Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
tak to je fajn, že to zkoušíš, sleduj jejich www stránky - možná zjistíš, že někoho hledají, dřív, než ta známá to tvé mamce řekne,
zase je škoda s vš hledat místo ve fabrice nebo obchodě
Tak to by mě zajímalo, co to bylo za hromadný pohovor, když se před tebou předhánějí konkurenti v kondičce. Lidl stejně jako jiné firmy má pohovory po jednom a kandidáti na pozici se můžou maximálně potkat u dveří.
@YossarianPianosa píše: Více
přesně tak a nějaká kondička byla všem u zadní části ![]()
@YossarianPianosa píše: Více
no to ale máš pravdu, také jsem nedávno byla na pohovoru sice ne do Lidlu, ale do automotive, bylo tam se mnou 7 chlapů, dovnitř šel samozřejmě každý sám, a já jsem byla přijata i když jsem ženská,
a zrovna v Lidlu u nás pracují samé ženy, chlapa jsem tam ještě nepotkala, a to tam nakupuji roky
To s tou knihovnou mě překvapuje, protože my jsme do knihovny taky hledali kolegy a s praxí v knihovně ani vzděláním se nepřihlásil nikdo. Vlastně je to docela bída…
Držím palce, ať něco brzy vyjde.
Politologie neni nesmyslná, ale uplatneni je v Praze. To je dan za to, ze jsme veskerou vysokou statni spravu nacpali do jednoho mesta.
Co jsi dekala pred materskou?
@Fazulina píše: Více
Na malem meste se ti prihlasi desitky lidi. Hlavne vysokoskolaci, co tam nenajdou jine uplatnění.
Me to neprekvapuje.
Tak to je teda mazec.
Prosím tě, to se zasekli někde na začátku minulého století, ne? Vždyť dneska je snad rozvod normální věc. Tak komu by co vysvětlovali? Já chápu, že třeba měli jiné představy, že si asi úplně nemysleli, že budete bydlet ve 3+1 ještě s malým dítětem, že se budou muset uskromnit a tak. Ale tak zase jsou to rodiče a měli by vám pomoct, vždyť to není napořád. No, nezbyde ti než zatnout zuby a chvíli to tam ještě vydržet. Už kvůli děcku, přece bys ho netahala někde po ubytovnách. A rychle shánět práci, jakoukoliv, abys měla aspoň na nájem. A jak to půjde, tak pryč.
Vždyť máš úplně luxusní školu a ještě jazyky ![]()
Běž do korporátu, co blbneš s Lidlem ![]()
Já mít magistra z politologie, tak si pískám, to je můj vysněný obor ![]()
@PaníBovaryová píše: Více
Ale ne ti, co mají příslušné vzdělání a praxi. Taky jsem z knihovny na menším městě a věř, že s knihovnickým vzděláním a praxí se nepřihlásil nikdo.
@Liberalissima píše: Více
Jenže ty bys s tím asi uměla naložit lépe se mi zdá…
Chování rodičů je otřesné, ale chápu že jsou zklamaní, protože nejspíš měli představu úspěšné dcery VŠ, která se dobře vdala a se kterou se budou pyšně chlubit před ostatními…
No a mají sice dceru VŠ, ale bez práce, rozvedenou s malým dítětem, jehož otec se v alimentech rozhodně nepředá a která se jim nastěhovala i s vnoučetem zpátky do pokojíčku…
Vlastně je to těžké pro obě strany…
@Anonymní píše: VíceŘekla bys město, nebo radši ne?
S tou politologií by ses mohla uplatnit třeba v korporátu, velká část pracovní doby HO. Ale musela bys umět ještě další věci, hlavně cizí jazyk. A rozumět strategiím té společnosti.
Titul sám ničemu nepomůže. Musíš ukázat, že jsi schopna vykonávat určitou práci.
@Fazulina píše: Více
U nás v knihovně běžně pracují učitelé češtiny, kteří nenašli uplatnění ve školství. Protože máme prehršel absolventů díky několika fakultám blízko.
I jedna kolegyně tam zdrhla při první možné příležitosti. Chvíli učila, ale zjistila, že jí to nevyhovuje.
No, moje máma tam má známou. Sice to není vyloženě kamarádka, ale trochu se znají. Pta se pravidelně, ale dostává vždy odpověď, že prostě neberou. A pak se dozvím, že byl přijat syn nějakého kamaráda. Ale zajímám se i o to. Posílám životopisy všude možně.