Nejbezpečnější autosedačky 9-18 kg?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
16.7.14 14:51

@janyicka od roku 2010 mají testy stejnou metodiku, takže jsou hodnoceny podle stejné metodiky, obě mají 4*, přesně na procenta má Chicco X-Pace 69% a Versafix 72%,m takže je to hodně podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.7.14 09:56

@steeve Dobrý den, moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.14 11:12

Dobry den, taky uz musime koupit sedacku 9-18 po vajicku a jsem temer rozhodnuta pro Romer s isofixem, ale nejak tapu a hledam rozdily mezi jednotlivymi druhy. Cetla jsem tady ze Safefix s podpurnou nohou vychazi dobre v testech, ale ta noha se mi tam prave moc nelibi, tak v cem jsou dalsi druhy jine, dokaze mi ti nekdo shrnout? Treba steeve? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
24.7.14 11:13

@Martina314295 Musíš napsat jaké máte auto, ono totiž ne všechny isofix romerky jdou do všech aut… některé třeba potřebují TT pás a do některých aut naopak nesmí přijít ta noha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.14 12:04

Tak mame ockavku r.2011 jako primarni auto a pak volvo V50 r.2005.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.7.14 12:09

@Martina314295 no tak v té octávce nejspíše ještě nebude oko pro TT, to se tam začalo dávat až koncem roku 2011, takže bude potřeba jít do sedačky, která nevyžaduje TT, tedy pokud chcete Römer 9-18 kg tak můlžete Duo plus, Versafix nebo Safefix plus, a vzhledem k tomu, že jsou všechny za podobné peníze a přitom Safefix je z nich největší, dá se nejvíce polohovat a má integrovanou opěrku hlavy, tak bych šel do Safefixu: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
24.7.14 12:13

Za mě taky jednoznačně safefix plus, jezdí v ní náš skoro tříletý syn a má tam ještě místa dost a jsme s ní maximálně spokojení. A co se ti nelíbí na té noze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.14 12:57
@Verunka.T píše:
Za mě taky jednoznačně safefix plus, jezdí v ní náš skoro tříletý syn a má tam ještě místa dost a jsme s ní maximálně spokojení. A co se ti nelíbí na té noze?

No je to takove ´mohutne ´ s tou nohou :))), ale jo pujdu do Safefixu, uh jsem toho precetla tolik, ze me to presvedcilo. Nevite o obchode dobre dostupneho od cernaku, kde ji muzu vyzkouset a rovnounkoupit? Nechce se mi teda do Detskeho raje, tam me dost stve personal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
24.7.14 13:56

Také zrovna vybíráme autosedačku 9-18kg a kromě zmiňovaných Romerek se mi líbí i kiddy phoenixfix pro 2. Nemáte s ní někdo zkušenost?

A kde bych našla, jestli půjdou do našeho auta tyto sedačky? Teď máme renault megane scenic 2003 a škoda fabia 2006.

Romer safefix, jak je složité ji přehodit do jiného auta? Ne často, ale občas ji budeme přehazovat… Taky se mi zdála mohutnější, podle fotky, ale i prostornější než duo plus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.7.14 14:29

@hany83 do toho Sceniku jde Safefix plus pouze na přední sedadlo, na zadní nejde, kvůli schránkám v podlaze, do Fabie jdou všechny jmenované
takže byste kvůli Scenicu mohli vybírat třeba z toho Kiddy, nebo Dua.
ten Safefix je větší než Duo i než Kiddy, a přehodit isofixovou sedačku není nic složitého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
24.7.14 15:26
@steeve píše:
@hany83 do toho Sceniku jde Safefix plus pouze na přední sedadlo, na zadní nejde, kvůli schránkám v podlaze, do Fabie jdou všechny jmenované
takže byste kvůli Scenicu mohli vybírat třeba z toho Kiddy, nebo Dua.
ten Safefix je větší než Duo i než Kiddy, a přehodit isofixovou sedačku není nic složitého

Děkuji, to mě nenapadlo, že tam nepůjde skrz ty schránky.. A která z těch dvou je prostornější, bezpečnější…?
Popř. doporučtš i nějakou jinou… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.7.14 16:02

@hany83 bezpečný jsou obě, prostorností to vyjde asi na stejno, ale ty pultíkové jsou vždycky o něco stísněnější, a hlavně se méně polohují
a kdyžtak ještě koukněte na Besafe IZI Cofort isofix: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
ta je prostornější a může tam být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
24.7.14 17:16
@steeve píše:
@hany83 bezpečný jsou obě, prostorností to vyjde asi na stejno, ale ty pultíkové jsou vždycky o něco stísněnější, a hlavně se méně polohují
a kdyžtak ještě koukněte na Besafe IZI Cofort isofix: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
ta je prostornější a může tam být

u té besafe mi přijde, že je hodně vysoká. V renaultu je místa dost, ale občas bude i ve fabii, tak abych tam dostala dceru a nebyla úplně u střechy…
Asi jsem náročná :-) škoda, ta safefix se mi zatím zamlouvala nejvíc…
ale jde mi hlavně o bezpečnost, tak vezmeme asi to duo plus. Ale četla jsem, že je to už starší typ sedačky, je i tak dobrá? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.7.14 17:36

@hany83 tak vemte Versafix, je to novější verze od Dua: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
ta Besafe je větší, mohutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.14 18:37

Tak uz mame v aute Romer Safefix plus, priteli se libía Besafe comfort izo neco :), áe kdyz mi pan v obchode ukazal jak se treba polohuje sedacka, tak vyhrala Romerka. Je proste jednodusi na ovladani a to rozhodlo, prestoze besafe vypadala designove lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí