Nechceme Islám v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
19.11.15 00:12
@Janha píše:
Ale jo, jenomže z takovéto hysterie potom vznikají různá radikální hnutí, ke kterým se takto ovlivnění lidé nesmyslně přidávají. Jsem v jádru pacifista a násilí plodí jen další násilí :nevim: Já netvrdím, že skáču radostí nad tím, co se teď v Evropě děje. Jen jsem se některým zaslepeným snažila ukázat, proč se to děje, že nic není jen tak a že montovat se do cizích věcí a hrát si na Pána Boha se nevyplácí.

Jistě s tím souhlasím. Nemám ráda nácky, ale ani radikály z řad muslimů…
Takhle vypadá dnešní Anglie. Díky, ale tohle tady opravdu nechci.

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.11.15 00:13
@mrkni1 píše:
hysterčíme protože evropské země nás chtějí trvalými kvotami nutit si tu jejich polívečku ""spapat"" pěkně s nimi..!!! :cert:

Jo, ale jsme opět u toho, kdo za co může, my jsme si vstup do EU dobrovolně odsouhlasili a teď to máme, tuhle vměšovací a zaroveň multikulti politiku mají už x let. To není záležitost jednoho roku. Naposledy já nesdílím „nadšení“ tzv. sluníčkařů, jen poukazuji na souvislosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
19.11.15 00:14
@Boudová píše:
Tak sem si to tu precetla a opet vyschizovana. Muzu jit spat. :roll: holky napiste neco pozitivniho.

Mně na tyhle schízy pomáhá tohle… tak třeba i Tobě :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ejafjatlajokitl
19.11.15 00:17
@Boudová píše:
Tak sem si to tu precetla a opet vyschizovana. Muzu jit spat. :roll: holky napiste neco pozitivniho.

Klid, vždyť jsem tu psala, že jsme desátá nejbezpečnější země světa. Česky skoro nikdo nerozumí. Brněnští muslimové si myjou mešitu. :mrgreen:
Naše špatná pověst ve vztahu k uprchlíkům je lepší než plot.
Holky nebojte, koukněte Izrael. Arabským světem jsou obklopení, bojujou průběžně, padá jim tam něco furt. Všichni jejich sousedi by je nejradši vymázli ze světa, jenomže jsou rozptýlení tím, že se mydlí mezi sebou.
Nenechte se zahnat do strachu, dávat pozor a nelhat si je mnohem lepší.
Dobrou noc. :mavam: :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6525
19.11.15 00:18

@Ejafjatlajokitl No Sýrie byla druhou nejbezpečnější zemí světa… byla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.11.15 00:19
@Black Cat píše:
Jistě s tím souhlasím. Nemám ráda nácky, ale ani radikály z řad muslimů…
Takhle vypadá dnešní Anglie. Díky, ale tohle tady opravdu nechci.https://www.youtube.com/watch?…

Promiň video si s tím mým pomalým připojením přes mobil nepustím, ale tuším, co tam nejspíš je. Já nejsem pro „míchání“ kultur, neříkám, že se nebojím, prostě jsem měla potřebu napsat širší pohled. Mám jen dojem, že hodně zdejších diskutujicich nevidí, proč se to děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.11.15 00:21
@vjerunqa píše:
OMG :zed: :mrgreen:
Islám a muslimové mi nevadí.
Uprchlíky vítám.
Z budoucnosti strach nemám.
O děti se nebojím.

Co bereš? Já to chci taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.11.15 00:23

Jak se objevují nový a nový informace, tak už se toho nebojím až tolik, předtím, jak se sem valili tak jsme měla pocit, že pomalu polovina z nich jsou zlouni, kteří se tu roztáhnou, a postupně nebudou menšinou, a „nemuslimy“ vybijí, teď mám z toho pocit, že těch šmejdů je celkem pár desítek tisíc, z toho s evětšina na území Evropy nenachází…drtivá většina. nicméně taky je taky nechci, ono stačí i pár těch radikálních šmejdů, a kolik způsobí bolesti. a halvně se bojím, že pokud jich budou v Evropě desítky milionů, tak se přestanou chovat jako klidná menšina, a i ti obyčejní se postupně radikalizují…bude jich tu hodně, tak získají jistotu v kramflecích…doteď žili ve svých zemích, a Evropu vnímají jako pomoc, jenže za pár let zjistí, že se tu nijak zázračně nemají, a nebude se jim to líbit…ono soužití muslimů, když je jich moc, s vyznavači jiného náboženství, je pokaždý problematický, aspoň mám ten pocit..na Kypru nám jako raritu ukazovali vesnici, kde vedle sebe stojí mešita a kostel, a všichni žijí v míru, a že je to jedno z mála míst na světě, kde tohle funguje…jako mám za to, že ve většině muslimských zemí je zakázáno s ehlásit k jinému náboženství, a třeba křesťaství tam nikdo vyznávat nesmí veřejně…proč asi. oni si tady chodí zahalení, meišty tu být můžou..kdyby si někdo chtěl někde u nich postavit kostel, asi by nepřežil :nevim:
i když na druhou stranu, před cca třemi týdny jsme byli v Německu na výletě, v Hamburku, a tam jsem na nádraží viděla několik desítek uprchlíků, a fakt to byly hlavně rodiny s dětma, budili ve mě spíš lítost jak tam seděli na zemi, v náruči miminko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ejafjatlajokitl
19.11.15 00:23
@Black Cat píše:
@Ejafjatlajokitl No Sýrie byla druhou nejbezpečnější zemí světa… byla. :nevim:

Straš zase až zejtra, jinak @Boudová neusne! ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
6525
19.11.15 00:24
@Ejafjatlajokitl píše:
Straš zase až zejtra, jinak @Boudová neusne! ;) :hug:

:lol: :mrgreen: Já nestraším, to je realita. Fakt to byla jedna z nejbezpečnějších zemí… :mavam: Jak se to dokáže během chvilky změnit… no. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.11.15 00:26
@Ejafjatlajokitl píše:
@Rakosnicek1983 Jasně, proto jsem taky hned úvodem někdy na druhé straně psala, že nemá smysl, aby se to tu zvrhlo v náboženskou diskuzi.
Mám ráda Cyrila Höschla a jeho názory. Psychiatr, chytrej chlap.
A ten nedávno v Reflexu říkal, že vyspělý živý organismus, aby měl šanci na přežití, se vyznačuje těmito základními pudy:
Pud teritoriální, pud sebezáchovný a pud rozmnožovací.
A teď kašli na teologické rozpravy a porovnej si kultury, o kterých se bavíme.
My - myšleno Evropská unie a vůbec západní svět - si necháváme bez jakékoli kontroly proudit statisíce lidí, o kterých vůbec nic nevíme, doprostřed našeho území. Zkus si cvičně bez pasu (možná že i s pasem..)proniknout třeba do Pákistánu, Íránu nebo kamkoli tam. Hodně štěstí přeju. :kytka:
Pud sebezáchovný: ten mají běženci zjevně velmi funkční. Ať už je vede jakákoli motivace od záchrany života po touhu po větší televizi, sebrali se a jdou.
A my jim bez zaváhání dáváme jídlo, pití, léky, ubytování, sociální dávky (o které se logicky poníží HDP hostitelské země), vykopeme děcka ze Sokoloven, aby tam mohli spát migranti, omlouváme násilí v táborech a jsme lítostiví, že oni nám nepapají bůček.
O pudu rozmnožovacím netřeba mluvit. Naše maminy mají jedno dvě děcka, když má někdo tři, jedná se v očích okolí o šílenkyni nebo zasloužilou matku. Oni si vzdor zoufalým podmínkám ve vlastních zemích bouchají děcka jak Baťa cvičky, on se o ně vždycky někdo postará a když tak si uděláme další.

Takže kdo je tu skutečně v ohrožení? Ještě má někdo chuť zachraňovat?
Komu to tu vlastně zvoní hrana…? :nevim:

Příspěvek upraven 19.11.15 v 00:19

Souhlasím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
19.11.15 00:26
@Janha píše:
Jo, ale jsme opět u toho, kdo za co může, my jsme si vstup do EU dobrovolně odsouhlasili a teď to máme, tuhle vměšovací a zaroveň multikulti politiku mají už x let. To není záležitost jednoho roku. Naposledy já nesdílím „nadšení“ tzv. sluníčkařů, jen poukazuji na souvislosti.
..pravda..už tenkrát byla blbost tam líst..neměli rozum tenkrát tak jak chtít aby se rozumě chovali ted!! (a pokud bude někdo tvrdit že bez eu to nejde a nikdy by nešlo tak tu je jeden názor..netvrdím že jediný správný ale je dobré vědět že i takto se dá na věc nahlížet)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
19.11.15 00:31
@Ejafjatlajokitl píše:
Klid, vždyť jsem tu psala, že jsme desátá nejbezpečnější země světa. Česky skoro nikdo nerozumí. Brněnští muslimové si myjou mešitu. :mrgreen: Naše špatná pověst ve vztahu k uprchlíkům je lepší než plot .
Holky nebojte, koukněte Izrael. Arabským světem jsou obklopení, bojujou průběžně, padá jim tam něco furt. Všichni jejich sousedi by je nejradši vymázli ze světa, jenomže jsou rozptýlení tím, že se mydlí mezi sebou.
Nenechte se zahnat do strachu, dávat pozor a nelhat si je mnohem lepší.
Dobrou noc. :mavam: :mavam: :kytka:
:potlesk: :pankac: :potlesk: :pankac: :potlesk: :pankac: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
19.11.15 00:37

Jo, na to jsou ty ajfouuny dobrý, dají si mezi sebou vědět… ;) Ještě že je mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
19.11.15 07:56

Na co maji chytre telefony a plnou ledvinku ecek, kdyby byli chytri, koupi si letenku a neplavi se na clunu :nevim: A v cem nas maji kulturne obohatit??? Ja na jejich kulturu z vysoka kaslu a vubec o to nestojim, aby nas nejak obohatili… Nedokazu si predstavit jak? Jako zavest do skol koran, naucit se vazat satek a podrzet kazdymu chlapovi, dekuji nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová