Po rozvodu bydlím s našima a je to peklo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.4.24 18:25
@Monchichik píše: Více

Tak vyloženě ne žít z jejich peněz. Ale vidět, jak to bude. Než se bezmyšlenkovitě do něčeho pustit, a pak vidět, že to nepůjde. Zatím to vyzkouším, jak to bude. Hlavně, jak to bude vycházet, když dítě bude víc nemocné než zdravé po nástupu do kolektivu.

• Citovat
  • Upravit
15503
29.4.24 18:26
@Anonymní píše: Více

Když se ti líbí nezávislost, žij tedy nezávisle a neposlouchej rodiče a exmanžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.4.24 18:30

Takže jsi s tím vlastně vydupala :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13319
29.4.24 18:31

Jak vidět jak to bude?? Od toho je zkušebka…ty vážně nejsi v situaci, že by sis mohla vybírat…
Máš slušně požádat rodiče, jestli by ti nepohlidali a jít o víkendu třeba vybalovat mouku do Lidlu do okresního města…
Svobodu mmj dělají peníze… Peníze se vydělávají prací. Ty tu práci nemáš. Je ti už 35…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
29.4.24 18:39

Tak jestli jsi vycestovala za praci, tak to bude v zivotopise jen plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.24 18:41
@Magical-eyes píše: Více

Já vážně nevím, kolik budu vydělávat. Nedokážu dopředu odhadnout, jak moc bude kluk (ne)marodit, možná moc ne, to by bylo prima. Ale to nevím, zatím takhle do kolektivu pravidelně nechodil. Ale je mi jasné a to vůbec nechci takhle být u rodičů pořád. Ale nejsem první ani poslední, co takhle skončí. Odrazit se dá. Já vím, že si vybírat nemůžu, já mám několik druhů životopisu, s vysokou školou i bez. Je mi jasné, že někde ve skladu číst o škole asi nechtějí.

• Citovat
  • Upravit
5706
29.4.24 19:01

Zakladatelko, prosím tě proč jsi od manžela odcházela, když jsi neměla prakticky žádný plán?
Proč sis nenašetřila na nájem a kauci a nepořešila školku ještě před odchodem? Odejít bez ničeho bych pochopila v případě třeba domácího násilí, ale jinak mi přijde takový odchod bez plánu hodně unáhlený.
No, čas už nevrátíš, tak zkus promluvit s mámou jestli by ti nepohlídala třeba jen pár hodin denně abys mohla alespoň na brigádu a začít šetřit na odchod od rodičů.
Zjisti si jak jsou na tom školky a dětské skupiny ve tvém okolí a koukej po jakékoliv práci, klidně i ta fabrika nebo obchod, ve tvé situaci bych brala prakticky cokoliv jenom abych se dostala od takových rodičů jako máš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
29.4.24 19:05

tak podívej na linkedin, kde studují lidé s tvým vzděláním, ne? Přece nebudeš dělat nějakou prodavačku, když tě na tom malém městě nic nedrží. Nemáš tam ani bydlení, ani pomoc s dítětem.
Nejdřív budeš dojíždět, pak si najdeš podnájem. rodičům to oznam, že ti buď pomůžou s dítětem, když budeš zezačátku dojíždět, nebo te budou muset doma strpět mnohem delší dobu. Člověk může udělat chyby, ale rozhodně to není důvod, aby si z něj dělali fackovacího panáka pro své náladičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
29.4.24 19:05

@Gracetheworld Podle toho co píše, chce nejdřív vyzkoušet, jak bude dítě snášet školku. Ovšem co má v plánu, když ji snášet nebude, ví Bůh. Asi bude sedět dál u rodičů a plakát, jak jsou na ní hnusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
29.4.24 19:06

@Gracetheworld Podle toho co píše, chce nejdřív vyzkoušet, jak bude dítě snášet školku. Ovšem co má v plánu, když ji snášet nebude, ví Bůh. Asi bude sedět dál u rodičů a plakát, jak jsou na ní hnusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.24 19:15
@inkakřivák píše: Více

No, tak nějak. Začlenit do kolektivu by mu snad i šlo, horší ti bude s nemocnosti. Když tu čtu ty diskuze, jak jsou děti věčně a opakovaně nemocné, až je mi špatně. Tehdy je hlídací babička k nezaplacení
Moje máma mi říká, že dítě s horečkou by si netroufla, od toho je matka. A prý nějaká angína a chřipka taky ne, boji se to dostat taky. Snad jen rymicka. A neštovice, už je dávno měla.

• Citovat
  • Upravit
80472
29.4.24 19:19

No fajn, takže budeš sedět doma na zadku? Tomu já říkám životní plán - mamahotel a tatabanka až do duchodu. Myslím už tvoje rodiče docela chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.24 19:22
@inkakřivák píše: Více

Kde píšu az do důchodu? Jen na nezbytně dlouhou dobu. Rodiče ví, že se mi tam nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
34473
29.4.24 19:30

Já mám z tebe pocit, že kdyby na tebe rodiče netlačili, tak tam budeš v tomhle módu x let. Jsi prostě nepoužitelná a oni to ví, zřejmě z toho jsou tak zoufalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.24 19:33
@terien píše: Více

To se pleteš. Kdyby to tak bylo, tak tam sedím celý život. Je to jednoduše baví, nebo já už nevím. Proč potom tu pomoc velkoryse nabídli, když jim tak hrozně překazim?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová