Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak teďka nevím, jestli je smysl diskuse se předhánět, kdo je zrcadlo zrcadlo v zemi zdejší nejkrásnější nebo hodnotit, jestli je hezčí profilovka Elsy z Frozen nebo Šmoulinky… ? ![]()
Jinak mě se líbí @neumisa, protože má profilovou pořád stejnou, ale pokaždý tematicky jinou.
@MartinaIrena
kdyby se ale hodnotily vlasy, jednoznačně to vyhraješ
![]()
@pikola píše:
Já mám asi nejvhodnější fotku pro tyhle diskuze
Souhlas
@zuracz1 píše:
@MartinaIrena
kdyby se ale hodnotily vlasy, jednoznačně to vyhraješ![]()
Dík, vyřídím své kadeřnici. ![]()
@Pety2 píše:
Hlasuju taky pro Bublu!!!!
Bubla super a aktuálně je Mango těžká konkurence
Mně se vždycky nejvíc líbila @debra.morgan Ale pak někdo zmínil, že má na profilovce snad zpěvačku jakousi?
Šťastná nevědomá, vůbec netuším, o koho jde a pořád si říkám, jak je pěkná ![]()
@Čičorečka jojo, Demi Lovato je moc pekna…ale teda ja nikdy nikde netvrdila, ze jsem to ja
ke sdileni soukromych fotek mam odpor ![]()
@debra.morgan píše:
@Čičorečka jojo, Demi Lovato je moc pekna…ale teda ja nikdy nikde netvrdila, ze jsem to jake sdileni soukromych fotek mam odpor
Jsem si vždycky říkala, že člověk tvé inteligence by tady asi jen tak netasil … ehm zbraně
@debra.morgan myslela jsem to tak, že vzhledem k tomu, že ji neznám, tak si celou dobu myslim, že je to tvoje fotka. A překvapilo mě, že někdo napsal, že to ty nejsi ![]()
@pikola píše:
Já mám asi nejvhodnější fotku pro tyhle diskuze
Jednoznačně ![]()
@MartinaIrena píše:
Jsem si vždycky říkala, že člověk tvé inteligence by tady asi jen tak netasil … ehm zbraně
oooh
budu to brat jako krasny pozitivni komentar a jestli to je hnusna ironie, tak mi to prosim nerikej
![]()
@debra.morgan píše:
@Čičorečka jojo, Demi Lovato je moc pekna…ale teda ja nikdy nikde netvrdila, ze jsem to jake sdileni soukromych fotek mam odpor
Sakra, já myslel, že to jsi ty
Ta fotka přesně zapadá do toho, jak na mě působíš. Vypadáš alespoň podobně?