Nechci aby byla babičkou mého děťátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
18.7.10 23:58

ahoj úplně vím jak se cítíš, s mojí mámou bych také raději nikdy už nemluvila, ale vždyckymě ta zlost na ní přejde, a zase ustoupím, a ona mi zase ublíž, ale já zase vychladnu, mojí klárku má ráda, ale že by se o ní nějak extra zajímala to ne, když jsem byla těhu pořád mi osahávala břícho a říkala jak se těší, pak jsem porodila, a první co řekla když viděla malou: no to jsem si myslela že to bude jiný - asi ten vztah k malý :nevim:

navíc i když jsem já ted máma, tak jí úplně nejvíc nenávidím za to jak se chová vůči mě, nikdy malou nevozila v kočáru, nemáme od ní pro malou vůbec nic

jinak tvůj příběh je jako ten můj přes kopírák,jak píšeš i já mám naštěstí mám bezvadný tchánovce, no nejsou bez chyby ale můžu se na ně kdykoliv spolehnout, a klárkou milují

můj manžel mi pořád říká proč jsem taková, proč si od ní pořád nechám ubližovat, ale prostě je t pořád moje máma,jinak je taky rozvedná, více méně si myslím že štastná není, asi pořád čekám že jednou si to všechno uvedomí jak moc mi ubližuje, a bude tou babičkou kterou bych si moc přála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
19.7.10 02:44

ahoj,taky si nemyslím,že by tvoje mamka řekla něco špatného.Píšeš,že když jste spolu mluvily,připadala ti prima,a po jedné větě,ktera nebyla podle mne tolik špatná,jsi ji zase zatratila.Každopadně,tobě to asi vadí hodně,tak se tím nestresuj a užívej si pohodové těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
19.7.10 02:55

Taky mi nějak nejde do hlavy,píšeš,že jí máš rada,ale nechceš,aby byla babičkou tvyho dětatka. :nevim: A co kdyby jsi si s ní o tom vbšem promluvila,co tě trápí.Zkoušela jsi to někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.7.10 07:14

Omlouvam se za OT
Miso: to jde aby dostala syna do stridave pece???Nebo jednou za 14dni na vikend???Nebo to zkousi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
19.7.10 08:50
Anonymní píše:
Joo Bohunko jenže já si najivně vždycky myslím že se to změní a zlepší a že bude jiná. a pak dostanu vždycky nějaký šok co mě vrátí zpět do reality že prostě jiná nebude… a vzteknu se že už prostě ne že už ji budu brát takovou jaká je a nic nebudu čekat ale pak stejně se k ní chovám hezky a čekám že bude třeba taková ta fajn prima máma…ale nebude nikdy prostě nebude a nemůžu čekat že bude fajn babičkou mému děťátku…

Zakladatelko, a podle čeho má matka poznat, že se chová nevhodně, když jí to nikdy neřekneš? Podívej se na to z její strany - možná vůbec netuší, jak Tě ranila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
19.7.10 09:58

Ahoj, me to nepride tak hrozny co ti rekla, u tebe makaj hormony a vidis to trochu jinak. Muj tata mi u prvniho tehu rek do telefonu - " A doprcic", pak se mi omlouval a u druhyho rek, ze chudak Matysek, ze bude odstrcenej. ale vim, ze to tak nemyslel a moji rodice jsou skvely. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
19.7.10 11:21

Nezdase mi ,ze by se zeptala nejak zvlast necitlive.Vdyt to je snad jedno jak bylo miminko pocate.A ,ze y ti vlastni matka neco zavidela?Penize a vztah.Rodice snad nejsou rivalove svych deti.Treba spolu nemuseji vychazet,nemusi se stykat, protoze o to ani jedna strana nestoji,ale neverim tomu,ze by se navzajem trumfovai, kdo ma vic penez,uspesnejsi praci nebo manzelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.10 12:12

možná to bude i tím, že jsi předtím i potratila… třeba nejásá, a kdoví co, protože ví jak to dopadlo minule a taky se bojí.. To samé i dělala mamka, když jsem měla hodně nemocného chlapce, že se semnou o tom nechtěla bavit a hlavně když jsem začala já, tak jenom řekla, nějak to dopadne.. Taky jsem byla na dně, ale pak časem jsem pochopila, že měla strach, aby všechno dopadlo dobře.Jestli ti můžu poradti, tak zapomeň na nějaké ukřivdění a pak když se malé narodí, raduj se s ní , neděj takové ty fory, já tam nejedu, může ona, protože pak si to říká jedna, strana, druhá a nakonec vztahy ochladnou - máme to v rodině a je to škoda.Moje máma nebyla ukázkovou mámou, ale je ukázkovou babičkou, což jsem nidky nečekala,.

• Citovat
  • Upravit
6429
21.7.10 12:49
Anonymní píše:
Bohunko, víš u tebe to je jiné. Moje máma se o mě nikdy nestarala, od 6ti let jsem vyrůstala s tátou a nevlastní mamkou. mamka byla alkoholička několikrát se léčila.je jiná, není to taková ta správná mamka…

Nezlob se, ale nechápu, že po tom všem čekáš, že bude najednou super máma?
Nebo možná chápu, její láska a péče ti celý život chyběly a ty po nich pořád toužíš a místo abys jí brala takovou jaká je, tak si pořád představuješ jaké by to bylo kdyby…
Jenže ono nebude a jedině když se s tím smíříš a odstřihneš se od ní, tak už tě nebude dál zraňovat ani ne tak to jaká je, ale to, že není taková jaká by sis přála aby byla.
Nicméně souhlasím s tím, že i špatná máma může být celkem dobrá babička (v mezích svých možností).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.8.17 23:38

Já také vidím rozdíl v tom, jestli by mi stejnou otázku položil člověk, u kterého vím, že třeba chce tuto informaci proti mne zneužit a kdyby se na ni zeptal někdo, komu se můžu svěřit a říct cokoli aniž by se to obrátilo proti mně.
Máš už svůj život, nestresuj se, prožíváš krásné období, tak si ho užívej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
6.8.17 23:53
@Ferdina píše:
Já také vidím rozdíl v tom, jestli by mi stejnou otázku položil člověk, u kterého vím, že třeba chce tuto informaci proti mne zneužit a kdyby se na ni zeptal někdo, komu se můžu svěřit a říct cokoli aniž by se to obrátilo proti mně.
Máš už svůj život, nestresuj se, prožíváš krásné období, tak si ho užívej :)

Jak muzes vedet, jake obdobi zakladatelka po sedmi letech proziva? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.8.17 23:58

@sppo Já si až teď všimla, že je ta diskuse stará…Myslela jsem tím to těhotenství :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
8.8.17 10:09

Ženský, je to smutný, ale některé matky jsou takové už je nezměníte.
Já když sem byla těhotná, moje matka mě hnala na potrat, když sem jí řekla, že nepudu urazila se a nemluvila se mnou. Na Vánoce mi koupila pro malyho nějaký věci, tak sem si mysela, že už se s tím smířila. Věci mi kupovala až do porodu, jezdila za mnou do porodnice, pomahala mi když sme se vratili dom z porodnice. Jednoho dne sme se pohádali, věděla že mě má přijít porodný a všechno co malymu koupila tak chtěla proplatit. To me moc mrzelo, že si necha proplatit veci pro svyha syna.
Nevycházíme spolu už nekolik let, když sem u ní bydlela čtvrt roku a syna sem mela ve stridavé peci a byl zrovna se mnou ona na nej jecela, stvala ho proti svymu otci a muj syn se ji doted bojí, Radsi sem se vratila zpátky k přítelovi, ted mel syn 3roky a ani mu nenapsala smsku.?rzi me to, ale ikdyz je to moje matka tak na ni seru, potkame se tak delame ze se nezname :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.8.17 12:28

Taky mám v tomhle dost šílený příbuzný. S mámou se nevídám vůbec, o děti nikdy neprojevila zájem. Jen když mě kdysi viděla s břichem, trhla hlavou směrem ke mně se slovy: „Kdy to bude?“ Jedna z babiček zase bere každý další těhotenství jako tragédii pro starší sourozence: „Chudáček odstrčenej! Bude se muset dělit o tvou lásku!“ a reakci druhé babičky na mé třetí těhotenství (které málem skončilo špatně) nezapomenu asi nikdy, prej: „Jo? No tak teď hlavně, aby to byla holka.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
11.8.17 12:31

U mě jedinej kdo se k synovi chová jako babička tak je moje babička. Když sem syna čekala, bala sem se k ni jít ale když už mě tam pak po porodu dokopali tak mi řekla že se modlila abych nešla na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová