Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od doby, kdy mi gynekolog vytáhnul z pochvy klíče, tak mám pořád pocit, že mám v pochvě něco navíc. Po tom zážitku si to vsugerovávám, na jaře to bude už 21 let. ![]()
Byla jsem tenkrát strašně opilá, s tehdejším přítelem jsme se v té opilosti pohádali, já jsem si tam dala klíče a potom jsem na ně zapomněla.
@Klopotkova píše:
Od doby, kdy mi gynekolog vytáhnul z pochvy klíče, tak mám pořád pocit, že mám v pochvě něco navíc. Po tom zážitku si to vsugerovávám, na jaře to bude už 21 let.
Byla jsem tenkrát strašně opilá, s tehdejším přítelem jsme se v té opilosti pohádali, já jsem si tam dala klíče a potom jsem na ně zapomněla.
Takto se řeší hádky na severozápadě?
@Klopotkova píše:
Od doby, kdy mi gynekolog vytáhnul z pochvy klíče, tak mám pořád pocit, že mám v pochvě něco navíc. Po tom zážitku si to vsugerovávám, na jaře to bude už 21 let.
Děkujeme za připomenutí - o klíčích v píci (čti s č) jsem tu déle nečetla…
![]()
@AnnieTRoj píše:
Takto se řeší hádky na severozápadě?
Tak ono se taky mohlo jednak k malý klíček velikosti do schránky, to chápu, že zapomnělo nebo naopak takový kastelánský svazek klíčů k zámeckým komnatám, ale to zrejme ne, páč to ještě Klopotko nežilo s urozeným…
![]()
@Hanka1 To sice nežilo, ale pracovalo v bordelu. Ne jako uklízečka nebo bordelmama. Takže ten vjezd do pískovny už mohlo mít.
Tak my tu většina o hovně a starý prasák Klopotko o klíčích v 3,14či…
![]()
Nebyly to malé klíče do schránky, byly to klasické klíče do dveří. Svazek asi tří klíčů. Klíče byly od ex rodičů. Mně bylo 20 let, on byl o 8 měsíců ode mě mladší. Jeho rodiče v tu dobu nebyli doma.
Už jsem tady o tom psala, je to tak, jak píšu.
Chodím pořád ke stejnému gynekologovi. Dnes už je to pracující důchodce.
Tenkrát, jak mi to vytáhnul, tak byl chudák celý rudý a řekl mi, že si ze mě asi někdo udělal legraci, asi ho nenapadlo, že jsem si je tam šupla já.
Tenkrát bych se nejradši neviděla, dodnes, když tam jdu, tak se stydím. ![]()
@Hanka1 Já mela celou dobu za to že hovNno leze z řitního otvoru a ono tady paní kaka i přes pipku?😲 😷
Nechápu, proč si při běžné hygieně šmátráš dovnitř vaginy?
Si zaděláváš na zdravotní problém… Umývej jen zevní část…
@Barevné klubíčko protože mi to přijde zcela normální a prosím vás… Nikdo se neptal na to jak se má správně umývat a pod.. ptala jsem se na tu „kuličku“ ne na to jak se umyvate vy!!! To si nechte do koupelny díky
@Anonymq643 píše:
@Barevné klubíčko protože mi to přijde zcela normální a prosím vás… Nikdo se neptal na to jak se má správně umývat a pod.. ptala jsem se na tu „kuličku“ ne na to jak se umyvate vy!!! To si nechte do koupelny díky
Ne, normální to není… ![]()
@Anonymq643 píše:
Normalni to fakt neni, napsala ti to tu vetsina a furt si meles svou… ![]()
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Já mela celou dobu za to že hovNno leze z řitního otvoru a ono tady paní kaka i přes pipku?😲 😷
Když si smatra behem myti dovnitr do pipky a prijde ji to normalni, tak muze citit pohmatem něco ze zadni díry z kaďáku, zvlast jestli hovn0 měla v zatáčce…
Já ti reknu zakladatelko co to bylo - hovn0!