Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zažila jsem to samé… Ono všechno je o komunikaci a když to normálně nevyřešíte tak hold asi jiné řešení než rozchod nevidím… Zbytečně budeš ztrácet čas. Jestli spolu nemáte žádné závazky, tím líp. Možná se lekne. ![]()
@Anonymní píše:
@el.leanor21 Mame prave zavazek.
Podle toho jak je ten závazek velký, tak bych riskovala
jestli spolu máte tři děti a barák napůl tak to bych to asi překousla ještě chvíli ![]()
@Anonymní píše:
@el.leanor21 Mame jedno batole.
Ajéj, tak to už není tak jednoduché ![]()
@Anonymní píše:
@el.leanor21 To neni no. Proto nevim co delat.
a nepotřebujete si od sebe třeba jenom odpočinout?
@Anonymní píše:
@kdochcekam Centrum meho vesmiru neni, ale spatne se zije v takovem vztahu. Respektive neni to k ziti, proto bych to rada vyresila.
Záleží na tobě jestli s ním chceš být dál nebo ne. Když to vyhrotíš, tak ho nejspíš pošleš k té druhé. Já bych asi vyčkávala a trochu bych se snažila v něm vyvolat tu žárlivost - třeba jak tu někdo napsal kup si kytku a tvař se, že ti ji někdo dal. Já bych asi trochu zapátrala jak se znám copak je to za ženskou, ale nenápadně
@kratkonožka Vim co je to za babu. Jedina indicie je ta smska;kde ji oslovuje zlato.Ale do mobilu se neleze, tak mu nemuzu rict, ze sem to cetla.
Tohle znám, přirovnávám se k tvému chlapovi. Třeba ho v tom najdeš: furt svoje problémy, furt protivný, jen doma, nikam nechce jít, nechce žádnou změnu, jen civí do počítače/mobilu/televize (doplň si)… Na tebe se pořád ksichtí a mračí, je vážný, ale s kamarády je to veselá kopa. Tak jsem popsal sebe, sedí to na něj? Moje to nakonec to už po letech nevydržela a nechala mě být.
Co může být klíčové je, jestli tě má rád. Já ji rád měl, a dost mě to vzalo, i když jsem si myslel, že rozejít se je asi jediná možnost. Jenže nebýt toho šoku, asi by mě nic na světě nepřimělo k tomu, abych začal něco se sebou dělat. Můžeš to tedy zkusit takhle: rozejít se s tím, jestli se mu rozsvítí žárovka, nebo zůstane v tom svém. U nás už je pozdě, je to definitivní, ale jak to bude u vás, to ti nikdo nepoví.
Pokud ho ale máš ráda a víš/věříš, že to v něm pořád někde je, tu šanci mu dej. Ale třeba najednou sama zjistíš, že je ti vlastně dobře i bez něj… I to tě posune dál ![]()