Nechceme Islám v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
18.11.15 22:30

@Izzz @pratet promiňte, ale vzhlédla jsem několik rozhovorů s lidmi, kteří v Islám věří a veřejně se vyjádřili. Doslova řekli, že výra v Islám nerozeznává dobré a zlé. Je jen jedna víra. A vraždy nejsou vyjímkou. Snahou je obsadit Evropu a vyhladit nevěřící. Doslova tam pán uvedl, že jsme hloupí, že máme jen jednu ženu. Je jen otázka času, kdy tady budou vládnout oni.
Je mi strašně líto, že je tolik lidí slepých

• Citovat
  • Upravit
Ejafjatlajokitl
@neptunie píše:
Teď po událostech ve Francii začínám mít strach.

Po událostech ve Francii mám neskutečnej vztek.

• Citovat
  • Upravit
Twitter

@Mersmerize1 jde o názor

• Citovat
  • Upravit
11794
18.11.15 22:32

Prijde mi divny, ze zrovna letos se vsichni sebrali a sli.To jim dal nekdo povel, nebo co???Je to stado ovci, ktere nekdo ridi a dostatecne je vybavil penezma pro prevadece na dalekou cestu a vsimnete si, do Nemecka, Anglie a Francie.Proc asi tam, proc ne do Polska atd…protoze oni maji za ukol jit do Francie a Nemecka, Anglie…to jsou prvni zeme, ktere budou dobita, maji to slibeno a hovno, ze utikaj, proste si hledaj nove domovy, az bude cas, tak si vezmou treba neci dum, neci byt, na co vlacet s sebou zeny a deti, kdyz si tu vezmou nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.11.15 22:32

@Twitter A jak vis, ze to jen nehrali a ze jsou takovi vsichni? Opet, to co jsem psala - na netu je takovych informaci. Kdybych verila vsemu, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ejafjatlajokitl
18.11.15 22:38
@Mersmerize1 píše:
@Twitter A jak vis, ze to jen nehrali a ze jsou takovi vsichni? Opet, to co jsem psala - na netu je takovych informaci. Kdybych verila vsemu, tak nevim…

Ty davy uprchlíků v telce vidělas, nebo to byla jenom drobná několikaměsíční halucinace? Ty mladý zdravý kluky, co se zuřivě odmítají nechat registrovat v první zemi Shengenu, do které vstoupí, jenom aby mohli pokračovat dál do zemí, kde jsou štědřejší sociální dávky?
Kdyby u nás byla válka a na Slovensku pohoda klídek, prchala bych do bezpečí třeba do Indie? Do úplně jiný kultury? Proč nezůstanou blíž a lezou v kolonách přes celou Evropu? Do Švédska, kde už není jedna volná postel - a pak je tam zarazí, že je tam jejda zima, nuda a nerozdali jim playstationy?

• Citovat
  • Upravit
3871

Je to v pr*eli mámy, pojďme to vyřešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora

@Twitter
Islám už tady je dávno.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
18.11.15 22:40
@BohunkaP píše:
Z Tvého příspěvku je zcela evidentní, že o islámu vůbec nic nevíš.

Víno není vinno, že se jím lidé opíjejí… a islám nemůže za to, co z něho udělali lidé. „Muslim“ NEROVNÁ SE „terorista“ - a „muslim“ NEROVNÁ SE „osoba automaticky zabíjející za prohřešky proti koránu“.

Mimochodem… např. toto je z Bible, pokud se nemýlím.

Jednou, když byli synové Izraele na poušti, přistihli muže, jak v sobotní den sbírá dříví. … Hospodin pak řekl Mojžíšovi: „Ten muž musí zemřít. Ať jej celá obec za táborem ukamenuje.“ Celá obec ho tedy vyvedla za tábor a kamenovali jej, až zemřel, jak Hospodin Mojžíšovi přikázal.

dobře, čerpám z delšího pozorování, z jejich chování. Neumím se přímo a přesně orientovat v jejich náboženství. Ale co veřejně ukazují, to přece není uvažování člověka, co respektuje druhé. Oni nás nikdy respektovat nebudou! Nikoho. Považují své náboženství na nadřazené. Komu tohle vadí, ať se vy/nevyjadřuje, ať si je vezme klidně domů, ale ne k nám na Jižní Moravu.

• Citovat
  • Upravit
187
18.11.15 22:41

@Ejafjatlajokitl O Tom jsem nic nepsala. Dotycna mluvila o Tom jak videla na netu nejaky rozhovor s vericima.

Taky se mi nelibi jaka je situace s uprchlikama, o Tom zadna

Příspěvek upraven 18.11.15 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.11.15 22:41

@Menora je, ale zatím ne tak jako např. v Německu

• Citovat
  • Upravit
Twitter
18.11.15 22:43

Je mi teda hrozně líto že zrovna mámy od dětí tady chtějí takové lidi :( názor je názor.

• Citovat
  • Upravit
Menora
18.11.15 22:43

@Twitter
Já se s muslimy potkala tváří v tvář. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
74217
18.11.15 22:45

Budoucna se bojím taky, co vlastně se bude dit.
Mám teď manžela v Nemecku dela v nafte, pobliz kde hrozil další útok. To víš že se o nej bojím.
Oni tomu svinstvu zacali ničit ropné vrty, aby neměli příjmy z něj. Je otázka času, kdy dojde k odvetě opačným směrem. Raději nad tím ani jeden je přemýšlíme, nic si nepripoustime.
Mi by nevadili uprchlíci jako takoví, pokud jsou to slusni lidi a slušne se zařadí do normálního života v nové zemi, mi vadí že mezi uprchlíky, přijdou i ty krysy prasive teroristicke, ktere dělají peklo, je to odpad, který dela svým krajanům jen ostudu.
Zatahuji Evropu do války. Ublizuji nevinnym lidem.
To je to co mi vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.11.15 22:45

@Twitter. Taky je tady nechci, ale hlavne kvuli tomu, ze si nemyslim ze to Evropa dokaze zvladnout a ze by se situace mela resit jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová