Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Bábrdl píše:
Píšu „skoro“ sto procent ochrana před jip lidí mladších 50 let. Stoprocentní není nic.Očkovaní mladší se, zatím, na jipech prakticky nevyskytují.
Ale podle toho grafu jsou na JIP zastoupeni minimálně i ti mladí neočkovaní. O kterých navíc nevíme, zda nemají rizikové faktory. Pro mě z toho grafu jasně vyplývá, u kterých skupin lidí je potřeba se zaměřit na očkování. Nechápu, proč by se očkování mělo hlava nehlava prát do zdravých mladých lidí a dětí, u kterých je pravděpodobnost těžkého průběhu minimální, byť není samozřejmě úplně vyloučená…
@M.I.L.F. píše:
@inkakřivák
ano to máš pravdu
já v okolí žádné případy umrtí po Covid nemám. Za to po očkování ano - dva.
Málokdo z neočkovaných je primitiv který věří na čipy, na neplodnost a manipulování světa - i když by si to tečkaři hrozně přáli aby měli tak snadné oponenty…
ne, jsou to lidi jen s jinou zkušeností, jinými názory a přístupen..nic víc…o to to nejsou hloupější lidi nebo lidi nižší kategorie
a to je to co točí do bezvědomí zase mě:
- neskutečná arogance a nadřazenost očkovaných, kteří mají za cíl se do neočkovaných neustále navážet…
- absolutní diskriminace neočkovaných lidí. To je řevu za různé devianty a další LGBT ale uplně s přehledem odstavíme miliony lidí protože se nechtějí (nebo i nemohou!!) očkovat. Budeme jimi pohrdat, nepustíme je do restaurací, do kin, na nákup oblečení. Budeme jim dávat na výběr bud práce nebo očkování. Budou si platit za testy i když si celoživotně platí zdravotní pojištění…to je prostě pro mě zlý sen a nejhorší je, že s tím NIKDO nic nedělá…a když dělá tak je za popírače, dezinformátora atd atd…nerozumím tomu a tohle mě opravdu hrozně moc děsí - jak se ukazují ty povahy lidí, to jak jsme jako masa tak strašně zranitelní, zmanipulovatelní, poslušní a schopni jeden druhého napadat místo toho aby jsme drželi při sobě…
Málokdo tomu věří jo? Už jsem si vyslechla z očí do očí o tom, jak uvidíme do dvou tří let co se s námi očkovanými stane, asi že vymřem nebo nevím…tady už poněkolikáté čtu o těch štastných co dostali to placebo, to by mě zajímalo kdo to dostal a kdo ne, jak se to pozná?
Mám známé co jsou neočkovaní a nijak se do nich nenavážím, jejich věc moje zbytečná starost, ale když vidím jejich statusy na FB o tom jak je třeba prohlédnout, otevřít oči a že je to nová genocida lidstva, protože BG a spol potřebují aby lidstvo povymíralo neb je přelidněná planeta a podobný s prominutím hověziny, tak si prostě myslím svoje že jsou dobře praštěný.
@Floryanna píše:
Ale podle toho grafu jsou na JIP zastoupeni minimálně i ti mladí neočkovaní. O kterých navíc nevíme, zda nemají rizikové faktory.
Ano. Ti, co tam jsou, jsou neočkovaní. A to zrovna v ten časový okamžik dokonce do 60 let. Tím spíš, jestli měli „rizikové faktory“, tak se měli naočkovat, ne?
@mojara Manzelovi odložili kyčel už podruhé, smůla no. Chystají si místa. Tak počkáme do příštího roku, budeme doufat.
@Anna766 A já zase když vidím příspěvky od očkovaných tak si myslím, že jsou dobře praštěný, nebo že jsou prostě asi nešťastní..jinak si nedokážu vysvětlit proč jsou tak agresivní.
Mě jenom zajímá jak se budou očkovači tvářit na to až bude stejně „dobrovolné“ očkování dětí…v Rakousku už to rvou do děcek 5-12 let…Pfizera neschváleného pro děti
to už je podle mě absolutní selhání soudnosti a popření rodičovské zodpovědnosti
@M.I.L.F. píše:
@inkakřivák
ano to máš pravdu
já v okolí žádné případy umrtí po Covid nemám. Za to po očkování ano - dva.
Málokdo z neočkovaných je primitiv který věří na čipy, na neplodnost a manipulování světa - i když by si to tečkaři hrozně přáli aby měli tak snadné oponenty…
ne, jsou to lidi jen s jinou zkušeností, jinými názory a přístupen..nic víc…o to to nejsou hloupější lidi nebo lidi nižší kategorie
a to je to co točí do bezvědomí zase mě:
- neskutečná arogance a nadřazenost očkovaných, kteří mají za cíl se do neočkovaných neustále navážet…
- absolutní diskriminace neočkovaných lidí. To je řevu za různé devianty a další LGBT ale uplně s přehledem odstavíme miliony lidí protože se nechtějí (nebo i nemohou!!) očkovat. Budeme jimi pohrdat, nepustíme je do restaurací, do kin, na nákup oblečení. Budeme jim dávat na výběr bud práce nebo očkování. Budou si platit za testy i když si celoživotně platí zdravotní pojištění…to je prostě pro mě zlý sen a nejhorší je, že s tím NIKDO nic nedělá…a když dělá tak je za popírače, dezinformátora atd atd…nerozumím tomu a tohle mě opravdu hrozně moc děsí - jak se ukazují ty povahy lidí, to jak jsme jako masa tak strašně zranitelní, zmanipulovatelní, poslušní a schopni jeden druhého napadat místo toho aby jsme drželi při sobě…
Souhlas, nutit kohokoliv se ockovat, je uplny bizar. Jak jsem psala, dalsi davku si nedam a klidne se omezim jak to pujde, klid e se budu v praci testovat, kazdy ma pravo vakcinu odmitnout, alespon by mel mit. Neverim na cipy, neverim na to, ze to zpusobi neplodnost. Ale nechci, mam k tomu sve duvody a co urcite nechci, nechat to pichnout detem.
@M.I.L.F. píše:
@Anna766 A já zase když vidím příspěvky od očkovaných tak si myslím, že jsou dobře praštěný, nebo že jsou prostě asi nešťastní..jinak si nedokážu vysvětlit proč jsou tak agresivní.
Mě jenom zajímá jak se budou očkovači tvářit na to až bude stejně „dobrovolné“ očkování dětí…v Rakousku už to rvou do děcek 5-12 let…Pfizera neschváleného pro děti
to už je podle mě absolutní selhání soudnosti a popření rodičovské zodpovědnosti
Maji strach a hrozne to resi, ctou, sleduji zpravy, cikene vyhledavaji info a sleduji pocty nemicnych..
@Bábrdl píše:
Ano. Ti, co tam jsou, jsou neočkovaní. A to zrovna v ten časový okamžik dokonce do 60 let. Tím spíš, jestli měli „rizikové faktory“, tak se měli naočkovat, ne?
Ale to já absolutně nezpochybuji a jsem 100% pro očkováni starších skupin + mladších rizikových…
@PAN66 Přesně tak. Taky nevěřím ani jedné věci z těch blábolů o cipech, ale věřím tomu, že se po očkování mohou rozjet autoimunitní nemoci, o kterých doteď nevím. Samozřejmě, že se to může stát i po covidu, ale to už bude jenom na moji zodpovědnost a s tím vším budu počítat. Nikdy bych si neodpustila, kdybych to měla po očkování, do kterého mě ostatní přinutili.
@Bábrdl píše:
Tak může těm, co nejsou ovce, poděkovat za maminku.
Spíš mohou poděkovat vládě, praktikům a zdravotním pojišťovnám, že nastavili totálně nesmyslný systém, který v moderní době nemá obdoby, a to, že nemocné neléčíme a čekáme až jejich stav dojde takové úrovně, že je nutné je hospitalizovat.
Nezlob se na mě, ale to by tady s takovýmto přístupem nemocnice praskaly ve švech 5× ročně. Pokud někdo bude mít obyčejný zápal plic a lékař mu místo antibiotik po telefonu naordinuje horký čaj a indiánský tanec kolem ohně, tak ten člověk při horším průběhu v té nemocnici také skončí, a teď si to vynásob, když těch zápalů plic bude v republice najednou 50.000 a žádný z nich se nebude léčit.
Nedivím se, že nemocnice nemají lůžka, bodejť by jo, když třetina lidí na covidáriích tam vůbec nemusí být, druhá třetina by tam vůbec nemusela končit, kdyby se nemoc v počátku léčila a ta třetí třetina si holt vylosovala černého Petra, ať s očkováním nebo bez něj, ale to už by při takovém počtu hospitalizovaných s těžším průběhem nebyla pandemie, že jo.
@Bábrdl víš o tom, že několikrát byli slyšeni odborníci(epidemiologové, dr z Jipek atd atd) že ministerstvo záměrně lže? Nemám nic proti očkování, sama mám i děti naočkované i nepovinnými ale PROVĚŘENÝMI vakcínami, tak jen ať tady z těch naočkovaných se nedělají polobozi - studie výrobců vakcín stále nejsou k dispozici. Takže se tady mohou dohadovat ‚odborníci‘ z obou skupin ale stále máme nepodložené informace. Při proočkovanosti 70% by měl covid přestat plnit JIPky, to nám tvrdili odborníci, když to začalo
… A kde jsme teď. Tak přestaňte linčovat nenaočkované… Nemyslím tebe konkrétně ![]()
@M.I.L.F. píše:
Tak ockovani jsou dle prispevku nestastni, agresivni, ale psat o ockovanych jako o teckarich je znamkou vyrovnaneho chovani ![]()
@Yorkmut píše:
Tak ockovani jsou dle prispevku nestastni, agresivni, ale psat o ockovanych jako o teckarich je znamkou vyrovnaneho chovani
Takže tečkaři versus (jen co si tak matně vzpomínám z tohohle jednoho vlákna) odpad společnosti, co bude zhebat v nemocnicích?
Na to, že jsou očkovaní aktuálně preferovaným typem občana, jim tečou nervy docela solidně.
Příspěvek upraven 16.11.21 v 12:43
@hopsalka píše:
Spíš mohou poděkovat vládě, praktikům a zdravotním pojišťovnám, že nastavili totálně nesmyslný systém, který v moderní době nemá obdoby, a to, že nemocné neléčíme a čekáme až jejich stav dojde takové úrovně, že je nutné je hospitalizovat.Nezlob se na mě, ale to by tady s takovýmto přístupem nemocnice praskaly ve švech 5× ročně. Pokud někdo bude mít obyčejný zápal plic a lékař mu místo antibiotik po telefonu naordinuje horký čaj a indiánský tanec kolem ohně, tak ten člověk při horším průběhu v té nemocnici také skončí, a teď si to vynásob, když těch zápalů plic bude v republice najednou 50.000 a žádný z nich se nebude léčit.
Nedivím se, že nemocnice nemají lůžka, bodejť by jo, když třetina lidí na covidáriích tam vůbec nemusí být, druhá třetina by tam vůbec nemusela končit, kdyby se nemoc v počátku léčila a ta třetí třetina si holt vylosovala černého Petra, ať s očkováním nebo bez něj, ale to už by při takovém počtu hospitalizovaných s těžším průběhem nebyla pandemie, že jo.
To víš, že jo. Tad ti lidi píšou, jak nemohli sehnat místo pro příbuzného, ale ty víš, že tam leží zbytečně. Tak jim jdi s triáží a léčbou pomoct, když jsi taková odbornice.
Už je to tady zase. Vakcínu nenenenene, ta je nevyzkoušená a kdo víc vo. Ale hned jak se ozve covid, tak chci „léky na covid“, vyrobené na podobném principu a ve stejném časovém rámci (jen dražší a méně účinné) než vakcína. ![]()
@MrsNorris píše:
Takže tečkaři versus (jen co si tak matně vzpomínám z tohohle jednoho vlákna) odpad společnosti, co bude zhebat v nemocnicích?Na to, že jsou očkovaní aktuálně preferovaným typem občana, jim tečou nervy docela solidně.
Ja neresim, zda tecou nervy ockovanym, ci neockovanym. Ale kdyz uz nekoho kritizuju za prispevky, jejich obsah, mela bych si uvedomit, jaka slova sama pouzivam. Oznaceni teckari neni neutralni slovo
.