Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
V tehotenstvi te snad propustit nemuzou…
Tvoji rodiče se chovají hrozně, to je bez debat, nikdy bych se takhle ke svým dětem nechovala. Ty je, ale znáš, víš jaký jsou a musela jsi aspoň trochu tušit do čeho se vracíš. Není ti 20,ale 35 a už by jsi se měla umět postarat o sebe a dite bez pomoci rodičů. Taky jsem žila par let s první dcerou sama a zvládli jsme to, nechtěla jsem a nemusela k rodičům, přestože máme vyztahy výborné. Byla jsem dospela a chtěla si žít svůj život, poradila jsem si i bez chlapa, bylo mi o dost méně než tobě.
@Tarena píše: Více
Všechno je jeho barák, chata i auto. Všechno koupil, zdědil za svobodna.
A za manzelstvi jste zili z ruky do huby? Zadne uspory?
@Konnny píše: Více
Byla jsem ve zkušební době. Já nastoupila jako těhotná, protože co si budeme. V prvním trimestru je to hop nebo trop, já už kdysi potratila právě v začátku. Ale byla to prace, kde se to měnilo jako na běžícím pásu. Já se tam po mateřské vrátit nehodlala, i kdyby to dopadlo.
@Tarena píše: Více
Manzel cpal všechno do baráku. Aby ho splatil, obnovil. Všechno muselo být kvalitny, moderní a sousedí ať puknou závisti
Tak to mas narok na pulku tech penez.
Jenze ty to nemas jak dolozit, protoze vse je jedno, nic nejde…
A on tě z baráku vyhodil i když spolu mate dite? Nemohli jste se dohodnout, ze si nejdřív něco nasetris, najdeš práci aby jsi mohla do podnájmu?
no a předtím jsi pracovala kde? také jsi všechny peníze utratila?
dokončení VŠ - cca 24 let, otěhotnění cca 31 let - mezi tím je 7 let, nepracovala jsi, nešetřila jsi - to jdi pořád bydlela u rodičů nebo kde?
No není to jedno. A těhotnou propustit? To jde? Myslím že ne. A po třech letech manželství jste neměli vubec nic? Nebylo SJM?
To není rytí, to je jen zjasňování faktu. Jak jsi to měla vymyšlené původně dál, kdybys zustala s mužem? A skončil ti rodicak a byla bys bez práce?
@inkakřivák píše: Více
byla by závislá na něm a bylo by to peklo,
tak se vrátila k rodičům a je to peklo
A tebou vydělané peníze skončily kde? Je ti 35? Tak to si musela už dost dlouho pracovat, ne? Tak musíš mít nějaké peníze stranou.
Tam něco hodně smrdí. Fajn, byla ve zkusebce a nevzali ji. Beru. Ale přece pracovala i předtím? Ještě jako svobodná, ne? A nic neušetřila? A tu práci chtěla začít hledat původně kdy? Zatím jediné, co tu píše je, jak nic nejde a jaké je doma peklo.
@inkakřivák píše: Více
jo mezi dokončením VŠ a otěhotněním jí „lítá“ 7 let ![]()
@stinga No, ne ze bych chtela omlouvat chování rodičů, ale se zvysujicim se poctem příspěvků je stale pochopitelnejsi…