Nechci aby byla babičkou mého děťátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
18.7.10 22:29
BohunkaP píše:
Já za sebe absolutně nechápu dcery, které nevychází s vlastní mámou…

ja chapu,mam to doma a proste jsou pripady,kdy to nejde a i kdyz to clovek zkousi a zkousi tak se pres tu neviditelnou barieru nedokaze dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.7.10 22:32

teď čtu příspěvek od BOhunky…
samozřejmě ráda ji mám, ale dokáže mě někdy svým chováním, jednáním a řečma dostat do kolen!!!
a já to pak mám v hlavě hrozně dlouho, mrzí mne to.. myslím na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.7.10 22:33

Já v té větě nenašla nic extra špatného :nevim: .
Myslim si že se prostě nemáte rádi a pak ti ublíží cokoliv ,proto že si to prostě zduvodníš.
Já mám z maminkou skvělé vztahy.Vídáme se denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
18.7.10 22:36

já chápu jak se cítíš :kytka: ranila tě, jen ty sama nejlíp víš, jaká ona opravdu je a jak tuto otázku mínila, pro nás ostatní se to může zdát né tak hrozné, protože ji neznáme, ale ty to prostě cítíš jinak.nesmíš se zlobit na holky , které otěhotněly po IVF, že májí takové reakce, pro ně je to záchrana, že díky tomuhle můžou mít své krásné děti. Určitě ty sama jsi to nemyslela zle :kytka: kdyby sis přečetla tuhle diskuzi za rok, tak se zasměješ, že ti vadilo, že by jsi měla otěhotnět uměle, ale ted nad tebou vládnou hormony a manžela máš daleko, aby tě objal a utěšil. hod to za hlavu, pohlaď bříško a manželovi zavolej, že ho moc miluješ a nenech si zkazit náladu ted , když jsi v tom nejkrásnějším stavu, jaké může žena zažít :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 22:38

Bohunko, víš u tebe to je jiné. Moje máma se o mě nikdy nestarala, od 6ti let jsem vyrůstala s tátou a nevlastní mamkou. mamka byla alkoholička několikrát se léčila.je jiná, není to taková ta správná mamka…

S tchýní mám úžasný vztah jako dcera a matka, sem tam se chytnem a máme různý názory ale pak jsme zase poslpolu a nevyměnila bych ji za nic na světě.Zrovna dnes jsem se ji vybrečela v telefoně utěšovala mě a povídali jsme si. Dýchala by za mě to vím zcela jistě!!! Mají nádherné vztahy s mým manželem i jeho bráchou..takhle já to z domu prostě neznám…

Špatné vztahy s matkou můžou pochopit asi jen ty co je z nějakých důvodů mají. :-?
a nemyslím to nijak zle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.10 22:40
bedru píše:
já chápu jak se cítíš :kytka: ranila tě, jen ty sama nejlíp víš, jaká ona opravdu je a jak tuto otázku mínila, pro nás ostatní se to může zdát né tak hrozné, protože ji neznáme, ale ty to prostě cítíš jinak.nesmíš se zlobit na holky , které otěhotněly po IVF, že májí takové reakce, pro ně je to záchrana, že díky tomuhle můžou mít své krásné děti. Určitě ty sama jsi to nemyslela zle :kytka: kdyby sis přečetla tuhle diskuzi za rok, tak se zasměješ, že ti vadilo, že by jsi měla otěhotnět uměle, ale ted nad tebou vládnou hormony a manžela máš daleko, aby tě objal a utěšil. hod to za hlavu, pohlaď bříško a manželovi zavolej, že ho moc miluješ a nenech si zkazit náladu ted , když jsi v tom nejkrásnějším stavu, jaké může žena zažít :mavam:

DĚKUJU JE TO KRÁSNĚ NAPSANÉ.. :hug: AŽ Z TOHO BULÍÍÍÍM :srdce: MÁŠ UPLNOU PRAVDU… DĚKUJU

• Citovat
  • Upravit
L-enny
18.7.10 22:53

Bohunko, samozřejmě souhlasím. Neumím si představit, že tu mamku jednou nebudu mít. jen mě prostě mrzí, že je někdy takhle necitlivá. Předloni jsme se nepohodly po telefonu. Syn měl pár dní na to svátek. Mamka neposlalaai smsku a pak mi řekla, že mu popřeje,až když bude umět číst…trestala tím takhle mě…dokázala se se mnou nebo sestrou nebavit klidně týden, čtrnáct dní, když jsme doma nevytřely, nebo neumyly nádobí. Dostaly jsme seřváno jak koně a tichá domácnost. Jak já to nenáviděla…ale jinak, máma je pořád máma a určtě bych kvůli takovýmhle hádkám a nedorozuměním, nezpřetrhala vztahy a kontakty. Jen to někdy hodně zabolí, co si musím vyslechnout…

• Citovat
  • Upravit
22093
18.7.10 22:53
Anonymní píše:
Bohunko, víš u tebe to je jiné. Moje máma se o mě nikdy nestarala, od 6ti let jsem vyrůstala s tátou a nevlastní mamkou. mamka byla alkoholička několikrát se léčila.je jiná, není to taková ta správná mamka…

Tak to je určitě něco jiného… na druhou stranu, tím víc je to o tom, že jsi momentálně přecitlivělá, protože ve vztahu tohoto typu jsi přece nic čekat nemohla… a přesto Tě to rozhodilo… Žij svůj život, užívej si těhotenství a netrap se… Důležitá jsi jen Ty, Tvůj manžel a Vaše miminko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
18.7.10 22:58
L-enny píše:
Jen to někdy hodně zabolí, co si musím vyslechnout…

Určitě… však já se taky kolikrát nabrečela… jeden čas jsme se doma hádaly tak, že můj (tehdy ještě ne) manžel odešel z koleje a sehnal podnájem, aby mne dostal pryč…

Ale víš co… dokud to bolí, žiješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
18.7.10 23:02

Bohunko, souhlasím. Až tady jednou mamka nebude, budou mě tyhle nedorozumění a hádky mrzet. Ale jinak je t skvělá máma, jen má svý mouchy.....a kdo nemá, že jo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
ingeborg
18.7.10 23:06

Anonymní, já tě úplně chápu. Taky máme s mamkou špatné vztahy. Tahá ze mně podrobnosti z mého života, jen aby roznášela drby. Často se snaží manipulovat, závidí mi když se mi daří a když se mi nedaří, je šťastná. Taky byla alkoholička. Vím, co to je a jak tě zranila. Mně moje matka nevěřila, že jsem těhotná, bydlí 300 km daleko, ani když se mimís narodil, neměla totiž důkaz. Uvěřila až jsem jí poslala fotku. K narozeninám mi přeje přes SMS. Nejlepší je se takovým matkám nesvěřovat, ony se totiž nezmění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.10 23:06

Joo Bohunko jenže já si najivně vždycky myslím že se to změní a zlepší a že bude jiná. a pak dostanu vždycky nějaký šok co mě vrátí zpět do reality že prostě jiná nebude… a vzteknu se že už prostě ne že už ji budu brát takovou jaká je a nic nebudu čekat ale pak stejně se k ní chovám hezky a čekám že bude třeba taková ta fajn prima máma…ale nebude nikdy prostě nebude a nemůžu čekat že bude fajn babičkou mému děťátku…

když nad tím tak přemýšlím já ji nepotřebuju, nikdy mi s ničím nepomohla (nepřeháním) je sobecká zajímá ji jen aby vypadala pořád skvěle.. několikrát mi řekla že nás ani neměla mít že jak by ji bylo dobře…JENŽE je tam takové to pouto

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.10 23:08
ingeborg píše:
Anonymní, já tě úplně chápu. Taky máme s mamkou špatné vztahy. Tahá ze mně podrobnosti z mého života, jen aby roznášela drby. Často se snaží manipulovat, závidí mi když se mi daří a když se mi nedaří, je šťastná. Taky byla alkoholička. Vím, co to je a jak tě zranila. Mně moje matka nevěřila, že jsem těhotná, bydlí 300 km daleko, ani když se mimís narodil, neměla totiž důkaz. Uvěřila až jsem jí poslala fotku. K narozeninám mi přeje přes SMS. Nejlepší je se takovým matkám nesvěřovat, ony se totiž nezmění.

tak to je hodně podobné jako u mě!!! :think: přesně jak píšeš tahá podrobnosti z mého života a je šťastná když se mi nedaří… :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
18.7.10 23:16

Ahoj řeším něco podobného, jen e jako o babičku nejedná o mou matku, ale o mou tchýni!! nechci s ní mít nic společného, nechci od ní peníze, je mi nesympatická, kouří, je v nějaké církvi, tahala by malího na hřbitov vocucávlaho a pořád tahala, mě pořád litovala, protože jsem bez muže!!! Nechci aby byla bbičkou mého dítěte, protože i na vého syna prděla a začla se o nás zajímat až když zemřel a potřebuje si ted na mém synpvi vynahradit to co u něj zameškala… Pěkně mě to štve, ale nevím co s tím, kdyby bylo po mém už bych jí nikdy neviděla, le ona se se mnou soudí, chce malého dostat do střídavé péče a když se jí nepovede toto tak aspoň jednou za 14 dní na víkend! Je to děs!! nechci od nich žádné peníze prostě nic… Hlavně aby mi dala pokoj… :oops: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2466
18.7.10 23:25

Ahoj, chápu že tě to ranilo..Jsi přecitlivělá a čekala jsi jinou reakci..
Reakce mého táty : ty nebereš prášky? :lol:
Babička mého manžela: jsem těhotná…jo? chvíli ticho… a kolik si dáš knedlíků???

Úplně tě chápu..taky mi to bylo líto..ale teď s odstupem času :wink:
Pokud je máma na tebe taková pořád a vlastně si myslím, že tě ta její reakce zase tolik nepřekvapila (jen jsi zklamaná).. neřeš to.
A třeba to tak ani nemyslela.. Jen si prostě neuvědomila, jak moc je to pro tebe důležité. (i když by měla, po tom čím už sis prošla) :nevim:
Prostě někdo to má a někdo ne.. ale aspoň manželova strana je prííma!!!
Užívej si těhotenství a všechny ošklivé a nepříjemné mraky odháněj! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová