Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Twitter píše: ..Jo a když se díváte na dokumenty o válce, třeba II. světové. Uprchlíci jsou většinou starci a stařeny, matky s dětmi na rukou, rodiny s uzlíky majetku, zbídačení vězni z koncentráků, kdežto teď si vykračují mladí, dobře a zdravě vypadající muži chytrými telefony..
@Rakosnicek1983 píše:..jo jo…staletí vývoje už máme za sebou ale muslimy to myslím ještě čeká..
@mrkni1 křesťanství rozhodne mírumilovne náboženství neni - hony na čarodějnice, křížové výpravy aj. maji k nenásilí daleko.
@Ejafjatlajokitl hmm,lezou tam, kam je pustí a Merkelova to posr…,tak moc se bála, ze ji označí za fasistku, rasistku a nevim co všechno, když je odmítne (to tak nějak Němci chudáci maj, snaží se chovat k cizincům a barevným korektně, kvůli druhé světové),ze ji to přerostlo přes hlavu. Obavam se, ze jen tak neco nezmužem.
@Rakosnicek1983 píše:
@mrkni1 křesťanství rozhodne mírumilovne náboženství neni - hony na čarodějnice, křížové výpravy aj. maji k nenásilí daleko.
No a tím jsi nám vysvětlila co?
Křižáci byli voškliví, Husa nám upálili a teď nedávno v tom Uherským Brodě to taky nebylo moc košer, takže jsme si dokázali, že cizáci mají svatý právo nám to tu zabrat a nechat se živit na úkor našich děcek, invalidů a důchodců, protože jak známo - moc slimáčků, málo salátku. Tak jsi to myslela?
Můj chlap dělá v Rakousku. Všude je jich tam plno, flákají se po vsích, prstem hnou, akorát když kradou v okolních zahrádkách a polích, v létě se lidem koupali v bazénech na zahradách. Rakušáci makaj a běženci skuhrají, že chtějí 2000,– Éček kapesnýho na měsíc, protože z té „žebračenky“, na kterou můj chlap dělá tři týdny, jim na bavco a příspěvky domů zbytku rodiny ne a ne vyjít.
Ono už ani není kolo koho se semnout a bojovat za lidská práva. Okolo Merkelové, Schulze, Hollanda? Jejich českých přišmrdovačů např. Sobotky?
Jsou to ukázkoví architekti rozvratu Evropy.
Nevím, jesli v islámských běžencích nehledají své nové voliče právě ![]()
@Twitter píše:
@Ejafjatlajokitl přála bych jejich právotřeba si brzo vyzkoušíš
Já ne. Já jsem rváč. Mně by fakt spíš zastřelili, věř tomu.
@Ejafjatlajokitl takze se chovají jako zdejší cigani, koneckoncu vzhled maji podobný. Ja chápu, ze lidem přistěhovalci vadí, chápu i strach a sama ho mam z teroristu a budoucnosti, ale vadí mi to házení špíny na muslimy a islám, hlavně od lidi, co k tomu maj informace z Novy a křížené hoaxem… A tou větou jsem vysvětlovala to, ze nesouhlasím s tim, ze je křesťanství mírumilovne, tot vse.
@Twitter píše:
Ono už ani není kolo koho se semnout a bojovat za lidská práva. Okolo Merkelové, Schulze, Hollanda? Jejich českých přišmrdovačů např. Sobotky?
Jsou to ukázkoví architekti rozvratu Evropy.
Nevím, jesli v islámských běžencích nehledají své nové voliče právě
V4. Zeman - jakkoli takovéhle názory bych od něj v životě nečekala. Orbán. Fico. Nová polská vláda. Já fakt Němcům nic zlýho nepřeju, ale ještě pár výbuchů tam někde a dojde k vnitřnímu rozvratu. Jenomže pak se teprve začnu bát, kam všechny ty Angelou opuštěné ovečky půjdou. ![]()
Nedá mi to ještě nereagovat, nejhorší ze všeho jsou lidi, co se nechají jednoduše ovlivnit médií a přijmou za svůj názor něco, nad čím se ani do hloubky nezamyslí a papouškují, co si kde přečtou a mám pocit, bohužel a dost nepříjemný, že par dam ze zdejší diskuze by rovnou oprášila šibenice. Argumenty stejné jako když si přečtu důvěryhodné novinky nebo jiný bulvár. Ano, strach je možná oprávněný, ale ta všeobecná hysterie je mimo. Co si tak někde najít, kolik civilistů bylo zabito při snaze o vyřešení věcí, do kterých nám z mého pohledu je prd. Kdyby to bylo naopak a arabské země se pletly do našich záležitostí a omylem ‚párkrát‘ vybombardovaly civilní cíl, tak co, mávly byste nad tím velkoryse rukou? Ne, vy byste byly první, co by řvaly o odplatě a teď se divíte, co se to tady děje za zvěrstva.
To, co píšu, neznamená, že nemám obavy a souhlasim bezvýhradně s množstvím uprchlíků, ale není se čemu divit. Války se vždy vedly kvůli ženám, náboženství a penězům (potažmo nerostnýmu bohatství) a věřím, že tentokrát v tom náboženství ani ženy prsty fakt nemají.
Edit. hrubka ![]()
Příspěvek upraven 18.11.15 v 23:43
@Rakosnicek1983 píše:jenze to jsou hluboke dejiny, islam je bohuzel soucasnost. Trvalo staleti, nez se cesky narod stal svobodny a ted si to mame nechat vsechno sebrat, bandou tupcu, co maj v hlave nasrano?! Jsem vlastenec a nestydim se za to, nejsem verici, ale VLASTNI NAROD NADE VSE!
@Rakosnicek1983 píše:
@Twitter ze by proto, ze v te době byli kromě nemocných a starchu chlapi narukovani na vojně, teda bojovali ve válce? Tohle jsou uprchlíci jak, když od nas utíkali lidi pred rezimem-zdrhali hlavně mladí a rodiny, za lepším.
Pozor, valná většina těch mladých a zdravých DEZERTOVALA z armády.
V překladu: oni můžou bojovat za svoje doma, ale radši vezmou své chytré telefony a bundičky adidas, cálnou převaděči rodinné úspory a berou kramle za německými příspěvky. Nelžeme si.
@Lena 123 ale ja neporovnavam historii-koneckoncu islám je mladší myslim, rozporuju tvrzení, ze krestanstvi je mírumilovne. Krom toho nedávno jsem četla článek, jak ubili (na ostrovech, na jejichž název si ted nevzoomenu) krestani k smrti „čarodějnice“,takze ne všechno je minulost.Lidi jsou blbi napříč náboženstvím-respektive opět to byli nějací fanatici, fanaticky křesťan je stejna hrozba jak fanaticky muslim.
@Janha No ale my jsme ta tři letadla, co máme, teda nikdy nikam neposílali bombardovat! Zato Frantíci si vesele bombují i bez mandátu OSN nebo bez pozvání. Taky mají koloniální minulost, stejně jako spousta jiných zemí, které se teď strašně diví. My jsme neobchodovali s otroky, ani netěžíme v cizích zemích drahé kovy, diamanty, ropu nebo plyn…
https://www.youtube.com/watch?…
tak stejné video pro všechny kteří křestanství vidí jako „stejné“ náboženství jako islám..a prosím vyjádřete se až dokoukáte celých 10 minut-děkuji (protože tam je uveden přesně ten důvod proč se islámu bojím já..)
@Ejafjatlajokitl kdybys mela zdrhat, tak beres co? telku a šperky? je logické, ze telefon jako prostředek ke komunikaci atd vezmou s sebou. A ze maji smartphony? To většina Čechu taky-to jen vypovídá o tom, ze si většina lidi mysli, ze Syrani jsou nějací vesničani žijící v chatrči. nebo nějak ten argument nechápu-právo zdrhat ma jen ten, kdo nema značkové boty?