Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 Pro vás to třeba normální být nemusí ale určitě nejsem ani první a ani poslední která se umývá i zevnitř ![]()
Odsudte mě teď ze se umývám tak jak já si uznám za vhodné
![]()
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Pro vás to třeba normální být nemusí ale určitě nejsem ani první a ani poslední která se umývá i zevnitř
Odsudte mě teď ze se umývám tak jak já si uznám za vhodné![]()
Tak ses propálila a nejsi anonym a jeste odpovidas sama sobe…
![]()
@Hanka1 Ano budeme kakat do vany to je určitě zcela normální 🙃
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Já mela celou dobu za to že hovNno leze z řitního otvoru a ono tady paní kaka i přes pipku?😲 😷
Trapně sama sobě odpovidas anonymko a jeste jsi chtela byt za vtipnou. Paní a neumí si umýt frndu, ja myslela ze ti je tak 14… ![]()
@Hanka1 Paní prosím vás píšete tady úplně hovNa to vám už tedy uznám 😂 Odpovídat sama sobě nemám zapotřebí když jsem potřebovala poradit od druhých ![]()
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Ano budeme kakat do vany to je určitě zcela normální 🙃
Ja někde neco pisu o vane? ![]()
Takze nejen ze nejsi moc chytra, neznáš pravidla webu, diskuse zakladas anonymně a pod nickem sama sobe odpovidas, vtipná nejsi a ani tu frndu si v pokročilém veku spravne umýt neumis a pro me za mne si ser kde se ti zlíbí… ![]()
@Hanka1 A mě přijde že jste přišla ze zvláštní školy protože někoho jako jste vy jsem ještě nepotkala
tuhle konverzaci ukončují nikam to nevede a i když mi tady budete psát jak se frnda umývá určitě se podle vás řídit nebudu vy si frndu klidně i hoVnem rozmazte vůbec mě to nezajímá 😂 sbohem
Mně na tom teda nepřijde nic divného, ať si kazdy sahá, kam uzna za vhodné, kde je zvyklý nebo kam je mu to přijemne
tohle je proste jen o předsudcích, toleranci… Nepřijde mi divných spousta věcí, co jiným asi jo ![]()
Tolikrát jsem se od lékařů dozvěděla, že mám něco, co nemam, nebo naopak že nemam, co mám… Že nemám problém občas udělat nějakou „diagnostiku“ sama
Že si někdo sahá tam… Taky jsem si to tam pár týdnů po porodu kontrolovala, jestli se vstřebaly stehy apod., může být víc důvodu, proč dělat „revizi“. A clovek si tam může něco při tom najít. Proč se pozastavovat nad něčí technikou umývání, co je komu po tom ![]()
Joooo, může to být bobek, ale zakladatelka má určitě selský rozum
Mně někdy čípek klesá extrémně, že možná i ty dva centaky od vstupu to bude, nevím, čím to je, beru HA, děje se to od druhého porodu… Tak to, zakladatelko, úplně vyloučené není, ale čípek bys asi poznala.
A kdo má třeba prekancerózu čípku, může se mu uvnitř klidně něco nežádoucího udělat raz dva!
Safra, neobhajuj se a sahej si, jak chceš ![]()
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Paní prosím vás píšete tady úplně hovNa to vám už tedy uznám 😂 Odpovídat sama sobě nemám zapotřebí když jsem potřebovala poradit od druhých
A ta moje citována odpoved ze umíš kakat pipkpu to jsi ty nepsala vid? Kdyz uz ses tu pod nickem proflakla a chytra a vtipná nejsi, tak se tu aspon dále a více neshazuj…
@Hanka1 Nikdo nepíše že jste psala o vaně o vaně jsem psala já že jsem byla a vy jste napsala že to může být hovínko ale já v tu chvíli kdy tu bouli našla byla ve vaně jak jsem už psala
proto jsem psala že do vany nekakam
víc čtěte a méně pište nesmysli ![]()
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 A mě přijde že jste přišla ze zvláštní školy protože někoho jako jste vy jsem ještě nepotkalatuhle konverzaci ukončují nikam to nevede a i když mi tady budete psát jak se frnda umývá určitě se podle vás řídit nebudu vy si frndu klidně i hoVnem rozmazte vůbec mě to nezajímá 😂 sbohem
Ovšem ty mas úroveň - takova vysoka skola zivota viď? Zvykej si broučku, az tu budes dele, tak te takova pipka jako ty taky nepřekvapí… ![]()
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 Nikdo nepíše že jste psala o vaně o vaně jsem psala já že jsem byla a vy jste napsala že to může být hovínko ale já v tu chvíli kdy tu bouli našla byla ve vaně jak jsem už psalaproto jsem psala že do vany nekakam
víc čtěte a méně pište nesmysli
Ty nesmysle, nejdřív si procvič a zopakuj češtinu ze ZŠ než tu budeš vytahovat zvláštní školu, ty lingvistko ![]()
Příspěvek upraven 23.01.24 v 11:17
@Hanka1 nesmysl za nesmyslem… Nebavite mě vůbec 🙃 Nashledanou a snad už takovou pipku jako jste vy už nikdy nepotkam jinak začnu
![]()
@Hanka1 Ano ano češtinu vytahovat to jsem říkala když mi bylo 10 když se semnou někdo hádal 😂. tohle už je dávno za vodou Byeeee ![]()
@Anonymq643 píše:
@Hanka1 nesmysl za nesmyslem… Nebavite mě vůbec 🙃 Nashledanou a snad už takovou pipku jako jste vy už nikdy nepotkam jinak začnu![]()
Tak val val, je cas udelat emiminu pá pá a radeji se venovat češtině ![]()