Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14018
16.11.21 14:47
@Bábrdl píše:
Tak riskni covid. Tam je pravděpodobnost obrny lícního nervu sedmkrát vyšší než u vakcíny…https://www.dailymail.co.uk/…ipients.html

Tu bemoc nemusíš chytit, ale očkování budeš mit v tuto chvili minimálně 3×, nezvysuje se pakcto riziko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
16.11.21 14:50
@M.I.L.F. píše:
No ještě než půjdu tak si odložím..aby nezapadlo…

https://vaersanalysis.info/…h-9-17-2021/

od prosince 2020 po současnost umřelo po očkování na covid více lidí než na VSECHNA ostaní očkování od roku 1990 8o po současnost…
téměř 500 umrtí za týden…
Riziko úmrtí na vakcínu COVID je 174,2krát vyšší než u vakcíny proti chřipce
a tak no…
na max. půl roku ochrany…neberte to..
nestane se prostě, že se najednou naočkuje 80%lidí. nestane. Ted další donucení naočkovaní, ale mezi tím už je kolik?!! procent s prošlým očkováním a na 3tí dávku nepůjdou? hodně…to neklapne prostě, je mi líto.. :kytka:

V té analýze chybí dost zásadních údajů. Třeba o jaké vakcíny se jedná, jaké je věkové složení zemřelých/hospitalizovaných (jeden graf tam sice k tomu sice je, ale má tam velké procento „unknown“), zda je prokázána spojitost očkování s úmrtím a spousta dalšího.

Naopak v grafu srovnávajícím počet úmrtí a podaných dávek v jednotlivých dnech je jasně vidět, že největší procento úmrtí bylo v začátcích očkování, kdy se předpokládám očkovaly nejstarší ročníky. Tudíž by se dle té studie měli očkovat pouze mladí. Staří mají příliš velké riziko smrti.

Čímž nechci tvrdit, že všechny vakcíny jsou zcela bezpečné, ale že ta studie je nevypovídající a nedůvěryhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
16.11.21 14:55
@Popeladym píše:
Já jsem od zdejší inteligentní elity vyfásla černého pasažéra a parazita. Čirou náhodou hned po tom, co se to objevilo v našich nestranných mediích.

Ty parazite :), ja jsem dle mistni ockovaci uderky nevzdelanec, ruskej troll, nemocnej blazen a jsem hnoj, ktery je potreba vykydat. Ten hnoj se mi obzlast libi, to je uz vyssi poetika.

• Citovat
  • Upravit
5654
16.11.21 14:59
@My Melody píše:
Ty parazite :), ja jsem dle mistni ockovaci uderky nevzdelanec, ruskej troll, nemocnej blazen a jsem hnoj, ktery je potreba vykydat. Ten hnoj se mi obzlast libi, to je uz vyssi poetika.
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.11.21 15:18
@Manon_Anonyme píše:
Hele, ty tvoje léky určitě náš zdravotní systém nezruinují, to mi fakt žíly netrhá. Ale např. hospitalizovaní v mé věkové kategorii (45-49) jsou tam z větší části zbytečně. Plus pak spousta z nich bude potřebovat dlouhodobou léčbu, budou se dožadovat lázní, budou mít třeba omezenou pracovní schopnost. To vše fakt není zadarmo. A argument o obézních a alkoholicích není namístě, protože ti se nemohou jen tak rozhodnout, že od zítřka s tím seknou (nebo teoreticky mohou, ale jejich rizika hospitalizace a zdravotních komplikací budou klesat o poznání pomaleji než po očkování). Navíc alkoholismus i obezita jsou nemoci, což se o stavu „nechci očkování“ říci nedá.

Ano, jsou to nemoci, ale ve většině případů způsobené osobní volbou. Možná se zkus zamyslet nad tím jaké zdravotní problémy může způsobit obezita a kolik pak stojí léčba. To stejné u kuřáků, alkoholiků…A o tom, že tyhle věci ničí zdraví, není naprosto pochyb, covid necovid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.11.21 15:41

@Popeladym Nám teď taky končila karanténa a první, co chtěla dr. vědět, tak jestli jsem očkovaná. Protože pokud ano, tak nemusím být doma, tak jsem ji řekla, že nejsem a ona že ok a vypíše neschopenku. Pak volám dětský dr. taky to chtěla vědět, ale s tím rozdílem, že ona se mi skoro až vysmala, že musím být v karantene, protože teda NEJSEM očkovaná. Mně to nevadilo, alespoň jsem se konečně mohla věnovat dětem. Celý týden jsem se intenzivně snažila nakazit od přítele a nic. Jsem negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
16.11.21 15:50

@Zuzik86 nech si nabrat protilatky, třeba už to máš bez příznaků dávno za sebou (nebo to mělo nějaké slabší priznaky).
U nás nás to chlap taky nepoznal, kdyby mne nebylo blbě. Chytil to ode mě, já něco jako chřipka, jeho 2 dny bolela hlava. Na jaře. Já 38 tt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
16.11.21 16:41
@M.I.L.F. píše:
a to je přesně ono : ne není to tak jednoduché. Protože takto dobrovolnost a volba nevypadá. To, že si hrdinně nechal někdo loni na jaře píchnout očkování a teď se tváří, že je všechno v pohodě a každého volba…to je prostě absolutní alibismus nejtěžšího kalibru
pokud bych musela vysvětlit tak jen ve zkratce, už mě ty opakující se diskuze nebaví a aktuálně zdržují od postýlky, bábovky a skvělého čaje s kapkou metaxy :lol: :lol:
  • očkování podle studií (nebudu sem dávat odkazy-My Melody se snaží, dává jich dost..bez efektu, vyhledejte si) drží max. 3 měsíce, pak prostě nefunguje (janessen) nebo max. 5-6měsíců…
  • přesto očkovaní před více než 6měsíci nechodí do karantény, nejsou testovaní atd…
  • ve spoustě firem bylo opravdu nutné rozhodnutí Vakcinace/práce
  • neproplácení testů a zkrácení certifikace je jen dalším neúměrným tlakem pro většinu běžných zaměstnanců

Takže drazí tečkaři :lol: kteří máte ukončené očkování kolem dubna/května jste na tom úplně stejně jako popírači. Dívání se jinam když sleduji popírání svobod a označovat to navíc za dobrovolnost, volbu apod…to je směsné, trapné a nedůstojné. Já, pravidelně testovaná popíračka si alespon nehraji na poslušnou, obětující se hrdinku společnosti

Teď jsi nám to nandala. Máš orgasmus? :dance: :mavam: :pankac: :hug: :zed:

• Citovat
  • Upravit
982
16.11.21 16:55

@inkakřivák podívej, kašli na argumenty a vůbec, oni mají prostě svoji pravdu, tak je nech. Nenechala jsem se slepě očkovat, mám známé lékaře, ale nejvíc mně asi přesvědčil blízký příbuzný kolegyně, který dělá ve výzkumném ústavu, kde se vyvíjí a testují vakcíny, očkovaný byl mezi prvními a pro případné odpírače - ne nebudu se o tom víc rozepisovat, nemám na to náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.11.21 17:01

Já se ptám, zcela seriózně, bez ironie… co budou dělat očkovaní, až jim „vyvane“ jejich poslední dávka? za pár měsíců… to budou totiž vládou považováni za neočkované.
půjde se na další? a další…
zamýšlel se nad tím někdo? že se všude tak mohutně bojuje očko x neočko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
16.11.21 17:07

@mojara Však já jim to neberu, každý ať dělá podle sebe. Jedno ze základních pravidel asertivity ovšem říká - máš právo dělat svá rozhodnutí a nemusíš se z nich nikomu zpovídat. Ovšem další říká máš právo dělat své rozhodnutí, ovšem musíš přijmout jejich důsledky. Já nemám řidičák třeba. Budu se tu rozčilovat, jak je nefér, že nesmím řídit auto, když je to tak jednoduché? Nebudu. Prostě jezdím hromadnou nebo čekám, kdy mně kdo odveze. Moje rozhodnutí. Takže za mne, nechtějí, tak ať se neockuji. Jejich věc. Já jim testy platit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
16.11.21 17:08

@sunnyfox Pujdu na další. Tak jako každoročně ockujes chřipku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.11.21 17:48
@inkakřivák píše:
@sunnyfox Pujdu na další. Tak jako každoročně ockujes chřipku.

A opravdu ti nevadí, ze pokud odsouhlasi 5 měsíců, tak se ti to sejde i 3× do roka? A nikdo nejak nemá zájem tu vakcínu aktualizovat na nynější mutace. Naco do sebe pichat kvanta zastaralé vakcíny? Ještě par mutaci a fungovat nebude vůbec. Me zaráží, ze už se dávno nevyrábí upravená várka aspoň na deltu. Takhle zatím prostě nejde vidět nic jiného než “rozkaz zněl jasně opichat všechno, hlavně ať to nevyhodime”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
16.11.21 17:51
@sunnyfox píše:
Já se ptám, zcela seriózně, bez ironie… co budou dělat očkovaní, až jim „vyvane“ jejich poslední dávka? za pár měsíců… to budou totiž vládou považováni za neočkované.
půjde se na další? a další…
zamýšlel se nad tím někdo? že se všude tak mohutně bojuje očko x neočko

Kdo chodí očkovat chřipku, tomu to nepřijde a půjde pro vakcínu proti covidu i po 3 měsících. Mě nikdy nenapadlo, očkovat se proti chřipce. Měla jsem ji jednou v životě. A to je uz 35 let. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
16.11.21 17:53
@Calathea píše:
A nikdo nejak nemá zájem tu vakcínu aktualizovat na nynější mutace. Naco do sebe pichat kvanta zastaralé vakcíny?

Jako tohle třeba vůbec nechápu. Jeden z argumentů pro mRNA vakcíny byl přece ten, že je snadné je aktualizovat. Neustále to zaznívalo i tady v diskuzích. Tak proč se to teda neděje? Proč se už teď nestíhá a cpou se lidem polofunkční zastaralé vakcíny?

Ten urychlený vývoj byl vysvětlován tak, že se prostě na covid vakcíny teď upřela pozornost a nacpaly se peníze do výzkumu, takže je to vlastně cajk a velmi bezpečné. Ale zadrhlo se to teda nějak rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí