Nechceme Islám v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
18.11.15 23:21

Německo má přes 80 miliónů lidí a pozice jeho vůdců za poslední měsíc „Přijmeme každého“; za týden: „Každého již nezvládneme – bude nutno přerozdělit“; nově „Budeme všechny vracet do místa vstupu do EU s výjimkou Řecka“. Názorové kotrmelce o 180 stupňů, ale oni asi nemyslí vážně ani jedno z těch stanovisek. To je jen taková hra, média hrají s nimi, tak se to třeba ještě chvíli nějak zvládne.

• Citovat
  • Upravit
Ejafjatlajokitl
18.11.15 23:21
@mrkni1 píše: ..třeba zakázak tu to právo šária… bylo to v návrhu a neprošlo to.. nevím proč ale tím by se víra nikomu nezakazovala-ne? (myslím že kdyby to tu bylo zakázané tak se sem taky nehrne kde kdo, protže by bylo jasno čí zákony se tu řídíme a budeme řídit na věky.((doufám)).)

U nás právo š´aría? To je dobrej matroš, co hulíš. :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3746
18.11.15 23:22
@BohunkaP píše:
Z Tvého příspěvku je zcela evidentní, že o islámu vůbec nic nevíš.

Víno není vinno, že se jím lidé opíjejí… a islám nemůže za to, co z něho udělali lidé. „Muslim“ NEROVNÁ SE „terorista“ - a „muslim“ NEROVNÁ SE „osoba automaticky zabíjející za prohřešky proti koránu“.

Mimochodem… např. toto je z Bible, pokud se nemýlím.

Jednou, když byli synové Izraele na poušti, přistihli muže, jak v sobotní den sbírá dříví. … Hospodin pak řekl Mojžíšovi: „Ten muž musí zemřít. Ať jej celá obec za táborem ukamenuje.“ Celá obec ho tedy vyvedla za tábor a kamenovali jej, až zemřel, jak Hospodin Mojžíšovi přikázal.

je zde zcela jasně vysvětlen rozdíl mezi křestanstím a všemi jinými vírami od islámu..koho to zajímá-tak tu je pár minut videa
 https://www.youtube.com/watch?…

Nahráno 12. 8. 2010

Aneb proč křesťanství je mírumilovné náboženství a Islám není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.11.15 23:23

..Jo a když se díváte na dokumenty o válce, třeba II. světové. Uprchlíci jsou většinou starci a stařeny, matky s dětmi na rukou, rodiny s uzlíky majetku, zbídačení vězni z koncentráků, kdežto teď si vykračují mladí, dobře a zdravě vypadající muži chytrými telefony..

• Citovat
  • Upravit
2880
18.11.15 23:24

@Motýlice a jinak, aniž bych se muslimů nějak zastávala, spis uvádím věci na pravou míru, protože koluje tolik bludu (hlavně na fcb)…žena byla donedávna podřízena a bez práv i v Evropě-volební právo máme ani ne sto let a úkolem ženy bylo plodit deti, starat se o domácnost a chlapa, při sexu zavřít oči a na veřejnosti držet hubu a krok (viz úsměvné rady novomanzelkam z dob první republiky).A nekultura sedí prave na ty chudé státy-jinak dřív byla Arábie a Persie místem vzdelanosti apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.11.15 23:24

@Ejafjatlajokitl přála bych jejich právo :kytka: třeba si brzo vyzkoušíš

• Citovat
  • Upravit
3746
18.11.15 23:26
@Ejafjatlajokitl píše:
U nás právo š´aría? To je dobrej matroš, co hulíš. :pankac: :pankac:
..vím že tu není… ale třeba v německu se ho snaží prosadit…(i ve francii..) za mě je lepší dát jasně na jevo o co není třeba se tu snažit i kdyby jich tu byl milion..
 https://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 18.11.15 v 23:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter

..ale diskutujte, názory pro i proti.

• Citovat
  • Upravit
22074

@zzuza, no však, já přece vím… proto to píšu. Vše je o lidech - a o tom, jak s tím „předepsaným“ naloží.

Špatný není islám – špatná je skupina lidí, kteří v jeho jménu vraždí a páchají teroristické činy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880

@Twitter ze by proto, ze v te době byli kromě nemocných a starchu chlapi narukovani na vojně, teda bojovali ve válce? Tohle jsou uprchlíci jak, když od nas utíkali lidi pred rezimem-zdrhali hlavně mladí a rodiny, za lepším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.11.15 23:29
@Motýlice píše:
Uprimne, nechapu, jak muze kterakoli zena vitat islam v Evrope, kdyz jde o kulturu, kde ma zena hodnotu asi jako dobytek (mozna mensi). Mne teda neni jedno, jestli moje dcera bude muset jednou chodit zahalena a bez svoleni manzela nevyrazi ani na nakup. Tohle je stredovek. Meli bychom si branit svou po staleti pestovanou kulturu a ne otevrit dvere nekulture. Je mi lito, kam to speje. Ale pokud ma jeste nekdo chut nosit ruzove bryle, tak fajn. Kazdeho vec.

@Motýlice cením si tvého příspěvku.

• Citovat
  • Upravit
2880
18.11.15 23:29

@mrkni1 křesťanství rozhodne mírumilovne náboženství neni - hony na čarodějnice, křížové výpravy aj. maji k nenásilí daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
18.11.15 23:30

At si treba jezdi na posranym koberci, ale at tu nikoho neohrozuji a neparazituji. A vite co, zlati cigani, fakt ze jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ejafjatlajokitl
18.11.15 23:30
@Rakosnicek1983 píše:
@Motýlice většina žen se těší úctě a nikdo se k nim jako k psům nechová, cti se rodina a zahalovani je na zene, to co popisuješ ty, se týká muslimek někde v Afghanistanu, části Egypta apod.,rozhodne třeba v SAE se ženy vubec špatně nemají…vázne doporučuji tu diskuzi, je dlouha, ale zajímavá.

Já se mám taky výborně a moje možnost vzdělání, řízení auta, vlastní slušné výdělky, rozhodování sama o svém vlastním životě nezavisle na chlapově úsudku a další civilizační výhody mi maximálně vyhovují.
Já muslimským holčinám fandím, věřím, že v Saúdské Arábii nebo Kuvajtu si chrochtají štěstím, ale přesto bych byla ráda, kdyby si chrochtaly výhradně ve svých výsostných národních územích. Vzhledem k tomu, že jich sem průběžně leze jak sarančat, jim jejich zbožňovaní mužové evidentně přiměřené životní podmínky zajistit nedokážou.

Holky, vždyť tohle je nejdůraznější argument proti životaschopnosti arabského světa: dokážou žít jenom v konfliktu, ničit. Těch pár zemí (Saúdové, Kuvajt… nějaké další?? :roll: :roll: ), kde to funguje, žije výhradně jenom z ropného bohatství. Mmch proč si ty davy běženců nevezmou pod křídla bratři v Emirátech?
Funguje prostě Evropský systém a proto nás migranti přišli vyžrat.
Nazývejme věci pravými jmény a neohánějme se sůrami z koránu.

Příspěvek upraven 18.11.15 v 23:46

• Citovat
  • Upravit
Twitter
18.11.15 23:31

@Rakosnicek1983 nesouhlasím, ale je to tvůj názor.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová