Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Takco píše:
To už je dávno pryč!Ale je fakt, že někteří lékaři si diabetiky vic hlídají.
Pardon, zapomněla jsem, že vy berete všechno vážně. ![]()
Tak koukam, že diskuze se opět zvrtla na přestřelku
Je smutný jak se lidi nechají rozvrátit těma šaškama z vlády. Co udělají media a loutky na správných místech
Očkovat se v těhotenství by udělal jen blázen. Doufám, že je ještě šance a lidi se spojí a zastaví tento zločin co se tu děje, to nejsou nařízení ku prospěchu věci ale jen rozdělování, diskriminace, nátlak, psycho šikana…A že jsou plný nemocnice? Tak at zase postaví tu polní jako loni, která stála miliony a prd z toho, zase to sbalili. Neměli do ní ani doktory, se nedivim, když jich plno uteklo do zahraničí, než dělat tady za mizernej plat. Hlavně, že vláda si navyšuje platy za to co predvádí. Tady se jen ukazuje kvalita našeho zdravotnictví. Doktor vam řekne ležte a až se budete dusit zavolejte záchranku, to už je trochu pozdě to se nedivim, že už to někdo nerozdejchá. Hlavně, že jsou léky, který by tomu mohli předejít, ale ty jsou asi podpultový. Těm číslům co zveřejňují bych věřila asi jako že mi elektřinu zaplatí ježíšek ![]()
@Bábrdl píše:
Pardon, zapomněla jsem, že vy berete všechno vážně.
Myslíte? ![]()
@Takco píše:
Myslíte?
Ano. Beru lidi vážně. Myslím, že je to v pořádku. ![]()
https://dvecarky.cz/…ovy-andilek/
V tomto odkazu jedna maminka popisuje, že chytla covid. Její nenarozené miminko na to bohužel umřelo. Jestli vám tohle všechno přijde jako jedna velká saskarna, tak byste se nad sebou měli zamyslet.
@Bábrdl píše:
Jako v uzeninách, cole, opečeným chlebu, jídle udělaným na teflonové pánvi… A to nemluvím o cigárech a chlastu. Alkohol je nervový jed a v cigaretách je formaldehyd, arsen a dehet, kromě jiného.
Ono existuje spousta jedů…ale žádný nám nikdo nenutí, ani nás nikdo nevydírá, že pokud si nezapálíme, či nedáme frťana, nepustí nás tam a tam…v tom je je ten rozdíl…vše je dobrovolné…na rozdíl od vakcíny. A pokud něco vláda nutí a navíc zcela zdarma, byla bych velmi ostražitá
To je totiž krajně podezřelé..
@vercousek píše:
Tak koukam, že diskuze se opět zvrtla na přestřelkuJe smutný jak se lidi nechají rozvrátit těma šaškama z vlády. Co udělají media a loutky na správných místech
Očkovat se v těhotenství by udělal jen blázen. Doufám, že je ještě šance a lidi se spojí a zastaví tento zločin co se tu děje, to nejsou nařízení ku prospěchu věci ale jen rozdělování, diskriminace, nátlak, psycho šikana…A že jsou plný nemocnice? Tak at zase postaví tu polní jako loni, která stála miliony a prd z toho, zase to sbalili. Neměli do ní ani doktory, se nedivim, když jich plno uteklo do zahraničí, než dělat tady za mizernej plat. Hlavně, že vláda si navyšuje platy za to co predvádí. Tady se jen ukazuje kvalita našeho zdravotnictví. Doktor vam řekne ležte a až se budete dusit zavolejte záchranku, to už je trochu pozdě to se nedivim, že už to někdo nerozdejchá. Hlavně, že jsou léky, který by tomu mohli předejít, ale ty jsou asi podpultový. Těm číslům co zveřejňují bych věřila asi jako že mi elektřinu zaplatí ježíšek
Tak už to kua pochopte. Nejsou to „léky“, jsou to uměle (a to dost bizarním způsobem) vyrobené protilátky. Je to laboratorní pokus, jak napodobit to, co si tělo může úplně normálně vyrobit po vakcíně.
@Bábrdl píše:
Tak už to kua pochopte. Nejsou to „léky“, jsou to uměle (a to dost bizarním způsobem) vyrobené protilátky. Je to laboratorní pokus, jak napodobit to, co si tělo může úplně normálně vyrobit po vakcíně.
Myslím, že nemluví o žádných protilátkách, ale o lécích ovlivňujících srážlivost krve a některých kortikosteroidech (?) tlumících imunitní reakci, za něž lobuje imunolog Thon a teď i poměrně mediálně vděčný imunolog Drbal .
@Bábrdl já vás fakt obdivuji, jak vytrvale makáte na diskuzi i s těmi největšími fanatiky. Ale ono to asi fakt nema nejmenší smysl. Jsou schopní argumentovat i tím, že umrit musíme všichni. Divím se, že s takovým množstvím volnomyšlenkářů mezi námi, vůbec existuje alespoň rámcový řád třeba na silnici ![]()
Češi jsou smejici se bestie. Raději budou vymyslet konspirační teorie o studii s placebem, do které jsou zahrnuti praktičtí lékaři, než aby je napadlo, že vakcíny roste občas někomu tu imunitní reakci nerozjedou. Že nic „zdarma“ od „vlády“ nechtějí, přitom automaticky očekávají, že pro ně v nemocnici to místo bude a že za ně samozřejmě platit nebudou.
Je to stejné jako ve volbách. Je prostě určitá skupina lidí, které nikdo nikdy nezvládne naučit rozeznávat populisty. Názorové zkratky prostě frčí viz příspěvek @vercousek která je schopna nacpat do jednoho odstavce VŠECHNO od loutek přes platy po tajemné zakázané léky. Odborníci na vše. Ale tlachat o tom umíme DNY.
Asi musí každému někdo blízký umrit, aby to aspoň část z nich začala brát vážně.
Problem nejsou neockovani, ale nefunkcni vakcina, pokud se teda nechcete ockovat co 2 m necim co je prokazatelne malo ucinne na delta variantu a ma kratky cas pusobeni.
Ja se ockovala koncem srpna, s tim, ze jsem se nechtela ocko na podzim, kdy bude epidemie rozjeta a bude velka sance s kontaktem s nekym, kdo je pozitivni. Kamaradka byla 3 tydny prede mnou a ma koronu, je doma, jeji muz ocko nemusi byt v karanteney ma ocko, pritom ma oriznaky, ale odmita test, je ocko ne? Ocko mel v cervenci. Ja na konci srpna, nechala jsem si zmerit protilatky a skoto jiz zadne nemam, takze jsem vlastne uz nechranena, po 3 a pul m!
Muj muz zadne ocko nema a mel pravdu, nez se nechat ockovat 4× do roka necim malo ucinnym, co vam jen oslabi imunitu, radeji riskne covid.
U nas v praci, pobocka v AT, ja delam HO z ceska uz pul roku, jeste pred lockdownem zavedli, asi mrsic predtim, ze kdo nema a nechce ocko, dela HO..a oresto v nasi firme, kde zustali ockovani, ted pristupuji k povinnym testum i u ockovanychy jelikoz se tam kotona vesele siri. Tanze je nesmysl hazet vse na neockovane. Vy si myslite, jaci nejste borci, ze mate ocko, ale pritom je zo jen pozlatko, mozna chodite po svete s nosem nahore, jak jste chraneni, ale mozna jako ja par mesicu po ocko nemate protilatky zadne a ani nevite, hlavne, ze byste neockovane nechali umrit doma, aby nezatezovali system, kdyz se tak sami rozhodli ![]()
@Barry1997 píše:
https://dvecarky.cz/…ovy-andilek/
V tomto odkazu jedna maminka popisuje, že chytla covid. Její nenarozené miminko na to bohužel umřelo. Jestli vám tohle všechno přijde jako jedna velká saskarna, tak byste se nad sebou měli zamyslet.
A kdyz ti sem hodim odkaz jak umrelo miminko mamince po ockovani, tak co??? Nebo v Nemecku ta 12 leta holka atd atd..
@MrsNorris píše:
@Takco
Prosímtě nemohla bys všechny ty svoje jednovětný reakce kumulovat vždycky do jednoho příspěvku?
kdyz se rozepise, stoji to zato ![]()
@Bábrdl píše:
Nějak ti ani ne
Pro imunitní systém je to stejná zátěž jako velmi mírná viróza a během roku jsou někteří nadšenci pro nejrůznější promořování nachlazení pětkrát šestkrát.A nechtěj vědět, co do tebe namlátí, když chceš letět do Indie.
To se i mně protočily panenky. Opíchali mě a stále jsem tady.
Tak jsou lidi, kteri by kvuki tomu treba do te Indie neleteli, protoze nechteji x ockovani do sebe narvat. A je rozdil do sebe pichat vakcinu x do rika, ktera brzy vyprsi nebo prodelat nemoc a mit prirozene protilatky, vzdyt uz ted je videt, ze lidi, kteri prodelali covid jsou v naproste mensine v nemocnicich oproti lidem, co maji ockovani. A vidim i oroblem, ze jine vakciny uz maji jasna data o nezadoucich ucinkach, delce trvani, tu nikdo nevi co se za par let objevi, jsem rada, ze jsem se nedala ockovat na ocko proti rakovine delozniho cipku, muj gynekolog me od toho odradil, protoze uz tenkrat rikal, ze ta vakcina neni tolik overena a ze je vic a vic pripadu, kdy ma velmi silne nezadouci ucinky..ale o tom se nemluvi, ze..
Ja nejsem neockovaci, ale k ocku pristzpuji s respektem a nenechavam si pichat kde co, proto ja treba nejezdim do destinaci, kam musis mit x ockovani, ja zkolabovala pred lety po tetanovce, mam k tomu respekt. Nerikam, ze jsou ocko soatna, naopak verim, ze jsou prospesna, ale u teto vakciny neverim a odmitam do sebe hazet neco co mi vydrzi par mesicu, ale chodit si tu budu pul roku, jako ja mam to ocko, i kdyz uz mi nefunguje. Ted po 3 m uz po ocko protilatky nrmam, ale kazdymu je to fuk, mne taky, na 3. nejdu a ted jsem brana za nenebezpecnou, tak fajn..co ki orijde zrudne, tuhke vakcinu oichat detem od 5 let, ve Vidni uz se tak dela, ale to vam asi prijde ok, vestina lidi kdyby mohla, lichla by to uz miminum
Já nevím, co si tady namlouváš. Přirozené protilátky taky klesají. My prodělali covid v dubnu a v červenci jsme šli na kontrolu protilátek před očkováním a měli jsme jich sotva třetinu v porovnání s prvním testem pár týdnu po covidu.
@Anonymní píše:
Já nevím, co si tady namlouváš. Přirozené protilátky taky klesají. My prodělali covid v dubnu a v červenci jsme šli na kontrolu protilátek před očkováním a měli jsme jich sotva třetinu v porovnání s prvním testem pár týdnu po covidu.
Protože stále nechápete, že v souvislosti s Covidem je vše vysoce individuální záležitost. Jeden se nakazil a nemá po 2 měsících již žádné protilátky, zatímco jiný je má ještě ještě po třičtvrtě roce…to samé očko
Zároveň nelze prostě očkované postavit mimo systém jakékoliv kontroly, to se pak do normálu nikdy ani nepřiblížíme.
EDIT: 22.479 nově nakažených za úterý. Nejvíce za celou epidemii v ČR. Vzhledem k cca 65% proočkovananosti… ![]()