Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tvoje nehty odrostly, to je normální. Objednej se zase k nehtařce a nech si udělat nový (doplit gel). Já bych volila oblejší tvar, aby to bylo přirozenější. Já si sama dělám gel lak, ale ten se hodí spíš na krátký nehty. Gel je pevnější a můžeš mít nehty mnohem delší. Koukni se na net, jaký nehty se hodí k tvým prstům. Třeba já mám krátký buclatý prstíky, takže ostrý nehty by mi neslušely. Dřív jsem chodila k holčině, co si mě hned obědnala max za 3 týdny na nový nehty, každá zákaznice měla vlastní pilník v obálce se jménem, takže nehoblovala mým pilníkem dalších několik ženských
@JiříkMazlík
A kdo říkal že já je čisté nemám seděla sem v autě jela jsem po celém dni domů z práce (někteří z nás musí pracovat)
A vážně jsi nehty nečistím 5× denně
@Jjsjbbans píše:
@JiříkMazlík
A kdo říkal že já je čisté nemám seděla sem v autě jela jsem po celém dni domů z práce (někteří z nás musí pracovat)
A vážně jsi nehty nečistím 5× denně
Tak že ty po celodenní dřině v práci máš skoro o půlnoci čas řešit nehty. A víš že se máš věnovat řízení ![]()
Milá zlatá já taky chodím do práce a není to kupodivu u normálních lidí neobvyklé
@JiříkMazlík
Jen vysvětluji že při práci v kuchyni neustálého přendavání se něco občas za ten nehet dostane
@JiříkMazlík
A tenhle konverzace mě nebaví neustále už od začátku zbytečně útočíte…
@Jjsjbbans píše:
@JiříkMazlík
Jen vysvětluji že při práci v kuchyni neustálého přendavání se něco občas za ten nehet dostane
To používáš na krájení zeleniny ![]()
Kcemu ti tam proboha jsou ![]()
@JiříkMazlík píše:
To používáš na krájení zeleniny
Kcemu ti tam proboha jsou
😄 🤣
Docela strašná představa, že se tímhle hrabe v jídle…
@Lucy75 píše:to máš poprvé?
nehty logicky odrůstají a cca za měsíc až 5 týdnů ( já i 6) jdeš prostě znovu… jen se to dolije, obrousí, zkrátí a jede se dál.. hlavně to nedělej doma sama…
Týjo, já chci taky takovýhle „pomalý“ nehty! Moje maximum je 21 dnů, ale já mám svoje nehty na dvě věci – miniaturní, totálně nevalné kvality a super rychle rostoucí, fakt bingo ![]()
@JiříkMazlík naprosto upřímně jste idiot který má očividně nějaký problém a musí jsi ho léčit urážením lidí na internetu…
@Jjsjbbans píše:
@Gingerka
A vy jste druhý idiot k němu
Děkuji, na rozdíl od tebe umím psát a drápky mám čisté a upravené ☺️️
@Jjsjbbans píše:
@JiříkMazlík naprosto upřímně jste idiot který má očividně nějaký problém a musí jsi ho léčit urážením lidí na internetu…
Ano opravdu teď jsi mi zaskočila
mi ještě můžeš říct že ho mám malého a věčně mi nestojí ![]()
Ja neurážím lidi ale jiné tvory a potvory ano. ![]()
@JiříkMazlík
Nic takového jsem neřekla to vy tu neustále urážíte a vztekáte se ![]()
@Jjsjbbans píše:
@JiříkMazlík
Nic takového jsem neřekla to vy tu neustále urážíte a vztekáte se
Tak co si takhle zajít na kávu potom mi něco uvaříš ![]()
A klidně ti zaplatím nové nehty ať máš čím reprezentovat ![]()
No zřejmě sem si ráno zapomel vzít antidepresiva a teď jsem zlý ![]()