Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@šklíbakočka píše: Více
Jj. Trosku se zamotala s tim rozvodem, nedomyslela, ze musi mit dohodnutý styk s otcem a alimenty.
Mela tvrdit, ze se rozvadi.
@šklíbakočka píše: Vícežádný, chce ho po mně, protože mne živila jako dítě (a taky týrala fyzicky i psychicky). Mám tady na to téma taky výživný diskuze s jejím vyhrožováním.
@Anonymní píše: Více
Uvážlivě?
A že jsi neuvažovala při výběru vysoké školy a manžela…
Ty nejsi rozvážná, ale nezodpovědná ženská líná jak veš.
@SaxaL píše: Více
Asi bude mít nějaký důchod otec, ona pak třeba vdovský. Ale jinak to bude tedy fakt výživné, živit svoji matku třeba do 90. Mj. co dělá matka celé dny?
@Tarena píše: Více
jj tamta si chtěla kupovat nějakou rtěnku, ne? a chlubila se, že mají barák. Nějak tam nebyly schody. Nebo si pletu víc pohádek do kupy. Ty technologie jsou fakt hrůzná věc, umožnují těmhle lidem realizaci. No možná, že už to generuje AI.
dík za ještě hrůznější představu, jak ji v 71 letech živím ze svého důchodu, protože se dožila 90. S čímž počítám, tenhle typ lidí se u nás v rodině dožil dlouho, já už říkám, že tohle ani peklo nechce.
Nic nedělá, jakože pečuje o domácnost a shání drby a hádky.
@SaxaL píše: Více
Jo jo matka 90, Vy nevím kolik. Pokud Vás tedy měla v 19, tak fakt 71. To je drsné. A bohužel zřejmě dle zákona. A otec nebyl schopen ji vyhnat do práce? Já bych na jeho místě utekla, rozvod atd. Bohužel dítě se nemůže rozvést s rodiči.
jjo, nevýhoda. V 19ti. Jak moc mne mrzí nespravedlivost času, když moje babička ji měla hodně po třicítce, tudíž se už pravnoučat příliš nedožila a jak zlatá prababička by jim byla. TO jsem fakt tehdy obrečela.
Každé věkové rozmezí má své výhody a nevýhody.
Ne, otec ji nevyhnal, nedovolil si, i on byl v podstatě týrán. A teď už se začal i stávat podobný, rýpavý, zlý, jako ona. I to jsem musela v terapii dost složitě zpracovávat.
Někdy mi přijde, že čím zlejší člověk, tím větší klika v životě.
děkuji za odkaz s výživou. To jsem tu taky řešila, byť se mi to vrací jako noční můra velmi často, vím, že by snad soud snadno řekl, že živit ji by bylo proti dobrým mravům (nikdy se záměrně sama neživila, rozvracela rodinné vztahy), navíc má milionové majetky po předcích, které může prodat a žít z toho. Když já jsem, jejími slovy, vyděděna, tak tím víc.
@šklíbakočka Myslíš, že by jí musela něco dávat i v případě, že matka celý život nechodí do práce, ačkoliv jí v tom nic nebránilo? Já myslím, že k tomu se přihlíží.
@Monchichik píše: Více
Přihlíží. Bylo mi to řečeno i právní poradně.
Prvotně se má živit sama, pak má povinnost ji živit manžel, pak se rozprodává majetek, až potom jsou na řadě potomci.
@SaxaL Jo, já jsem si to myslela. V případě, že by mi hrozilo dávat peníze někomu jako je tvoje matka, tak odcházím z práce, vyberu účty a jdu na dávky. Nedala bych jí ani korunu.
Tak nocni recepční. To by snad tvym rodicum nevadilo, ze ti hlidaji dite, kdxz spi, ne? ![]()
Ty jsi troll. Rodicum vycitas, ze se ohlizeji, co reknou lidi na rozvod a sama se bojis, co reknou nejaci cizi studenti ![]()
Zakladatelka práci nechce, kdyby ji chtěla, tak ji má. Vymlouva se na dítě. A vinu za sve zivotni prohry svaluje na rodiče. ![]()