Nefunkční vztah, bydlení u rodičů a tchán

Anonymní
30.4.24 11:52

Nefunkční vztah, bydlení u rodičů a tchán

Prosím o anonym, je to pro mě velice citlivé. Zkrátka nám nevyšel vztah s manželem, z jeho strany tam po narození dítěte nebyl zájem, stýkal se se špatnými lidmi, začal pít.. z bytu jsem se s dcerkou odstěhovala k mým rodičům, přišlo mi to lepší než azylák, neměla jsem žádné našetřené peníze. Bydlíme již nějakou dobu u rodičů, kteří si domeček rekonstruují, plno věcí tady mají ještě původních, ale důležité je že se tady dá žít, nejsem tu ve stresu a zkrátka si myslím že je to vhodné prostředí pro dceru. Tchán se začal „mstít“ a nervovat mě, posílám fotky dcery a všiml si, že rodiče tu mají staré původní papírové lino, které se loupe a místo barvy jsou černá místa. Říkal, že je to papírové lino a že je špatně když po tom dcera leze a hraje si, že se loupe a může nevědomky sníst byť i malý kousek a já si toho nemusím všimnout. Říkal, že tato stará lina se napustela ropou aby nehnila, nevlhla a aby zkrátka izolovala. Samozřejmě teď mám hrůzu před očima v čem to dcera vyrůstá a že ji to může ohrožovat. Na dceři nic nepozoruju, samozřejmě když ji spadne krupka tak ji že země sní, ale podlahu neokusuje.. no ale i tak mám strach, tak jsem se chtěla zeptat zda někdo má taky takové lino a děti? Naši budou měnit podlahy, ale ještě se bude upravovat vnitrek baráku a až potom budou podlahy.. naší mě a dceru živí takže ta rekonstrukce nejde úplně jen tak ze dne na den.. děkuju za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78489
30.4.24 12:21
@Anonymní píše: Více

objednej se k psychologovi kvůli léčbě úzkostné poruchy - to je neskutečné, co někdo řeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3623
30.4.24 12:22

Lino je vzdycky z ropy, aj vinil (co je premenovane lino, technicky je to vo oboch pripadoch PVC - PolyVinylChlorid). Nic sa jej nestane kym to nezahrejes na 60 stupnov a nebudes jej to drvit do jedla.

Inak uplne nerozumiem preco potrebujes tchanovy posielat fotky, ale tvoja volba… Ja by som zvazil ake a ci vobec nejake budem niekomu posielat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
30.4.24 12:29
@IcePlanet7 píše: Více

Připadá mi normální posílat prarodičům obcas fotku, jeho reakce už moc normální není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.24 12:29

@IcePlanet7 tchán bydlí daleko, nestykame se (jen sporadicky na narozeniny, Vánoce..) ale sem tam mu pošlu fotku vnučky..
Tady posílám ještě jak lino vypadá.. vždycky jezdil do bytu ke mě a manželovi, tady u mých rodičů ještě nikdy nebyl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.24 12:30

@stinga taky bych měla ráda jiné starosti :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.24 12:30

@ivašot. Přesně, fotku pošlu občas s novým pokrokem dcery a nepřijde mi na tom nic divného

• Citovat
  • Upravit
36402
30.4.24 12:42

Tchánovi bych poděkovala za obavy a napsala mu že jestli má takovou starost o vnučku tak mu posílám číslo bankovního účtu kam může přispět na novou podlahu.
A ty nemůžeš pracovat proč když bydlíš u rodičů a musí tě život oni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.24 12:43

@JancaS84 dceři ještě není ani rok, jsem na rodicaku, výdaje za dceru zaplatim, ale naši platí elektriku, vodu atd.

• Citovat
  • Upravit
78489
30.4.24 12:48

tak se nenechávej vytočit blbými pindami svého ex tchána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
30.4.24 12:49

tchán se začal mstít a ty mu posíláš fotky vnučky??? :zed: proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.24 12:51

@stinga fotky jsem poslala dřív, dneska volal s tímhle co jsem psala výš. :oops:

• Citovat
  • Upravit
78489
30.4.24 12:55

poslala bych ho do pr… buď nahlas nebo aspoň v duchu, fakt se necháváš rozhodit kravinou, která nestojí ani za řeč a ty jsi z toho nešťastná, však dítě tu podlahu nepojídá,
jsou lidi, kteří nechávají děti lézt i v přírodě, na dětských hřištích, kde čurají psi, kadí kočky, proleze pavouk a různá havěť, žížaly - a děti to kupodivu přežijí ve zdraví,
dítě si potřebuje budovat imunitu,
a tchán tě chtěl rozhodit, a bohužel se mu to podařilo, je to od něho taková podpásovka, sviňačinka, prostě rýpe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.24 12:59

@stinga já nechávám dceru taky lozit všude možně, ale tímhle mě dostal.. jako kdybych ji chtěla dobrovolně trávit. Ještě řekl, že se to může odlupovat po malých částech nebo může oliznout podlahu a kousek spolknout a tím jak dodal že je v tom ta ropa, nalepeny na ropě tak tím mě dodělal.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
3623
30.4.24 13:00

A zaver z toho je teda aky? Nebudes mu posielat fotky a vdaka tomu nebudes musiet riesit jeho pindy. Problem vyrieseny a uz sa konecne venuj niecomu uzitocnemu.

Hint to buducna, keby nahodou pindal ze mu neposielas fotky tak ho blokni a usetris si zakladanie dalsej temy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová