
V tom pripade ti to tak nevadilo, jinak by ses nahnal do prvniho sestehovani, ktere by se nabidlo

Mně to vadilo tak moc, až jsem z toho skončil na antidepresivech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
21.12.17 13:01
@Venetia píše:
no jo, jenze moje mama sla do duchodu v 50+,coz jaksi dnes nejde… a taky vek na prvni dite se zvysuje a tim i vek prarodice.A zaslouzenou dovolenou by meli vyuzit k odpocinku a ne hlidani deti.

Myslíš že dříve ty důchody nebyly zasloužené? Vždyť ty lidi se nadřeli mnohem více než my, co žijeme v době strojů a přístrojů. A přesto naše babičky hlídaly celé prázdniny.

Příspěvek upraven 21.12.17 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
21.12.17 13:02
@Emimin7 píše:

to nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
21.12.17 13:02
@Venetia píše:
to nechapu

Prostě každý na tu samotu neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
21.12.17 13:03
@Anna766 píše:
Myslíš že dříve ty důchody nebyly zasloužené? Vždyť ty lidi se nadřeli mnihem více než my, co žijeme v době strojů a přístrojů. A přesto naše babičky hlídaly celé prázdniny.

moje babicka byla v domacnosti, ta hlidala pored…vlastne mne vychovala…ale moje mama a tchyne uz ne..na ty prazdniny nejaky tyden vykryly a to je tak vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
21.12.17 13:06
@Emimin7 píše:
Prostě každý na tu samotu neni.

ale to chapu, ale vzdyt delas nekde v hospode… kontaktu spoustu…nevyhovoval ti pak ten klid doma? Ja to mam naopak, mne delalo problem si ve vztahu zvyknout, ze tam porad nekdo je a uz neni ten klidek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
21.12.17 13:07
@Venetia píše:
ale to chapu, ale vzdyt delas nekde v hospode… kontaktu spoustu…nevyhovoval ti pak ten klid doma? Ja to mam naopak, mne delalo problem si ve vztahu zvyknout, ze tam porad nekdo je a uz neni ten klidek.

V hospodě dělám sotva 5h týdně, to je málo. Mít to jako běžnou práci, tak bych asi samotu uvítal. Já jinak zároveň pracoval a pořád pracuju z domova, takže já byl obvykle celý den doma sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
21.12.17 13:14
@Emimin7 píše:
V hospodě dělám sotva 5h týdně, to je málo. Mít to jako běžnou práci, tak bych asi samotu uvítal. Já jinak zároveň pracoval a pořád pracuju z domova, takže já byl obvykle celý den doma sám.

tak to jo..asi jsi extrovert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.12.17 13:26

@Sorin Já nevím, mě to nepřijde divné. Mám dceru, které je teprve 15,ale vím, že místo máme a pak až bude dospělá a bude mít třeba i práci tak ať u nás klidně bydlí. Něco přispěje na domácnost, bude mít víc šancí ještě ze svého ušetřit a až jednou třeba bude chtít, nebo půjde za prací či s partnerem bude to i snažší.
Osobně mi přijde spíš divné říct, dostudovala jsi, dospěla jsi, tak běž.
Jinak já když jsem začala s manželem bylo mu 23 let. asi rok pracoval a bydlel u rodičů a já studovala a i když mi bylo 19 tak jsem taky bydlela u mamky.
No a teď koupili jsme s manželem dům(velký) a vzali jsme mamku bydlet k nám - takže když to tak vezmu já jsem s rodičem stále a to je mi 36let. Občas to doma zajiskří, ale má to i své výhody, troufám si tvrdit, že pro obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
21.12.17 13:58

To, že bude nějaký čas bydlet sám, ještě neznamená, že jej to nějak připraví na budoucí život s partnerkou v tom smyslu, že bude vědět co se musí udělat, nakupovat atd. Že bude bydlet sám, nemusí nutně znamenat, že si bude opravdu uklízet, žehlit, vařit atd. Znám spoustu takových co žijí v chlívku, stravují se v terénu, doma maximálně párek nebo vajíčka… A tímto způsobem hodlá pokračovat i ve vztahu, chudáci ženský :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4505
21.12.17 13:59
@Venetia píše:
no jo, jenze moje mama sla do duchodu v 50+,coz jaksi dnes nejde… a taky vek na prvni dite se zvysuje a tim i vek prarodice.A zaslouzenou dovolenou by meli vyuzit k odpocinku a ne hlidani deti.

No, třeba moje tchýně nepracuje, k důchodkyni má fakt daleko, vypadá spíše jako moje starší sestra, dítě jsme měli na dnešní dobu dost brzy a přesto se jí hlídat nechce. Nenutím jí. Jen že to fakt není o tom, že babičky nemůžou, jsou staré a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
21.12.17 14:19
@cverunka píše:
No, třeba moje tchýně nepracuje, k důchodkyni má fakt daleko, vypadá spíše jako moje starší sestra, dítě jsme měli na dnešní dobu dost brzy a přesto se jí hlídat nechce. Nenutím jí. Jen že to fakt není o tom, že babičky nemůžou, jsou staré a pod.

tak to je taky o povaze.. nekdo je proste babicka na plny uvazek, uplne se v tom vyziva..moje kolegyne..je ji pres sedmdesat a brigadne delala do te sedmdesatky.. ta vyzvedavala, vodila na krouzky, brala si na dovolenou, hlidala..tipla bych si, ze i uklizela… a nekdo na to moc neni, tak vypomuze, kdyz je potreba, ale vic se neangazuje, protoze je rad, ze uz to ma za sebou a ma svuj klid a cas sam pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
21.12.17 16:12
@Emimin7 píše:

No ale tak to uz mas proste psychickou poruchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
21.12.17 17:35
@zudina píše:
No ale tak to uz mas proste psychickou poruchu

Jojo, ale samota to umocnovala do maxima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí