Nechci sex s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36404
6.4.21 15:59

Aha, tak v tom případě opravuji svůj komentář, když rekneš na začátku jen půlku informací :nevim: s takovým chlapem bych už dávno nebyla. Ale ne kvůli tomu ex. Ukončila bych oboje. Byla nějakou dobu sama, pracovala na sobě a svým sebevědomí a pak až bych to měla srovnany tak bych si začala vztah s někým novým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.4.21 16:00
@Peet68 píše:
@ontarova.stara ano jsem zakladatelka. Několikrát jsem se chtěla rozejít, ale vždy jsme si promluvili a nějak začali spolu na tom vztahu pracovat, ale to nemění nic na tom že sex s ním nechci. Dokázala jsem mu odpustit nevěru a ne jednu akorát ta poslední byla můj zlom. Svého přítele miluji, ale prostě mě ten vztah unavuje. 10 let zavřená doma ani s kamarádkou nemůžu jít na skleničku aby v tom neviděl nevěru zatím co on si každý víkend litá s kamarádama a užívá si zatím co já sedím doma s dětmi na zadku a čekám. Stavíme spolu barak dokonce si mě chce vzít a toho se bojím. Většina kamarádek mi říká že nedokážu být sama a proto mu vše toleruji i když vnitřně trpím. Nevím mám úplně smíšené pocity a můj ex s kterým si fakt rozumím mi dokáže vytvořit úsměv na tváři a pocit štěstí je to normální?

Uprimne? Ne, ten vas „partnersky“ vztah neni normalni. Stejne tak ale neni normalni zit v zidealizovanych predstavach a realizovat se ve virtualnim vztahu. Je to jen unik z reality.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.4.21 16:30
@JancaS84 píše:
Jasne, že po 10 letech není vztah jako na začátku. V to snad nemůže doufat nikdo. Na vztahu se musí neustále pracovat. Jestli ti tak záleží na rodině, tak utni kontakt s ex a začni pracovat na vztahu s partnerem.

Jak se pracuje na tom, když ti doma vyprchá ta chemie natolik, že je ti sex s partnerem prostě nepříjemný…? nebo v lepším případě ti nic neříká…a když to pak trvá třeba léta :nevim: Z toho už nic nevydoluješ…pracovat se dá na vztahu, kde pořád funguje ta základní přitažlivost, pokud nefunguje, můžeš na tom pracovat jak chceš a bude to k ničemu. Já to tak měla s ex…už dlouho předtím, než jsme se rozešli…teď jsme od sebe pomalu 2 roky a jaké překvapení, pořád mě nepřitahuje :lol: To už se prostě nezmění.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.4.21 16:46
@Peet68 píše:
@ontarova.stara ano jsem zakladatelka. Několikrát jsem se chtěla rozejít, ale vždy jsme si promluvili a nějak začali spolu na tom vztahu pracovat, ale to nemění nic na tom že sex s ním nechci. Dokázala jsem mu odpustit nevěru a ne jednu akorát ta poslední byla můj zlom. Svého přítele miluji, ale prostě mě ten vztah unavuje. 10 let zavřená doma ani s kamarádkou nemůžu jít na skleničku aby v tom neviděl nevěru zatím co on si každý víkend litá s kamarádama a užívá si zatím co já sedím doma s dětmi na zadku a čekám. Stavíme spolu barak dokonce si mě chce vzít a toho se bojím. Většina kamarádek mi říká že nedokážu být sama a proto mu vše toleruji i když vnitřně trpím. Nevím mám úplně smíšené pocity a můj ex s kterým si fakt rozumím mi dokáže vytvořit úsměv na tváři a pocit štěstí je to normální?

8o To si myslím taky, že s ním si jen proto, že nedokážeš být sama…jedno uklouznutí se dá prominout, ale aby on si rajzoval po kamarádech a užíval si bůhví s kým a ty nesměla na krok 8o Samozřejmě je ti asi jasné, proč tě tak hlídá…protože podle sebe soudí tebe, takoví jsou nejlepší :roll:

• Citovat
  • Upravit
33315
6.4.21 17:17

Zvedni hlavu a začni normálně žít, jak tě jako nepustí ven, máš na noze řetěz? Potřebuješ se najít, a to jde i bez odcházení od partnera a zničení rodiny. Možná bych zkusila psychologa. A pokud si on užívá jinde, udělala bych to taky. Ale nepočítej s tím, že se pak budeš cítit lépe, nebo v tom všem budeš mít jasněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
6.4.21 18:33

Stara dobra klasika… Nechci s nim spat, nepritahuje me, nejsem stastna,… Dva kilometry kecu a nasledne "No a potkala jsem kamarada/bejvaleho/kolegu/tchana/rok starou mrtvolu. :zed: Proste ruku na srdce a s pravdou ven, ze chces zkusit frndu ukazat jinde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
6.4.21 19:47
@majdalenka20 píše:
Stara dobra klasika… Nechci s nim spat, nepritahuje me, nejsem stastna,… Dva kilometry kecu a nasledne "No a potkala jsem kamarada/bejvaleho/kolegu/tchana/rok starou mrtvolu. :zed: Proste ruku na srdce a s pravdou ven, ze chces zkusit frndu ukazat jinde. :nevim:

Prvně si to přečti celé, a potom až odsuzuj. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
7.4.21 09:20

To, jak byl ze začátku dotaz položený, je opravdu trochu mimo to, co jsi potom dopsala. Mě by třeba na tom zajímalo, jak staré jsou děti. Kdy se zlomilo to chování přítele? Protože pokud se takhle choval od začátku, je na místě jistě otázka ‘proč děti?’. Jak daleko jsi nechala věci zajít, než a jestli vůbec jsi to začala řešit? Lidi se nemění mávnutím kouzelného proutku. Někde to začalo a nějak to časem probíhalo.
Ex je v tomhle naprosto stranou. Pokud s přítelem spát nechceš, je celkem jasné, že by sis to dokázala představit celkem s kýmkoli (a tím víc s ex, kterého v posteli znáš). Ale jak myslíš, že by to vypadalo v sexu s ním o 10 let později? Možná stejně…
Rozděl si to na dva problémy, které řešíš: 1) Jak vypadnout ze vztahu, ve kterém nechci být? 2) Zamilovala jsem se do bývalého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí