Po rozvodu bydlím s našima a je to peklo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9243
29.4.24 14:45
@Anonymní píše: Více

V tehotenstvi te snad propustit nemuzou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
29.4.24 14:46

Tvoji rodiče se chovají hrozně, to je bez debat, nikdy bych se takhle ke svým dětem nechovala. Ty je, ale znáš, víš jaký jsou a musela jsi aspoň trochu tušit do čeho se vracíš. Není ti 20,ale 35 a už by jsi se měla umět postarat o sebe a dite bez pomoci rodičů. Taky jsem žila par let s první dcerou sama a zvládli jsme to, nechtěla jsem a nemusela k rodičům, přestože máme vyztahy výborné. Byla jsem dospela a chtěla si žít svůj život, poradila jsem si i bez chlapa, bylo mi o dost méně než tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.24 14:46
@Tarena píše: Více

Všechno je jeho barák, chata i auto. Všechno koupil, zdědil za svobodna.

• Citovat
  • Upravit
11081
29.4.24 14:47

A za manzelstvi jste zili z ruky do huby? Zadne uspory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.24 14:49
@Konnny píše: Více

Byla jsem ve zkušební době. Já nastoupila jako těhotná, protože co si budeme. V prvním trimestru je to hop nebo trop, já už kdysi potratila právě v začátku. Ale byla to prace, kde se to měnilo jako na běžícím pásu. Já se tam po mateřské vrátit nehodlala, i kdyby to dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.24 14:51
@Tarena píše: Více

Manzel cpal všechno do baráku. Aby ho splatil, obnovil. Všechno muselo být kvalitny, moderní a sousedí ať puknou závisti

• Citovat
  • Upravit
11081
29.4.24 14:53

Tak to mas narok na pulku tech penez.
Jenze ty to nemas jak dolozit, protoze vse je jedno, nic nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
29.4.24 14:57

A on tě z baráku vyhodil i když spolu mate dite? Nemohli jste se dohodnout, ze si nejdřív něco nasetris, najdeš práci aby jsi mohla do podnájmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78460
29.4.24 15:05

no a předtím jsi pracovala kde? také jsi všechny peníze utratila?
dokončení VŠ - cca 24 let, otěhotnění cca 31 let - mezi tím je 7 let, nepracovala jsi, nešetřila jsi - to jdi pořád bydlela u rodičů nebo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80454
29.4.24 15:18

No není to jedno. A těhotnou propustit? To jde? Myslím že ne. A po třech letech manželství jste neměli vubec nic? Nebylo SJM?
To není rytí, to je jen zjasňování faktu. Jak jsi to měla vymyšlené původně dál, kdybys zustala s mužem? A skončil ti rodicak a byla bys bez práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78460
29.4.24 15:26
@inkakřivák píše: Více

byla by závislá na něm a bylo by to peklo,
tak se vrátila k rodičům a je to peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32318
29.4.24 15:36

A tebou vydělané peníze skončily kde? Je ti 35? Tak to si musela už dost dlouho pracovat, ne? Tak musíš mít nějaké peníze stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80454
29.4.24 15:41

Tam něco hodně smrdí. Fajn, byla ve zkusebce a nevzali ji. Beru. Ale přece pracovala i předtím? Ještě jako svobodná, ne? A nic neušetřila? A tu práci chtěla začít hledat původně kdy? Zatím jediné, co tu píše je, jak nic nejde a jaké je doma peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78460
29.4.24 16:28
@inkakřivák píše: Více

jo mezi dokončením VŠ a otěhotněním jí „lítá“ 7 let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
29.4.24 16:39

@stinga No, ne ze bych chtela omlouvat chování rodičů, ale se zvysujicim se poctem příspěvků je stale pochopitelnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová