Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alušáček píše: Více
Myslis, ze udelali rodiče nekde chybu ve vychove?
@Anonymní píše: Více
Tak jim ji „ukradni“. Zaměstnavatel si vybírá zaměstnance, třeba pro něj budeš vhodnější než studenti, nebo třeba nebudeš. Když to nezkusíš, nezjistíš to.
Tvoji rodiče si musí drbat hlavu, kde udělali chybu.
Předpokládám, že zakladatelka je troll a dobře jí na to ostatní skáčou. Protože takhle b*lbý nikdo opravdu být nemůže.
@Anonymní píše: Více
Přemýšlej. Nemáš třeba SŠ jiného oboru, kterému by ses mohla věnovat?
@AnnieTRoj píše: Více
Ja nad tim prave taky premyslim, ale znam rodice pracovite, prakticke, hezke detstvi a dite nemakacenko a zlodej.
Takže hotelovka? Nějaká super kvalitní na úrovni? Tak kde to vázne? Jdi dělat provozní. Prý výborně jazyky…
Musíš mít školu s nějakým zaměřením, ne?
Tvl. Když si vzpomenu, co jsme museli dělat s mužem, abysme mateřskou zvládli, jak jsme si mákli, co nás to stálo úsilí, bez pomoci…byli jsme pravda dva, ale i tak…fakt jsme to oddřeli. A ty jen sedíš a čekáš, co ti přistane. Bože.
Se nediv, že to tady lidem zvedá tlak.
@Tarena píše: Více
Také takové znám. Netvrdím si, že rodiče chybu udělali, ale určitě nad tím teď oni přemýšlí.
@šklíbakočka píše: Více
Tak aby ses nedivila. Je hodně lidí, kterým práce smrdí, a jak to umí zduvodnit.
Těžko říct, celá familie se zda dle popisu zakladatelky divná.
Kdysi tu byla (resp. si tu hrála) nějaká, které partner zase nechtěl dávat peníze na šminky, bydlela v nějakém nedostavěném domě a bylo to podobné. Taky vše špatné. Není to nový model? U téhle je mj. zvláštní, že informace o dítěti (pokud tedy existuje) nějak moc nejsou. Pokud paní reálně existuje, tak je to možná počátek nějaké duševní nemoci. Určitě je tam něco špatně.
@inkakřivák píše: Více
Přesně, tihle lidi tím doslova bojují o život. Moje matka je taková třída, že do práce jsem se jí jednou dovolila poslat po hádce já, poprvé a naposled. Táta si to nedovolil nikdy.
No vyhřáli jsme si všichni pěknou tučnou zmijí na prsou. ![]()