Nechci nové auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
23.8.21 19:31

Brrrr, zrovna nenápadné Porsche (a jo Cayenne prostě na dálku nezáří jako nějaké lepší auto) vyměnit za BMW, které pozná každý.

Jako rovnou přiznávám, že závidím tu možnost takových peněz za auto.

Za ty prachy bych si vybrala jinde. Takové Maserati Levante. :oops: No tak jsem se zasnila. :) :) :) (a jo, málokdo si ho všimne, není to úplně běžná značka SUV)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
23.8.21 19:37

Já bych šla do něčeho na elektřinu, mám teď hybrid a super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 19:40

Tak my s manželem dohromady vyděláme asi 7 milionu ročně čistého a teď jsme po 4 letech kupovali nové auto- konkrétně SUV VOLVO. Manželovi do aut nekecám, poněvadž tomu nerozumím. On mi taky nekeca do toho jak uvařit. Záleží kolik vyděláte. Já finančně nepoznám rozdíl, jestli to auto koupíme jednou za pět let nebo jednou za deset let. Pokud bych se ale kvuli autu musela omezovat v tom, jestli si mužu dovolit dovolenou v Rakousku s ubytováním ve 4* apartmánu nebo musím jít do kompromisu, tak uprednostnim raději tu dovcu. A co na to lidi? Mrzí mě lidská závist. Ale upřímně se s ni moc nesetkávám, kdo nás znají, peníze nám přejí. A kdo ne, tak si nezaslouží v tomto ohledu pozornost. Osobně utratíme i dost za charitu a nerozhazujeme zbytečně.

@Anonymní píše:
Ahoj, není to úplně zásadní význam, ale budu ráda za vaše názory..
S manželem máme 4 roky staré auto, Porsche Cayenne, kterým jezdím převážně já s dětmi, manžel má z práce služební. Teď přišel s tím, že auto už je staré, že bude za chvilku vyžadovat drahé servisy, tak ho chce prodat a koupit nové, vyhlédl si BMW X7, nebo tak něco.. Já jsem zásadně proti, protože si myslím, že stávající auto je pořád na naše poměry velký nadstandard, a i když obecně názory ostatních na nás moc neřeším, tak je mi prostě blbé, měnit tak často auto.. Navíc pracuji ve školství, kde ředitel má Fabii, ostatní kolegové obdobná auta a nechci tam tolik vyčnívat. A poslední důvod jsou děti - jsou malé, v autě dělají bordel, triskaji dveřmi, manžel pak chodí a kontroluje, zda neni auto poškrábáne.. Nejraději bych si koupila nějaké 10 let staré auto a s tím jezdila do práce, ale nedává to moc smysl, aby pak to nové auto bylo jen na víkendy..
  • Citovat
  • Upravit
4785
23.8.21 19:41

Musím říct, že by mi bylo úplně putna, co si kdo mysli :mrgreen: akorát BMW mi moc nesedí, ale jinak mi včasná výměna auta smysl dává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
23.8.21 19:46

Taky chci mít takové starosti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26581
23.8.21 19:46

Tak ja ti docela rozumim, sice ne ty reci, takove veci mam na haku, ale ty deti. Taky mam radeji levnejsi auta, protoze pak nejsem ve stresu z toho, ze to ditko nekde odre, triska s dverma, vnitrek auta strasne za. siram bezne, protoze se s tim jezdi do hor kempovat. Predstava, ze tam takhle drtim BMW X7…no, to mi snad zkazi dovolenou.
Na druhou stranu argumenty tveho muze maji neco do sebe. Snad bych se ho snazila ukecat alespon na dalsi rok…decka zase neco povyrostou. :think:

@pikola Ja mam ted taky hybrid, ale pujde z domu. V Texasu neskyta zadnou vyhodu a je to totalni exot, do servisu musim dve hodin daleko. Minule jsem se tam ptala: A prodavaji se tu dobre? Pry: JO, prodali jsme oba. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
23.8.21 19:48

Krásná promenáda zavistivcu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
23.8.21 19:49

Jee, takové starosti bych taky chtěla. Rozmyslet jestli koupím BMW nebo třeba Ferrari. Asi jsem se špatně vdala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
23.8.21 19:53
@ivašot. píše:
Měním auta po 4 až 5 letech a je mi celkem ukradené, co si kdo myslí :nevim:

Jako to jaky ma, kdo auto je ta uplne posledni vec, kterou nych resila :lol:.

Ale treba je to tim, ze ka vunec netusim, kolik ty auta stoji a jak ksou vykonne :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
23.8.21 20:05
@Lenka_Hal píše:
Tak ja ti docela rozumim, sice ne ty reci, takove veci mam na haku, ale ty deti. Taky mam radeji levnejsi auta, protoze pak nejsem ve stresu z toho, ze to ditko nekde odre, triska s dverma, vnitrek auta strasne za. siram bezne, protoze se s tim jezdi do hor kempovat. Predstava, ze tam takhle drtim BMW X7…no, to mi snad zkazi dovolenou.
Na druhou stranu argumenty tveho muze maji neco do sebe. Snad bych se ho snazila ukecat alespon na dalsi rok…decka zase neco povyrostou. :think:@pikola Ja mam ted taky hybrid, ale pujde z domu. V Texasu neskyta zadnou vyhodu a je to totalni exot, do servisu musim dve hodin daleko. Minule jsem se tam ptala: A prodavaji se tu dobre? Pry: JO, prodali jsme oba. :mrgreen: :lol:

Ja bych radsi taky levnejsi :roll:, protoze muj pritel se ke svemu autu chova jak blazen :lol:.
Opatrne zavirani dveri, radsi ani zadne jezeni v aute :) :roll:.
A jeste se o to auto stara vic nez o me jako :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
23.8.21 20:13
@_.Emilyyy píše:
Ja bych radsi taky levnejsi :roll:, protoze muj pritel se ke svemu autu chova jak blazen :lol:.
A jeste se o to auto stara vic nez o me jako :mrgreen:

To je můj člověk. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
23.8.21 20:19
@_.Emilyyy píše:
A jeste se o to auto stara vic nez o me jako :mrgreen:

Jsem ráda, že u nás se berou auta úplně v klidu. Mě naopak chlap vzdycky uklidňuje, že je to jen kus plechu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
23.8.21 20:23
@ivašot. píše:
Jsem ráda, že u nás se berou auta úplně v klidu. Mě naopak chlap vzdycky uklidňuje, že je to jen kus plechu :mrgreen:

Tak tadytu vetu od sveho chlapa asi nikdy neuslysim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
23.8.21 20:31
@Doctus píše:
To je můj člověk. :P

Posledne, kdyz se proteli nelibilo me zavirani dveri, tak jsem mela alorat chut pak s tema dverma trisnkot vic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
23.8.21 20:33

@Zumpa
Dobrý večer,
zakladatelka je stálá a aktivní uživatelka. Ani povaha dotazu nenapovídá, že by se mělo jednat o trolla.
Ačkoli v tomto případě nejde o citlivé informace, zakladatelka zde uvádí, že si přeje ponechat anonymitu, jelikož zde má známé. Nevidím tedy důvod k odtajnění.

Děkuji za pochopení.
Přeji hezký den

Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová