Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To se tu psalo, než se odkrylo, že jsi úplně nepoužitelná. Být fajnovka jde jen v případě, že si na to člověk vydělá. To si ty jaksi nemůžeš dovolit, resp. můžeš, pokud se necháš živit rodiči. Ale pak platí „jejich dům a prachy, jejich pravidla“, sorry.
A jakou práci teda hledáš? Jakou máš SŠ?
Přispíváš rodičům na provoz? Máma je v ID a energie a jídlo za 2 další lidi něco stojí.
S politologií můžeš dělat tak maximálně premiéra a ještě blbě.
Já mám taky VŠ. Pracuju ve zdravotnictví. A kdybych musela, dělala bych cokoli, na co bych měla fyzickou sílu (snad krom prostitutky, ale kdyby nebylo zbytí, tak snad i to).
Brigádně jsem pracovala na pokladně i uklízela. Když potřebuješ peníze, nemužeš si vybírat.
Cos doteď dělala? Je ti 35. Máš mít 10 -15 let v pracovním procesu. Tos celou dobu točila zmrzlinu?
Příspěvek upraven 30.04.24 v 10:51
Tak nejprve mám nechat brigády studentům
A najednou brigady a uklízení, roznos letáku. To u nás dělají právě studenti. Ještě mě roznesou v zubech, že jim beru práci.
Víš co?
Co takhle nějaký dávky? My se ti složíme…
Promin, ale ty jen trolis. Nic nejde, nic neumíš, samé výmluvy. Tak se lituj, ono se to vyřeší samo:).
Ty se mi líbíš, ty jsi úžasná. Líná jako veš a blbá jako troky. Jediné, co ti jde, jsou vymluvy. Tak sed doma, koukej na dítě a nediv se, že ti rodice nadávají.
no když vezmu v úvahu, že máš SOUKROMOU SŠ, jejíž obor odmítáš sdělit a k tomu obor jako Politologie…tak jediný pořádný vzdělání je u tebe fakt ta základka.
@liggy Ale je vidět, že ta politologie jí taky hodně dala - vymluvy má přímo užasné.
@liggy píše: Více
Už jsem to tady psala asi 2×. Práce na recepci hotelu, centrála cestovky, call centra. Zmrzlinu jsem netočila nikdy. Ale šla bych i do toho. Ale to bych kradla práci 15 letym
Takže zase zle.
@liggy píše: Více
Teď jako nechápu, jak souvisí soukromá střední s diskusi. Jako máš na mysli, že maturita byla vyloženě koupena? A vis, ze je rozdíl soukromá škola a soukromá škola?
Ty jen hledas důvody co vsechno nejde. Možná proto tě mají rodiče plný zuby.
Ale blbost. Ty brigady ti zacli doporucovat pote, co hlasas, ze HPP by jsi nezvladla kvuli dítěti, ze nemuze do skolky, aby nebylo nemocne.
Takze brigada, kdyz ma dite otec a nebo kdyz spi a je s vasima.
A k tomu si hledat praci na HPP a dite trenivat skolku nebo DS.
To, že máš vs ještě neznamená, že můžeš dělat v daném oboru
Co tedy chceš?
a je VELMI šikovná 
Dle tvých příspěvků, nemáš žádnou práci a celý život ses flakala
Mně do firmy chodí třeba uklízet paní s vs, protože prostě potřebuje peníze a flexibilní dobu
Z tebe mám spíše pocit, že se ti nechce…