Nejhorší období na MD/RD

Anonymní
23.10.24 08:56

Nejhorsi obdobi na MD/RD

Tak dámy a teď ruku na srdce (nebudeme dělat hrdinky, že nikdy vás ten malinký smradek nestval).
Zajímalo by mě z Vašeho pohledu, které období bylo pro vás nejtěžší na MD nebo RD.
Pokud si vybavíme věk dítěte, jenom lepší :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3681
23.10.24 09:01

Cele. Navrat do prace byl mym vysvobozenim. Ackoli mam dve zdrave, sikovne deti, ale to tutununu proste nebylo nic pro me. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.24 09:05

@Fee-bee super,nejsem divná :D já si říkám, že to je hrozný a pak zjistím že ten další měsíc je ještě horší :D napřed náročný porod, pak nová role, následně prdiky x měsíců a teď období pláče, kdy už nepomáhá ani procházka kočárem. Na řadě budou za chvilku zuby a já si říkám, kdy to někdy skončí a já si „to začnu uzivat“.. :D

• Citovat
  • Upravit
53190
23.10.24 09:06

Proč anonymně? :lol:
Pro mě bylo nejnáročnější, když se narodila druhá dcera a do toho jsem měla tříleťáka v období totálního satanského vzdoru :lol: To období (zhruba rok) mám dost v mlze, jak se mozek snaží vyhnat stresové myšlenky :lol: Ale kolem toho roku věku mladší se to srovnalo a zbylé 2 roky rodičáku byly super. I když návrat do práce jsem uspíšila a těšila se na něj jak na smilování :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
23.10.24 09:07
@Anonymní píše: Více

Skonci, neboj. U me to byla skolka. Ted uz pubosi a je to znacka ideal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.24 09:09

@unuděná proč anonymně? Upřímně? Čekám, kdy se ozvou ty dokonalý matka, abych nebrecela, že jsem si neměla pořizovat dítě atd… takový komentáře tady taky čtu, tak už se „bojím co bude“ :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
23.10.24 09:09

Pořád je to šílené a to už je dítě odkladově v první třídě. :D Ale když jsem nemohla chodit, měla doma nezralého novorozence a k tomu další tři děti, stálo to také za to.

• Citovat
  • Upravit
53190
23.10.24 09:10

Tak se za to nestyď, každá jsme nějaká. Mě děti taky začaly bavit až tak od 3 let, když se s nima dalo domluvit, neřešily se pořád nějaký očkování, prdy, pleny, kojení, svačinky, náhradní tepláčky, nočníky atd atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.24 09:11

@unuděná tak to já nejsem sebevrah, abych si porizovala druhý :mrgreen:. Teď mi přítel řekl, že za dva roky další a mě se tu noc zdál se, jak jsem otěhotněla a skáču pod vlak :mrgreen: :mrgreen: no i to podvědomí ví, že prostě ne :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4476
23.10.24 09:15

Pro mě byl nejhorší první rok. I když má teď období vzdoru, občas je křik a občas si pobrečím, tak to není tak „hrozný“ jako první rok. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
23.10.24 09:21

Taky mi teda vadí, že tohle píšeš anonymně..

Je to přirozený, jsou lepší a horší období..

My teda měli miminko za odměnu, první měsíce byly super. Zlom pak přišel se zubama na které jsme docela dlouho čekali. Takže nejhorší období bylo 9-11 mesic zatim.

Ted je dítěti rok a uz se to pomalu rovna, ale zase ma ted vzteklinu, ale to za me neni tak náročný, jako kdyz jsme nespali a trápil se bolesti. To jsme byli vyřízeni všichni tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
23.10.24 09:26

Skoro celý první rok se starší. Nespici, brečící dítě po nocích. Přes den jen nespící miláček. Mladší jede zatím ve stejných stopách, ale už nemám čas se v tom tak babrat.

A zatím nejlepší věk ten 1/2 - rok než jdou do školky. Už to dítě bylo malý parťák, spalo se a ještě jsme neměli klasický kolotoč povinnosti - prace- školka - kroužky - nemoci - OČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
23.10.24 09:26

Neblbni. Druhé mimčo s odstupem 2 let bych si určitě pořídila (taky to tak mám) a má to spousty výhod. Jsou to záhy parťáci, co si spolu vyhrají, vypovídají a prožijí si dětství se vším všudy. S dospěláky musí být jedináček prostě „dřív dospělý“ nebo jak to říct. Takhle si děti řeší ty své dětské radosti a starosti a o nic nepřijdou. Pro tebe to budou o dva roky pakárny navíc, ale ono se to 100% vrátí, věř mi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.24 09:28

Byla jsem nejšťastnější do roka a půl. Pokud je jezdilo s kočárem. Úplně nej období bylo novorozenecké kdy dítě vydrželo ležet, nikam neuteklo. Brečela kvůli základním potřebám a ne rozmarům.
Jak se naučila chodit a vyjadřovat svou nespokojenost, hodně si uvědomovat tak už mi to moc nejde. Neříkám, že momentálně prožívám nejhorší období, to nemůžu úplně hodnotit když je ještě malá. Jen už je to pro mě víc náročný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.24 09:29

@TeeeT no já jsem tady nedávno taky psala a normálně pod jménem a schytala jsem hejty a nadávky… takže ano píšu anonymně, ale proste sama mám dost toho a ještě tady poslouchat kecy, když jsem něco potřebovala vědět… :( takže asi tak k té anonymitě…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex