Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ejafjatlajokitl nelézt Bruselu do pr…e! Důrazněji odmítat kvóty jako třeba Slováci.
@Mersmerize1 Nejsem na FB. Z těchhle zdrojů vůbec nečerpám.
A… jo, úplný souhlas. Taky mi zásadně vadí ta bezmoc. Ale i proto si myslím, že je potřeba o tomhle aspoň mluvit mezi lidmi. Nesložit ruce do klína a neříkat si, že oni to ti nahoře nějak vyřeší. Jako jasně, budou muset, ale nechci být mlčící pozorovatelka.
@Ejafjatlajokitl To chapu. Libi se mi vase nazory, alespon co jsem zatim mohla ted precist. Ale uz je cas jit do hajan. Hezky vecer a dobrou noc vsem!
@JanulaM nic :/ založila jsem diskuzi už ze zlosti nad tím, co tady dělají-vraždí. Podívala se některá oponující diskutující jak se chovali u nás? Každý člověk, vstupující nelegálně přes hranice porušuje zákon - jednozančně! U nás jim dali postel, oblečení, jídlo, střechu nad hlavou. Vším opovrhovali aještě protestně drželi hladovku, škoda že ne dokonce. Dětem jídlo nevzali, jen sami sobě. Jedna rodina s nemocnými dětěmi, kterým ČR poskytla nemocnici v Motole, nejlepší péči, raději nemocné děcka sebere a jde za „vysněným bohatstvím“ do Německa?!Co je to za rodiče, co si při plavbě bere na sebe záchranou vestu, ale pro děti ji nezajistí? Ať si z toho každý vezme co chce.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Křížové_výpravy
Skoro bych rekla, ze muslimove tehdy tez neskakali z krestanu stestim do vzduchu. ![]()
Irituji me posahanci schovavajici se za koran, jehoz prikazy sami nedodrzuji, hlavne kdyz maji zaminku pro vrazdeni a dalsi zverstva. Tem bych chtela vymazat usmev z tvare a mozek z hlavy.
@toooja píše:
s tim bych nesouhlasila, ze islam nerovna se terorista. Znate jine vyznavaci jineho nabozensvi, ktere jsou teroristi??
TÉMĚŘ každý terorista je muslim… (Anderse Breivika za teroristu neoznačíme? On muslimem nebyl).
Ale ne každý muslim je teroristou.
Jak jsem psala v prvním příspěvku - i naše Bible nařizuje kamenování a další (dle dnešních měřítek) nepřípustné tresty, sankce a chování. S koránem je to podobné - jen s ním bohužel určitá skupina lidí nakládá děsivým způsobem. Ostatně, např. v řadách ISIS páchají zvěrstva lidé, kteří ve skutečnosti muslimové nejsou a korán vlastně ani neznají, to je poměrně nezvratným faktem.
Příspěvek upraven 18.11.15 v 23:13
@toooja píše:
s tim bych nesouhlasila, ze islam nerovna se terorista. Znate jine vyznavaci jineho nabozensvi, ktere jsou teroristi???Sem s tim. Neznate a nepoznate. Nikdo takovy neni.Jen muslimove. Bohuzel.
A co IRA, ETA, Breivik -taky teroristi (organizace) a muslimske fakt ne.Krom toho je rozdíl mezi muslimem a radikálním islamistou. A doporucuju pročíst diskuze o českých muslimkach tady na Emiminu-pak možná některým dojde, ze šátky nosí ženy hlavně samy od sebe, kamenovani je záležitosti hlavně málo vzdělaných vesničanů někde v řiti (a ne třeba Dubaji) a spoustu dalších bludu. Jinak souhlasím s tim, ze terorismus vykonávány vymytýma mozkama je zlo, ale netvrdila bych, ze muslimové jsou špatní-na světe jich jsou miliony a jen v Brně stovky a nikoho neobtezuji a atentáty taky nepáchají. Tam dělají mnohem větší zlo cigani.
Uprimne, nechapu, jak muze kterakoli zena vitat islam v Evrope, kdyz jde o kulturu, kde ma zena hodnotu asi jako dobytek (mozna mensi). Mne teda neni jedno, jestli moje dcera bude muset jednou chodit zahalena a bez svoleni manzela nevyrazi ani na nakup. Tohle je stredovek. Meli bychom si branit svou po staleti pestovanou kulturu a ne otevrit dvere nekulture. Je mi lito, kam to speje. Ale pokud ma jeste nekdo chut nosit ruzove bryle, tak fajn. Kazdeho vec.
@JanulaM píše:
@Ejafjatlajokitl nelézt Bruselu do pr…e! Důrazněji odmítat kvóty jako třeba Slováci.
Já nevím. Jasně, soudit se je cesta. Ale my jsme vstupem do EU přijali nějaká pravidla. Ostatní nás v demokratickém hlasování přehlasovali - a pokud my teda rozházíme figurky po šachovnici a začnem vykřikovat, že to je blbá hra a že tohle my nehrajem, jsme v situaci pětiletýho fakana, který prohrál v člověče nezlob se.
Neuvažuj zkratkovitě, poslouchej, co kdo fakt říká.
Sobotka (i když včera mně tím svým projevem naštval) s Chovancem jasně řekli, že s výsledkem hlasování nesouhlasí, ale co se dá dělat. Ale že si myslí, že kvóty reálně nebude možné naplnit. A jak ho.no košile se drží platných zákonů, často balancují na hraně. Výsledkem jejich působení je, že migranti mají mapičku České republiky zašrafovanou červeně a pokud nezabloudí, vyhýbají se nám obloukem. ![]()
Myslíš, že pokud sem někdo bude relokován, že tu tři dny vydrží, pokud ho nepřicvaknem klepetama k topení?
Tu pohádku o chytré horákyni znáš?
Podívejte se na výpovědi z táborů, kde u nás byli uprchlíci? Jak se chovali k svým dětem!! Maminky!
Muslimové tady byli tisíce let, ale jak už kdosi pronesl. Evropa se proti Turkům bránila. Věděla proč.
Klidně umožněme přechodný azyl. Ale vrátit zpet!
@Ejafjatlajokitl píše: ?? Co by podle tebe měla nynější vláda dělat jinak??..třeba zakázak tu to právo šária… bylo to v návrhu a neprošlo to.. nevím proč ale tím by se víra nikomu nezakazovala-ne? (myslím že kdyby to tu bylo zakázané tak se sem taky nehrne kde kdo, protže by bylo jasno čí zákony se tu řídíme a budeme řídit na věky.((doufám)).)![]()
@Motýlice většina žen se těší úctě a nikdo se k nim jako k psům nechová, cti se rodina a zahalovani je na zene, to co popisuješ ty, se týká muslimek někde v Afghanistanu, části Egypta apod.,rozhodne třeba v SAE se ženy vubec špatně nemají…vázne doporučuji tu diskuzi, je dlouha, ale zajímavá.
@Ejafjatlajokitl píše:
Já nevím. Jasně, soudit se je cesta. Ale my jsme vstupem do EU přijali nějaká pravidla. Ostatní nás v demokratickém hlasování přehlasovali - a pokud my teda rozházíme figurky po šachovnici a začnem vykřikovat, že to je blbá hra a že tohle my nehrajem, jsme v situaci pětiletýho fakana, který prohrál v člověče nezlob se.
Neuvažuj zkratkovitě, poslouchej, co kdo fakt říká.
Sobotka (i když včera mně tím svým projevem naštval) s Chovancem jasně řekli, že s výsledkem hlasování nesouhlasí, ale co se dá dělat. Ale že si myslí, že kvóty reálně nebude možné naplnit. A jak ho.no košile se drží platných zákonů, často balancují na hraně. Výsledkem jejich působení je, že migranti mají mapičku České republiky zašrafovanou červeně a pokud nezabloudí, vyhýbají se nám obloukem.
Myslíš, že pokud sem někdo bude relokován, že tu tři dny vydrží, pokud ho nepřicvaknem klepetama k topení?
Tu pohádku o chytré horákyni znáš?
tedy místo žvanění by politici měli začít dělat zákony které třeba jako v rakousku začnou plati zpětně a budou udělovat azyl jen na 3 roky s možností prodloužení…atd… vždy se dá něco dělat…
@BohunkaP Kamenování apod. nařízuje jen Starý zákon, Nový zákon (kterým by se měl řídit křesťan a potažmo naše kultura), nic takového neobsahuje. To jen tak na okraj.