Něco v pochvě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
23.1.24 11:04

@Hanka1 Pro vás to třeba normální být nemusí ale určitě nejsem ani první a ani poslední která se umývá i zevnitř :palec:
Odsudte mě teď ze se umývám tak jak já si uznám za vhodné :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.1.24 11:05
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Pro vás to třeba normální být nemusí ale určitě nejsem ani první a ani poslední která se umývá i zevnitř :palec:
Odsudte mě teď ze se umývám tak jak já si uznám za vhodné :lol: :potlesk:

Tak ses propálila a nejsi anonym a jeste odpovidas sama sobe… :P ;)

• Citovat
  • Upravit
26
23.1.24 11:06

@Hanka1 Ano budeme kakat do vany to je určitě zcela normální 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.1.24 11:08
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Já mela celou dobu za to že hovNno leze z řitního otvoru a ono tady paní kaka i přes pipku?😲 😷

Trapně sama sobě odpovidas anonymko a jeste jsi chtela byt za vtipnou. Paní a neumí si umýt frndu, ja myslela ze ti je tak 14… 8o

• Citovat
  • Upravit
26
23.1.24 11:08

@Hanka1 Paní prosím vás píšete tady úplně hovNa to vám už tedy uznám 😂 Odpovídat sama sobě nemám zapotřebí když jsem potřebovala poradit od druhých :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.1.24 11:10
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Ano budeme kakat do vany to je určitě zcela normální 🙃

Ja někde neco pisu o vane? 8o

Takze nejen ze nejsi moc chytra, neznáš pravidla webu, diskuse zakladas anonymně a pod nickem sama sobe odpovidas, vtipná nejsi a ani tu frndu si v pokročilém veku spravne umýt neumis a pro me za mne si ser kde se ti zlíbí… :P

• Citovat
  • Upravit
26

@Hanka1 A mě přijde že jste přišla ze zvláštní školy protože někoho jako jste vy jsem ještě nepotkala :palec: tuhle konverzaci ukončují nikam to nevede a i když mi tady budete psát jak se frnda umývá určitě se podle vás řídit nebudu vy si frndu klidně i hoVnem rozmazte vůbec mě to nezajímá 😂 sbohem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Mně na tom teda nepřijde nic divného, ať si kazdy sahá, kam uzna za vhodné, kde je zvyklý nebo kam je mu to přijemne :nevim: tohle je proste jen o předsudcích, toleranci… Nepřijde mi divných spousta věcí, co jiným asi jo :nevim:

Tolikrát jsem se od lékařů dozvěděla, že mám něco, co nemam, nebo naopak že nemam, co mám… Že nemám problém občas udělat nějakou „diagnostiku“ sama :P Že si někdo sahá tam… Taky jsem si to tam pár týdnů po porodu kontrolovala, jestli se vstřebaly stehy apod., může být víc důvodu, proč dělat „revizi“. A clovek si tam může něco při tom najít. Proč se pozastavovat nad něčí technikou umývání, co je komu po tom :nevim:

Joooo, může to být bobek, ale zakladatelka má určitě selský rozum ;-) Mně někdy čípek klesá extrémně, že možná i ty dva centaky od vstupu to bude, nevím, čím to je, beru HA, děje se to od druhého porodu… Tak to, zakladatelko, úplně vyloučené není, ale čípek bys asi poznala.

A kdo má třeba prekancerózu čípku, může se mu uvnitř klidně něco nežádoucího udělat raz dva!

Safra, neobhajuj se a sahej si, jak chceš :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
23.1.24 11:13
@Anonymq643
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Paní prosím vás píšete tady úplně hovNa to vám už tedy uznám 😂 Odpovídat sama sobě nemám zapotřebí když jsem potřebovala poradit od druhých :andel:

A ta moje citována odpoved ze umíš kakat pipkpu to jsi ty nepsala vid? Kdyz uz ses tu pod nickem proflakla a chytra a vtipná nejsi, tak se tu aspon dále a více neshazuj…

• Citovat
  • Upravit
26
23.1.24 11:14

@Hanka1 Nikdo nepíše že jste psala o vaně o vaně jsem psala já že jsem byla a vy jste napsala že to může být hovínko ale já v tu chvíli kdy tu bouli našla byla ve vaně jak jsem už psala ;) proto jsem psala že do vany nekakam ;) víc čtěte a méně pište nesmysli :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.1.24 11:15
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 A mě přijde že jste přišla ze zvláštní školy protože někoho jako jste vy jsem ještě nepotkala :palec: tuhle konverzaci ukončují nikam to nevede a i když mi tady budete psát jak se frnda umývá určitě se podle vás řídit nebudu vy si frndu klidně i hoVnem rozmazte vůbec mě to nezajímá 😂 sbohem

Ovšem ty mas úroveň - takova vysoka skola zivota viď? Zvykej si broučku, az tu budes dele, tak te takova pipka jako ty taky nepřekvapí… :P

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
23.1.24 11:16
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Nikdo nepíše že jste psala o vaně o vaně jsem psala já že jsem byla a vy jste napsala že to může být hovínko ale já v tu chvíli kdy tu bouli našla byla ve vaně jak jsem už psala ;) proto jsem psala že do vany nekakam ;) víc čtěte a méně pište nesmysli :pocitac:

Ty nesmysle, nejdřív si procvič a zopakuj češtinu ze ZŠ než tu budeš vytahovat zvláštní školu, ty lingvistko :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.01.24 v 11:17

• Citovat
  • Upravit
26
23.1.24 11:16

@Hanka1 nesmysl za nesmyslem… Nebavite mě vůbec 🙃 Nashledanou a snad už takovou pipku jako jste vy už nikdy nepotkam jinak začnu :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.1.24 11:18

@Hanka1 Ano ano češtinu vytahovat to jsem říkala když mi bylo 10 když se semnou někdo hádal 😂. tohle už je dávno za vodou Byeeee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.1.24 11:21
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 nesmysl za nesmyslem… Nebavite mě vůbec 🙃 Nashledanou a snad už takovou pipku jako jste vy už nikdy nepotkam jinak začnu :pocitac: :pocitac:

Tak val val, je cas udelat emiminu pá pá a radeji se venovat češtině :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová