Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Popeladym píše:
To ano. Vakcina je ovšem také pokus. A aplikuje se plošně, hystericky, pod bičem.
To nezpochybnuji. Ale taky tady nevyrvavam, ze se v Cesku neaplikuje lecba. Protoze oboji jsou to hokusy pokusy ![]()
A jeste nekdo, kdo v Cesku ani nezije a nevi, co tady funguje nebo nefunguje ![]()
@Popeladym píše:
To ano. Vakcina je ovšem také pokus. A aplikuje se plošně, hystericky, pod bičem.
Vakcina, ani nove leky, u kterych nevime, jake maji vedlejsi ucinky, jak remdesivir, molnupiravir nevadi, nevadi, ze je riziko novych a mozna nebezpecnejsich variantu diky jejich virove mutagennosti, tam si nekladou otazku. Vakciny, u kterych zjistujeme za pochodu, co delaji, jim nevadi.
Ale u leku jak je HCQ, masivne pouzivanych 60 let, tam bychom se meli bat, co to do budoucna udela.
No tak ja si taky pockam 60 let na vedlejsi ucinky vakciny, kdyz bylo potreba 60 let, abychom zjistili, ze HCQ, nebo IVM je toxickej driak. Ja budu trpelive tech 60 let cekat.
![]()
Milá Melody.
Obdivuji tvou trpelivost.
Ja uz na to asi nemam.
Hale slavna doktorko Babrdl tady…neni nahodou D dimer test na srazeni krve a ne vit D ty expertko
![]()
To opravdu nema cenu diskuze pokud se nekdo vydava za zdravotnima a nevi takovou zasadni vec…
To co popsala melody nejsou JEN vysetreni. To jsou zasadni informace ktere prave urci tu vcasnou lecbu-doma.
Dekuji bohu za to ze mam v blizkosti inteligentni doktory. Toto vse vim uz dlouho. Pisu to tu. NIC…stejne jako u Melody…
Krasna oslva 17.11. Demokracie. Od pondeli prestavaji platit testy. Vsechny.
Takze presne ty testy co jsou ted tak strasne dulezite a ukazuji bezinfekcnost jsou za par dni k nicemu?! K cemu tedy celou dobu to testovani bylo?!!
Neockovano kteri potrebovali zit tak zacali vice chodit na testy. Pocty C+ rostou tim padem. A to se nikomu nehodi evidentne, ze ty tečky nefunguji…evidentne
Prosim vas, tečkovane frontové bojovnice. Uvedomujete si, ze jste na tom uplne stejne jako neockovani? Pokud mate vakcinu starsi 5mesicu tak jste na urovni neocko. A od 2mesice uricte hure nez s protilatkamu. Ale protilatky po prodelani se neresi….
Vazne, vazne ale opravdu vazne vam to dává smysl?!!!
Me ne. A to jsem inteligentni vysokoskolacka
Mimochodem to o te vcasne lecbe jsem tu psala uz snad nekdy loni. Byla jsem oznacena nekolikrat za desinformatora.
Melody ma pravdu. Jsou to fakta
Jsou protokoly ktere funguji a system ktery by fungoval. Ale neni vule. Smutny.
Je kolem 3milionu neockovanych. Nekolik milionu lidi s vysumelou vakcinou. A zrusime testy a naordinujeme paralen…a pak se budeme rozcilovat ze jsou plne nemocnice…
To proste nedava smysl. Nedava.
@cecetka píše:
To nezpochybnuji. Ale taky tady nevyrvavam, ze se v Cesku neaplikuje lecba. Protoze oboji jsou to hokusy pokusy
A jeste nekdo, kdo v Cesku ani nezije a nevi, co tady funguje nebo nefunguje
Neumis cist furt.
Ja sama jsem napsala, ze o Cechach nic nevim, jen to, co pisesete tady, ze vam umira plno lidi a umiraji vam mladi lide, nekolik lidi sem napsalo, ze jim nekteri lekari rikali, ze maji byt doma a paralen, protoze lecba na covid neni… nekolik lidi, kteri meli rodice, nebo blizke lidi nemocne, sem v zime zoufalo psalo, ze co maji delat, pamatuju si holku, ktere mama je hypertonicka a po telefonu se dozvedeli, ze nemaji delat nic, jen postel a paralen, nebo dalsi, ktera mela otce nemoneho… si pamatuju, ze jsem nekomu napsala, at si alepson koupi oxymetr a meri saturaci.
![]()
Příspěvek upraven 17.11.21 v 16:04
@My Melody Ma osobni zkusenost je jina. Asi mam stesti na dobre lekare ![]()
Nicmene nikomu neberu jeho nazor, ze v Cesku umiraji i mladi lide, zatimco v zahranici jen stari. Ze v Cesku lekari stoji za houby a neumeji lecit, zatimco v zahranici jsou skveli odbornici.
Mej si svoji predstavu, ja ti ji brat nebudu ![]()
@My Melody píše:
Neumis cist furt.
Ja sama jsem napsala, ze o Cechach nic nevim, jen to, co pisesete tady, ze vam umira plno lidi a umiraji vam mladi lide, nekolik lidi sem napsalo, ze jim nekteri lekari rikali, ze maji byt doma a paralen, protoze lecba na covid neni… nekolik lidi, kteri meli rodice, nebo blizke lidi nemocne, sem v zime zoufalo psalo, ze co maji delat, pamatuju si holku, ktere mama je hypertonicka a po telefonu se dozvedeli, ze nemaji delat nic… si pamatuju, ze jsem ji napsala, at si alepson koupi oxymetr a meri saturaci.![]()
Myslis ze se nekdy dozvime proc neni vule ty lidi lecit?!!!
Co je tak sloziteho na tom aby si kazdy dosel ke svemu praktikovi na test na tromboticke mutace a vyfasoval oxymetr domu. Nemutanti Pri priznacich volat, merit se oxymetrem a radeji po tydnu rtg plic. Mutanti okamzite nasazeni nizkomolekularniho heparinu a krome oxymetru a rtg zvysene kontroly a hlidani toho vit. D
( me pobavilo) D dimeru….takto to navrhuji doktori (ktere znam) uz od lonska…a nic. Ale me to dava smysl!!!
Otazkou jsou imunosupresiva…tam neni jasno.
@cecetka píše:
@My Melody Ma osobni zkusenost je jina. Asi mam stesti na dobre lekare
Nicmene nikomu neberu jeho nazor, ze v Cesku umiraji i mladi lide, zatimco v zahranici jen stari. Ze v Cesku lekari stoji za houby a neumeji lecit, zatimco v zahranici jsou skveli odbornici.
Mej si svoji predstavu, ja ti ji brat nebudu
Neskutecny, jak neumis cist, vzdyt naprosto nerozumis textu, ja dala priklad z Francie, cisla na porovnani dvou regionu, jeden kde zvolili podobnou strategii, nelecit vcas a hospitalizovat, kdyz ma pacient vazny stav a druhy region, Marseille, kde IHU presazovalo od zacatku, ze cim driv je potreba pacienta s covidem vysetrit, lecit a sledovat. Kde proboha pisu ze v zahranici umiraji jen stari??? Ktera strategie z tech dvou byla spravna, po roce a pul ukazuji udaje.
@My Melody není to náhodou protokol podle Dr. Raoulta z Marseille? Protože se nikde tato léčba nepotvrdila jako účinná. Naopak nevím kolik pacientů skončilo s trvalým poškozením srdce. Teď čelí několika žalobám. Já žiju ve Francii a můj doktor si klepal na čelo, když jsem se ho ptala na tuhle léčbu.
@Anonymní píše:
@My Melody není to náhodou protokol podle Dr. Raoulta z Marseille? Protože se nikde tato léčba nepotvrdila jako účinná. Naopak nevím kolik pacientů skončilo s trvalým poškozením srdce. Teď čelí několika žalobám. Já žiju ve Francii a můj doktor si klepal na čelo, když jsem se ho ptala na tuhle léčbu.
No toto je ukazka, jak se dari hoaxum ![]()
Ani jeden leceny pacinet v IHU z lecenych pacientu nemel kardiokomplikace, ani jeden nema poskozene srdce.** Uz to bylo omilano tolik krat, jeste jednou, otevrti si ten link, mas tam k tomu vsechno. Ani jeden pacient.
Vis co je fasinujici, ze lek, ktery byl ve Francii k dostani bez lekarskeho predpisu do roku 2020, se v roce 2020 zmenil diky dezinformacini kampani medii na kardiotoxicke svinstvo. Vzdyt teto fantazii nemuze uverit pricetnej clovek a ano, lide tomu veirli. Tady je k tomu vsechno, si to otevri, https://rcm.imrpress.com/…j.rcm2203116, Vzdyt africti lekari, kde se HCQ bere bezne na malarii, nechapali, jestli Francouzum nesiblo, kdyz media delirovali o tom, jak je strasne toxicky na srdce
. Ano, pokud je pacinet kardiak, tak se HCQ nesmi dat, proto se taky pred lecbou delaji vysetreni, je to rozepsano v jejich protokolu.
Ono se ukazalo, ze je to jaksi naopak, je to remdesivir, ktery je kardiotoxicky, ma bradykardiu jako vedlejsi ucinek.
https://rcm.imrpress.com/…j.rcm2203116
@My Melody no nechci se tady s tebou hádat, studie jsem nečetla, jen jsem se o tom bavila s doktorem. Vím, že tahle léčba se tady zakázala. Oba léky můžou prodloužit QT interval a způsobit fatální arytmii. Ve studii možná to nikomu srdce nepoškodilo, ale spoustě pacientům, co následovali rady zmíněného doktora, ano. My ve Francii Covid prodělali, manžel na tom byl dokonce dost špatně, ale HCQ a AZT nám nikdo nepředepsal. Ale ty to máš z internetu asi nastudováno lépe.
@Anonymní píše:
@My Melody no nechci se tady s tebou hádat, studie jsem nečetla, jen jsem se o tom bavila s doktorem. Vím, že tahle léčba se tady zakázala. Oba léky můžou prodloužit QT interval a způsobit fatální arytmii. Ve studii možná to nikomu srdce nepoškodilo, ale spoustě pacientům, co následovali rady zmíněného doktora, ano. My ve Francii Covid prodělali, manžel na tom byl dokonce dost špatně, ale HCQ a AZT nám nikdo nepředepsal. Ale ty to máš z internetu asi nastudováno lépe.
A vis na zaklade ceho se lecba zakazala? Za zaklade zfalsovene studie uverejnene v Lancetu, jejich ministr vydal dekret, kterym lecbu zakazal a odvolal se na zfalsovanou studii, kteoru si ani neprocetl, debo. ![]()
Studie byla pozdeji prokazana jako zfalsovana a stahnuta.
Dve dalsi tudie byli zastaveny bez relevantniho vysvetleni, v momentu, kdyz HCQ zacal ukazovat ucinek. Media se odvolavali tehdy taky na studii Recovery, kde dali pacientum 3 nasobni!!! toxickou davku HCQ, kolik lidem dopomohli ke smrti, se uz nedovime. Nebo byli zahrnuti i pacienti bez potvrzeneho PCR. Pak bylo nekolik studii, kde se dal lek pacientum pozde, v tezkem stavu. Ani jedna studie, ktera ucinek nepotrdila, nedodrzela protokol: synergicky efekt HCQ plus AZT, a nutne je dat na zacatku, co nejdriv od prvnich symptomu, dokud je pacient v prvni, virove fazi nemoci.
Zhruba nakolik lecba funguje, uz vime, mame udaje z Marseille.
Proc se to vsechno delo, se asi nedovime, ja typuju ze se odstavila levna konkurence, bylo to v dobe, kdy se promoval remdesivir. V te dobe jsme potrebovali nakoupit a nalit do pacientu (neucinny a drahy) remdesivir, to je moje hypoteza, ale jak to bylo doopravdy, se uz asi nedovime.
Ja ve Francii zila, mam tam rodinu, kamarady, blizke lidi, kteri byli v Marseille leceni.
Dobře, ale to nemění nic na tom, že ta léčba je tady už zakázaná. Francie není v léčbě Covidu o moc lepší jak ČR, věř mi ![]()
@Anonymní píše:
Dobře, ale to nemění nic na tom, že ta léčba je tady už zakázaná. Francie není v léčbě Covidu o moc lepší jak ČR, věř mi
no protoze jedineho dochtora, ktery umi lecit covid, jste si tam umlceli
@Anonymní píše:
Dobře, ale to nemění nic na tom, že ta léčba je tady už zakázaná. Francie není v léčbě Covidu o moc lepší jak ČR, věř mi
Ty neumis fakt cist
, a ukazujes, ze o tom nic nevis, protoze lecba uz neni zakazana, dekret uz neplati. Off label zatim nezakazali.
Ja nikde nepisu, ze je Francie lepsi, naopak, vzhledem na to co vyvadi jejich vlada, ktera nelze, jen kdyz se pomyli a ktere asi vis dobre kto radi v otazce reseni covidu a kolik za to danovi poplatnici Francie plati… vzhledem na naprosto nekompetentne, (skorumpovane?) vedeni, Francie ma v covidu tak otresne vysledky, jake ma. Jedine Marseille neposlechlo a jede si po svym. A ma vysledky jake ma. A proto provladni media jedou o IHU dezinformacni kamapn.
Vis o tom, ze vedeni rozesilalo jeste nedavno nemocnicim maily, aby lili do pacientu remdesivir, i kdyz uz bylo jasny ze nefunguje a ma vazne vedlejsi ucinky? Ten jim nevadil, ten nikdy nezakazali.