Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 Vtipnost asi není vaše silná stránka.. no nic snad přijdete vtipná někomu jinému.. nazdar ![]()
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Vtipnost asi není vaše silná stránka.. no nic snad přijdete vtipná někomu jinému.. nazdar
Za vtipku jses tu ty! Zvlast tim pokusem o radoby vtipnou odpovědi sama sobě ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Klíče v pí. i dostává naprosto jiný rozměr
Presne - tohle málo co překoná…prostě klíče v p. če ![]()
Dobrý den,
prosím o diskuzi bez zbytečných urážek a narážek.
Děkuji
Jana ![]()
@admin píše:
Dobrý den,prosím o diskuzi bez zbytečných urážek a narážek.
Děkuji
Jana
Předpokládám, ze jste zakladatelku po odtajneni upozornily na odpovídání sama sobe pod nickem a anonymitou… ![]()
@admin píše:
Dobrý den,prosím o diskuzi bez zbytečných urážek a narážek.
Děkuji
Jana
Jojo tak jo smažte mi nick jsem zlo. Jdete správnou cestou ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Jojo tak jo smažte mi nick jsem zlo. Jdete správnou cestou
Tak to ja uz bych musela byt s nickem v pekelné díře.. ![]()
@Hanka1 píše:
Předpokládám, ze jste zakladatelku po odtajneni upozornily na odpovídání sama sobe pod nickem a anonymitou…
Dobrý den,
hlášení jsem viděla, ale zakladatelka vystupuje stále pod stejným nickem Anonymq643 a není tedy anonymní.
Jana ![]()
@admin píše:
Dobrý den,hlášení jsem viděla, ale zakladatelka vystupuje stále pod stejným nickem Anonymq643 a není tedy anonymní.
Jana
Puvodne byla diskuse založena pod anonymem a zakladatelka pod nickem sobe odpovidala, pokud jste ji neodtajnili vy, predpokladam ze to udelala ona.
Zřejmě jste tu jako admin nová a nepříliš zkušená, ze toto behem přečtení pouhých 4 stran, kdy hned na první straně porušuje pravidla a sama dobe odpoví, nezjistíte? ![]()
@Hanka1 píše:
Puvodne byla diskuse založena pod anonymem a zakladatelka pod nickem sobe odpovidala, pokud jste ji neodtajnili vy, predpokladam ze to udelala ona.
Zřejmě jste tu jako admin nová a nepříliš zkušená, ze toto behem přečtení pouhých 4 stran, kdy hned na první straně porušuje pravidla a sama dobe odpoví, nezjistíte?
Dobrý den,
uživatelku jste tedy upozornila vy a odtajnila se sama. Já viděla komunikaci vždy pod svým nickem a nemám tedy jak uživatelku napomenout. Samozřejmě je to @Anonymq643 proti pravidlům a pokud by se to opakovalo, dostala byste okamžitý ban.
Hezký den
Jana
@Anonymq643 tady nekdo nezna anatomii. Pres stenu pochvy smerem dozadu to jde na pohmat normalne citit. Ne nemyslela jsem to jako vtip.
@Hanka1 píše:
Ja někde neco pisu o vane?Takze nejen ze nejsi moc chytra, neznáš pravidla webu, diskuse zakladas anonymně a pod nickem sama sobe odpovidas, vtipná nejsi a ani tu frndu si v pokročilém veku spravne umýt neumis a pro me za mne si ser kde se ti zlíbí…
Holky kašlete na ni… Ať si do té své frndy klidně strčí celé mýdlo a nechá ho tam v rámci hygieny rozpustit… Ona pak bude mít gynekologické problémy ![]()
Říká někdo, kdo zmiňuje zvláštní školu, tak to pak ty tvoje hrubky i chápu…