Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Twitter píše:
Ono už ani není kolo koho se semnout a bojovat za lidská práva. Okolo Merkelové, Schulze, Hollanda? Jejich českých přišmrdovačů např. Sobotky?
Jsou to ukázkoví architekti rozvratu Evropy.
Nevím, jesli v islámských běžencích nehledají své nové voliče právě
Petr Robejšek, politolog, článek z Novinky.cz.
Jak jsem psala… samé seriózní zdroje, evidentně. Proti panu Robejškovi naprosto nic nemám, jeho názory beru.
Ale co neberu, je Tvoje (a dalších Tobě podobných) papouškování novinek.cz a podobných serverů… Když už si ty články neumíš přebrat, když už neumíš argumentovat vlastními slovy, tak alespoň respektuj zásady slušnosti a cituj toho, jehož výroky doslovně používáš.
@Rakosnicek1983 píše:
@Lena 123 ale ja neporovnavam historii-koneckoncu islám je mladší myslim, rozporuju tvrzení, ze krestanstvi je mírumilovne. Krom toho nedávno jsem četla článek, jak ubili (na ostrovech, na jejichž název si ted nevzoomenu) krestani k smrti „čarodějnice“,takze ne všechno je minulost.Lidi jsou blbi napříč náboženstvím-respektive opět to byli nějací fanatici,fanaticky křesťan je stejna hrozba jak fanaticky muslim.
přesně tohle je v tom videu vyjasněno…(velký omyl)
https://www.youtube.com/watch?…
@mrkni1 a co konkrétně tam ma byt? ja si to nepustim-vedle me spí dite.Pro me jako ateistu je oboje náboženští mimo rozumové chápaní a kdyby byly neznabozi všichni lidi na světe, nebyla by polovina konfliktu-zůstaly by jen ty o moc a peníze.
@Black Cat píše:
@Janha No ale my jsme ta tři letadla, co máme, teda nikdy nikam neposílali bombardovat! Zato Frantíci si vesele bombují i bez mandátu OSN nebo bez pozvání. Taky mají koloniální minulost, stejně jako spousta jiných zemí, které se teď strašně diví. My jsme neobchodovali s otroky, ani netěžíme v cizích zemích drahé kovy, diamanty, ropu nebo plyn…
No však o tom mluvím, to že jsme dobrovolně vstoupili do EU, to už je věc jiná, na nás se zatím taky nikdo nezaměřuje, proč by taky, ale hysterčíme víc než celá Evropa dohromady.
@mrkni1 jinak i video muze byt zaujate, nepravdivé atd-asi jak dnes běhal po fcb další hoax, kde Werich přirovnává muslimy k nacistům, všichni to trapné sdileli, až pak si dal nekdo práci a zjistil, ze nikdy nic podobného neřekl, tak to zas všichni potichu stáhli. Internet je pro některé lidi mor-mysli si, ze když je neco psáno (nebo natočeno),ze to je pravda a zdroj vubec neřeší…
@Rakosnicek1983..ten odkaz neuteče a počká až budeš mít čas..není potřeba být věřící abys pochopila ten rozdíl… omyl je tam zmíněno přesně to co jsi uvedla.((fanaticky křesťan je stejna hrozba jak fanaticky muslim.)).. ![]()
@Janha píše:
No však o tom mluvím, to že jsme dobrovolně vstoupili do EU, to už je věc jiná, na nás se zatím taky nikdo nezaměřuje, proč by taky, ale hysterčíme víc než celá Evropa dohromady.
Asi proto, že máme silnější pud sebezáchovy. To je dobře ne?
@Rakosnicek1983 Jasně, proto jsem taky hned úvodem někdy na druhé straně psala, že nemá smysl, aby se to tu zvrhlo v náboženskou diskuzi.
Mám ráda Cyrila Höschla a jeho názory. Psychiatr, chytrej chlap.
A ten nedávno v Reflexu říkal, že vyspělý živý organismus, aby měl šanci na přežití, se vyznačuje těmito základními pudy:
Pud teritoriální, pud sebezáchovný a pud rozmnožovací.
A teď kašli na teologické rozpravy a porovnej si kultury, o kterých se bavíme.
My - myšleno Evropská unie a vůbec západní svět - si necháváme bez jakékoli kontroly proudit statisíce lidí, o kterých vůbec nic nevíme, doprostřed našeho území. Zkus si cvičně bez pasu (možná že i s pasem..)proniknout třeba do Pákistánu, Íránu nebo kamkoli tam. Hodně štěstí přeju. ![]()
Pud sebezáchovný: ten mají běženci zjevně velmi funkční. Ať už je vede jakákoli motivace od záchrany života po touhu po větší televizi, sebrali se a jdou.
A my jim bez zaváhání dáváme jídlo, pití, léky, ubytování, sociální dávky (o které se logicky poníží HDP hostitelské země), vykopeme děcka ze Sokoloven, aby tam mohli spát migranti, omlouváme násilí v táborech a jsme lítostiví, že oni nám nepapají bůček.
O pudu rozmnožovacím netřeba mluvit. Naše maminy mají jedno dvě děcka, když má někdo tři, jedná se v očích okolí o šílenkyni nebo zasloužilou matku. Oni si vzdor zoufalým podmínkám ve vlastních zemích bouchají děcka jak Baťa cvičky, on se o ně vždycky někdo postará a když tak si uděláme další.
Takže kdo je tu skutečně v ohrožení? Ještě má někdo chuť zachraňovat?
Komu to tu vlastně zvoní hrana…? ![]()
Příspěvek upraven 19.11.15 v 00:19
Tak sem si to tu precetla a opet vyschizovana. Muzu jit spat.
holky napiste neco pozitivniho.
@Black Cat píše:
Asi proto, že máme silnější pud sebezáchovy. To je dobře ne?
Ale jo, jenomže z takovéto hysterie potom vznikají různá radikální hnutí, ke kterým se takto ovlivnění lidé nesmyslně přidávají. Jsem v jádru pacifista a násilí plodí jen další násilí
Já netvrdím, že skáču radostí nad tím, co se teď v Evropě děje. Jen jsem se některým zaslepeným snažila ukázat, proč se to děje, že nic není jen tak a že montovat se do cizích věcí a hrát si na Pána Boha se nevyplácí.
@Janha píše:
hysterčíme protože evropské země nás chtějí trvalými kvotami nutit si tu jejich polívečku ""spapat"" pěkně s nimi..!!! ![]()
@Twitter píše:
@Rakosnicek1983 nesouhlasím, ale je to tvůj názor.
Proboha s cim nesouhlasis? Mne prijdes trosku mimo misu. Holky maji pravdu, vse neni cernobily.
Podivej se, co se deje v Irsku. Tam se mlati hlava nehlava katolici a protestanti. A zase - jen jejich radikalni vyznavaci. A neni mi znamo, ze by katolici vyznavali nasili a vrazdy.. Takze kazde nabozenstvi ma dve tvare.
Jinak zeny muslimky nemusi znamenat „nic“. Co Tunisko? Tam normalne pracujou, chlapi s nimi jednaji slusne.
@Rakosnicek1983 píše:
@Ejafjatlajokitl kdybys mela zdrhat, tak beres co? telku a šperky? je logické, ze telefon jako prostředek ke komunikaci atd vezmou s sebou. A ze maji smartphony? To většina Čechu taky-to jen vypovídá o tom, ze si většina lidi mysli, ze Syrani jsou nějací vesničani žijící v chatrči. nebo nějak ten argument nechápu-právo zdrhat ma jen ten, kdo nema značkové boty?
Já bych nezdrhala. Tady odtud taky nezdrhnu, pokud se to tu rozjede tak, jak se bojím. Můj chlap na vojně byl. Kluk si bude dělat zbroják - a kupovat zbraň - po Vánocích. Protože na vojně nebyl a nechce jen tak koukat, kdyby bylo nejhůř.
Já bych do háje aspoň makala ve špitále nebo vařila chlapům.
Nikam nepudu, neutíkám. Mám to tady dost ráda.
Mám tu barák, děcka, rodiče. Na zahrádce levanduli. Můžou mi to všecko rozbombardovat, ale já tomu určitě nebudu přihlížet zpoza devatera hor z uprchlický ubytovny, tolik na životě zase nelpím.
Kdyby to podobně jako já viděly ty davy na útěku, možná by nebylo zapotřebí utíkat, víš?
@Boudová píše:..neboj vše co se děje nás má kulturně obohatit..tak se těším co bude to"kulturní obohacení" protže zatím jsem neslyšela nic konkrétního..
Tak sem si to tu precetla a opet vyschizovana. Muzu jit spat.holky napiste neco pozitivniho.