Nechci půjčovat dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140243
23.11.17 19:30
@Rusalkaa píše:
Máme 4-roční holčičku a já jí taky nechcu nikomu půjčovat, chcu být co nejvíce s ní a pokud mají nějací příbuzní potřebu jí vidět, tak jim řeknu, ať si k nám přijdou na návštěvu nebo, že my přijdeme k nim nebo se s nima sejdem s naší 4-letou holčičkou, kde chcou. Některým příbuzným to vadí, ale my si to děláme podle sebe. Když se s tím nejsou schopni srovnat, je to jejich problém. My jsme rodiče a můžeme si to rozhodovat, jak chceme. Takže Tě úplně chápu, že nechceš své dítě půjčovat.

půjčovat? co je to? tvoje dítě je věc? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.17 19:32

Je to troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.11.17 20:35

Odpověď

Moje dítě je člověk, se kterým chcu trávit hodně času. Psala jsem to spíše té první holce, která sem psala v roce 2014, že taky nechce dítě půjčovat. Ty si to se svýma dětma dělej, jak chceš, to je Tvoje věc a do toho Ti nikdo mluvit nebude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.17 20:37
@Rusalkaa píše:
Moje dítě je člověk, se kterým chcu trávit hodně času. Psala jsem to spíše té první holce, která sem psala v roce 2014, že taky nechce dítě půjčovat. Ty si to se svýma dětma dělej, jak chceš, to je Tvoje věc a do toho Ti nikdo mluvit nebude. :D

chcu? Co to jako je? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.11.17 12:03

Další odpověď

Myslím si, že jako rodiče dítěte si to můžeme určit, jak chceme a nemá nám co do toho, kdo mluvit. Kdo z příbuzných chce naše dítě vidět nebo někam jít, tak může, ale za naší přítomnosti. Pokud s tím má někdo problém, tak ať si nakašle. :D
My půjčujeme naše dítě, jenom když ho potřebujeme pohlídat kvůli práci a podobně, ale jinak ne. Mám i dost známých maminek, které mají své děti a s kterýma se scházím a taky i moje dítě se s těma dětma vidí nebo s dětma příbuzných, případně je s dětma ve všední dny ve školce. Některé ty maminky taky nechtějí půjčovat své děti příbuzným, tak jak si kdo zamane. Dělají si to podle sebe, jak chcou. Na to mají všichni rodiče právo, aby se nenechali tlačit od příbuzných, kam nechcou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
24.11.17 14:44

@Rusalkaa Právo na to máte, ale nechápu, proč nechcete dát dítě k rodině jen tak, ale jenom když potřebujete? Přijde mi to takové vyčůrané. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
24.11.17 14:50
@pepřenka píše:
@Rusalkaa Právo na to máte, ale nechápu, proč nechcete dát dítě k rodině jen tak, ale jenom když potřebujete? Přijde mi to takové vyčůrané. :think:

Skoro az vych.cane :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
24.11.17 14:58

@pepřenka tak asi i já jsem vyčuraná. nevidím důvod proč půjčovat, naše dítě, naše výchova a do toho si nenecháme mluvit. Hlavně když prarodiče nejsou schopni respektovat výchovu včetně jídla a omezení pamlsků a podobně. Nerespektují tak proč by ji měli mít? Ano, prarodiče mají právo vnouče rozmazlovat, ale do určité míry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
24.11.17 15:02

@Nicalka proste nepujcuj samotnou, kdyz nechces. Taky bych nepujcila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
24.11.17 16:45
@VeronikaV31 píše:
@pepřenka tak asi i já jsem vyčuraná. nevidím důvod proč půjčovat, naše dítě, naše výchova a do toho si nenecháme mluvit. Hlavně když prarodiče nejsou schopni respektovat výchovu včetně jídla a omezení pamlsků a podobně. Nerespektují tak proč by ji měli mít? Ano, prarodiče mají právo vnouče rozmazlovat, ale do určité míry

Tak pokud nevidíš důvod, proč děti půjčovat, tak Ok. Ale půjčovat jen když se mi to hodí, mi prostě vyčůrané přijde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.11.17 16:58

Rozhodně to vyčůrané není, protože, když někdo z rodiny chce dítě vidět, tak jim řeknem, ať přijdou na návštěvu nebo my přijdeme k nim. Případně jdeme tam, kde se chcou sejít. Vyčůrané by bylo, kdyby ho mohli vídat jen, když ho hlídají a jinak ne. Ale oni to dítě můžou vidět i když hlídat nepotřebujeme, ale vidí to dítě za naší přítomnosti. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
24.11.17 17:07
@Rusalkaa píše:
Rozhodně to vyčůrané není, protože, když někdo z rodiny chce dítě vidět, tak jim řeknem, ať přijdou na návštěvu nebo my přijdeme k nim. Případně jdeme tam, kde se chcou sejít. Vyčůrané by bylo, kdyby ho mohli vídat jen, když ho hlídají a jinak ne. Ale oni to dítě můžou vidět i když hlídat nepotřebujeme, ale vidí to dítě za naší přítomnosti. :D :D :D

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.11.17 17:12

Protože my chceme být s dítětem co nejvíce a nechceme zabraňovat ani jiným, aby ho viděli. Tak proto to tak řešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
24.11.17 17:17
@Rusalkaa píše:
Protože my chceme být s dítětem co nejvíce a nechceme zabraňovat ani jiným, aby ho viděli. Tak proto to tak řešíme.

Jak dlouho to chcete takhle praktikovat? Myslím, nenechat dite samotné s příbuznými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.11.17 17:24
@stock píše:
Jak dlouho to chcete takhle praktikovat? Myslím, nenechat dite samotné s příbuznými.

To jim nevadi jen kdyz neco potrebujou preci, jinak je to jejich vychova ne? Nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí