Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TVL, holka, koukej si najít rychle práci a osamosatnit se. Prostě odtamtud vypadnout…Třeba jdi i do tý fabriky makat. Zatím to doma vydrž (využij hlídání rodičů /aspoň nebudou mít roupy a blbý kecy/), našetři a odstěhuj se…
Chyba není v tobě…
Tak to jsou šílení rodiče, ti ti fakt nepomůžou, to už raději azylák, nebo 1+kk, cokoli, jen od nich pryč
No tak tohle je opravdu síla.
Nebudu ti říkat, ať si je podáš, protože je bohužel budeš potřebovat, dítě bude nemocné, takže hlídání, jinak nemáš šanci si práci udržet.
Co umíš a v jaké oblasti jsi?
@stinga třeba ne
Bude sezóna, nějaký hotel, pokojská, úklid, ženská pro všechno
A dítěti budou 3,tak by mohla vyjít školka
A proč nemůžeš vzít pro začátek práci ve fabrice? najít si pronájem v garsonce ![]()
Tak jdi na Majáles sama s dítětem ne? To si neumíš sama zařídit?
Proč už tedy nepracuješ v té fabrice nebo obchodě, když jinou práci nemáš?
Jako 3 měsíce bez práce v pokojíček rodičů ![]()
Bydlíte na maloměstě, že tam ješte nedorazilo že se 50% republiky rozvede?
Až ti to zase někdo predhodi, tak řekni že tě mrzí že ti manzelsví nevyšlo, neplánovala jsi rozvod, ale už se stalo a prišlo by to driv nebo pozdeji. A pak změn tema na něco neutralního nebo si rypni do jejich prešlapů.
U těch drben jako je sousedka je vyhoda, že dneska drbou tebe a za týden budou drbat Nováka který se tahá s vdanou ženskou a za další Kadrnožkovou že se nechala ostříhat a vypada jako chlap. Ono se to přezene.
Jen nechápu proč ti to dávají rodiče tak sežrat - jako že jsi nula a spodina. Jde opravdu o to, že je rozvod tak moc fuj nebo jsi něco provedla (nevěra) a oni se stydí za to něco?
A do fabriky nebo obchodu nechceš proč?
@chloe07 píše: Více
dnes je Majáles v Praze, takže asi v nějakém zapadákově nebydlí,
a kupodivu i u nás na vsi rozvody frčí už asi 40 let, tak je mi trochu divné, že její rodiče tak vyvádějí
Nějak se mi nezdá, že by rodiče mluvili se svou dcerou takto. Že je nula, spodina a odpad společnosti. A pokud ano, tak pak je na místě se zamyslet nad tím, jak jste jako rodina fungovali. Že nejsi slušná, abys byla hodná účastnit se Majálesu? Slušnost nezávisí na tom, zda se člověk rozvede, ale jak se k lidem chová. Takže buď jsou mimo a hlavně neslušní vaši nebo to, co píšeš, je jen půl pravdy.
Nebo pocházíš z rodiny, kde byl problém vzájemné úcty vždy. ![]()
Tak jsem se odhodlala napsat to. Jsem asi 3.mesic od rozvodu a bydlím s našima. Vim, že to (snad) neni na pořád, ale stejně. Já se radila i jinde a každý, že mi psychicky pomůžou, bude to lepší, ale není. Denně to mám na talíři, jak já zklamala. Protože v naší rodině se zatím rozvedl pouze bratránek, ale to je výkvět, že by se každý divil, kdyby ta jeho s ním vydržela. Stejně se brali jen proto, že už bylo dítě na světě a pořádně se asi ani neznali. To je už jedno. Moje babicka mi za života předpovídala, že skončím doma v dětském pokoji. Tak se i stalo. Navíc s dítětem. Za chvíli ma 3 roky. Rodiče hned po příchodu jen řešili, jak ututlat moji životní prohru. Co říct sousedům, prodavačkám v krámě, prostě všem. Navíc sousedka hrozná drbna, nic ji neujde. Taky si tady hledám práci, ale nabídky nic moc teda..pořád jen fabriky, nebo obchody. Včera mi přišla negativní odpověď. Pořád výčitky, jak hrozně jsem dopadla, že je nás tam moc. Bydlíme 3 dospělí a batole v 3+1. Kdybych aspoň měla práci, možná bych se mohla osamostatnit, ale takhle. Já vím, že slavobrány si nezasloužím, ale čekala jsem větší pochopení. Matka teď byla za mnou, nesla mi nějaké inzerce do fabriky, ať zkusím tam a že jsem nula, spodina, odpad společnosti. A prý jsou s tátou na majáles, budou tam i atrakce pro děti, nic by mi tam kupovat nemuseli, a prý ne, nejsem hodná toho, abych tam byla. Jsou tam slušní lidé.