Nechceme Islám v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mowla
19.11.15 14:11
@Enmamma píše:
@mowla Jistě nemusíš vědět nic a můžeš si myslet jak fundovaně hodnotíš to, o čem nic nevíš.

Jak tedy mezi těmi uprchlíky poznám teroristu? Proč bych to měla riskovat a pro koho?

• Citovat
  • Upravit
mowla
19.11.15 14:12
@Pomka píše:
Islam. A proto jsou takovi muslimove vsichni a islam je zlo? To ale neni tak jednoduchy.Jsou podle tebe spatni treba krestani?

Neznám žádnýho křesťana, který momentálně zabíjí z víry v boha.

• Citovat
  • Upravit
7323
19.11.15 14:15
@mowla píše:
Jak tedy mezi těmi uprchlíky poznám teroristu? Proč bych to měla riskovat a pro koho?

Ale tady asi kazdej reaguje na to, ze pro tebe je terorista kazdej muslim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
19.11.15 14:16
@mowla píše:
Neznám žádnýho křesťana, který momentálně zabíjí z víry v boha.

Jak jsem psala, co protestanti a katolici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
19.11.15 14:16
@Pomka píše:
Ale tady asi kazdej reaguje na to, ze pro tebe je terorista kazdej muslim :)

Ne, ale jak to chceš rozlyšit?

• Citovat
  • Upravit
mowla
19.11.15 14:17
@Pomka píše:
Jak jsem psala, co protestanti a katolici?

dej mi nějaký odkaz, kdy udělali teroristický útok pro svoji víru.

• Citovat
  • Upravit
3746
19.11.15 15:06
@Ejafjatlajokitl píše:
Reálně znám Syřana, který si vzal Češku, nasekal jí doposud 5 dětí, ona chodí do práce, on si válí šunky doma. Nastěhovali se k jejím rodičům do bytu a rodiče vyšťouchali do zahradní chatky, kde staří žijí i v zimě, protože rodina s dětmi přece potřebuje větší komfort. Ona se svého čmoudíka zastává stejně jako ty.
Excuse me, tohle pro mně není otázka víry, ale čirého sobectví, parazitování na jiných a vyčůranosti par excelance - což si jisté kultury nesou většinově zakódované v genofondu.
To mi ve světle událostí v západních státech a Rakousku (též vlastní zkušenost) úplně stačí k jasnému názoru.
Jestli po večerech týpek mlátí hlavou do koberce a odříkává sůry, nebo vzývá fialovou krávu, to je mi jako ateistovi opravdu šumák.
..ty fakt nemáš chybu.. :lol: píšeš přesně moje myšlenky :lol: (jen v přístupu k uprchlické vlně se trochu lišíme-ale to nevadí- vlastní názor je důležitý a pokud mám někdo jiný než já tak to respektuji) -a tebe čtu fakt ráda-dík :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.11.15 15:06
@vjerunqa píše:
Lásku. V megadávkách. Doporučuju ;)
Některým zde diskutujícím by prozatím stačilo vyndat hlavu ze zadní části těla :mrgreen:

Láska má veľa podob. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.11.15 15:12

Mě „fascinuje“, když vzhledem k děsivým událoste z dnešní doby někdo vytahuje, co dělaly některé národy, nebo náboženství před několika tisíci lety.To jenom dokazuje, že lidstvo se zkrátka nepoučí, ale pokud se někdo zacyklí ve středověku a přitom chce žít třeba v Evropě, tak to je megaproblém pro nás všechny, který se děje teď, v této době, tak nechápu, proč tady někdo řeší „krále klacka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
19.11.15 16:02
@Pomka píše:
Myslim kterehokoliv na svete. Nejde je hazet do jednoho pytle. To je s kazdym nabozenstvim.

Jenže nikdo na ně neháže kolektivní vinu. Ale všichni chceme kolektivní bezpečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
19.11.15 16:47
@nostress píše:
Láska má veľa podob. :roll:

Láska je jen jedna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.11.15 16:50

Taky je neházím do jednoho pytle, ale jak si máme vysvětlit třeba fakt, že dle událostí ve Francii, v jedné rodině je hned několik teroristů, ale ostatní členové
rodiny „nic nevěděli, ani netušili“. Všechny státy by se měly učit třeba od Izraele, jak řeší takové případy. Oni to tam mají s nimi pořád, takže už mají bohaté zkušenosti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.11.15 16:52
@vjerunqa píše:

Aha, a to bude určitě ta tvoje, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
19.11.15 17:01
@vjerunqa píše:

Ale vždyť jo. Ať nám teda muslimové ukážou, že nás respektují, mají nás rádi a respetují veškeré naše zvyky. Bude od nich hezké, když podpoří rozsvěcování vánočního stromku, které se prý letos nemá konat. Ať ukážou, že se naše země nemá čeho bát, že přišli s láskou a budeme si tu žít všichni spolu báječně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.11.15 17:03
@Black Cat píše:
Ale vždyť jo. Ať nám teda muslimové ukážou, že nás respektují, mají nás rádi a respetují veškeré naše zvyky. Bude od nich hezké, když podpoří rozsvěcování vánočního stromku, které se prý letos nemá konat. Ať ukážou, že se naše země nemá čeho bát, že přišli s láskou a budeme si tu žít všichni spolu báječně!
:palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová