Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hladovění není správná cesta. Jak začneš jíst, tak to hnedka naberes zpět.
Tohle už je porucha příjmu potravy. Nemůžeš jíst jen zeleninu!!! Co bílkoviny, tuky, sacharidy… vše tělo potřebuje, i když všeho s mírou.
Máš jíst alespoň 3× denně dejme tomu. Vydatnou snídaní… tvaroh, vajíčka, ovoce, celorzné pečivo, šunka, sýr, cereálie… pak oběd maso, ryby, zelenina a večeře podobně jako oběd dejme tomu.
Začni jíst
pokud tělo strádá, pak nepustí ani gram. Vše ukládá, aby mělo z čeho přežít období hladu. Naopak si tímto vše zhoršuješ. Tělo potřebuje vyváženou stravu, toho nikdy nedocílíš pouze zeleninou
@Klárinka.B píše:četla si co jí?
Asi by to chtělo vyšší výdej kalorií, takže přidat pohyb.
Tim že nejíš si jen odrovnáš zdraví, chce to vyváženou stravu a pohyb aby se tuky přeměnily ve svaly, teď jsi se tak maximálně odvodnila, proto to šlo tak rychle a ted už potřebuješ nějakej pořádnej řád a dietu a ne se jen omezovat, dlouhodobě je to neudržitelný
@Anonymní píše:
Pekny vecer,
posledni dobou jsem vlivem stresu a ostatnich problemu dost nabrala, resila jsem to prejidanim. Doslo to tak daleko, ze jsem se az zhrozila a ze dne na den vyrazne omezila jidlo. Jim na obed jen zeleninovy salat malou porci a k veceri mrkovy salat malou porci, jinak vubec nic, dvakrat denne mam jidlo. Po ctyri tydny to bylo super, shodila jsem 15 kilo a tesila se, jak rychle to ubyva. Minuly tyden nastal zlom, shodila jsem jedine kilo, rekla jsem si, ze tenhle tyden vynecham i veceri, ale to se mi uplne nedari, boli me bricho z toho, no je streda a neshodila jsem nic zatim. Jsem z toho uz zoufala, telo si nejak zvyklo na tu stravu a uz nehubnu, co s tim, aby to slo dal dolu? Diky za rady.
ty jsi shodila 15kg za 4 týdny?? ![]()
Navic 15 kilo za mesic je strasne moc, to se telo vazne leklo a stagnuje.. zadelavas si na jojoefekt.(
Proc se porad doporucuje jidlo 5× denne? To, ze zakladatelka ji strasne a nesmyslne, je naprosta pravda, ale 5× denne male porce neni pro kazdeho. Spravna varianta klidne muze byt i 3× denne s vyvazenymi jidly.
@Anonymní píše:
Pekny vecer,
posledni dobou jsem vlivem stresu a ostatnich problemu dost nabrala, resila jsem to prejidanim. Doslo to tak daleko, ze jsem se az zhrozila a ze dne na den vyrazne omezila jidlo. Jim na obed jen zeleninovy salat malou porci a k veceri mrkovy salat malou porci, jinak vubec nic, dvakrat denne mam jidlo. Po ctyri tydny to bylo super, shodila jsem 15 kilo a tesila se, jak rychle to ubyva. Minuly tyden nastal zlom, shodila jsem jedine kilo, rekla jsem si, ze tenhle tyden vynecham i veceri, ale to se mi uplne nedari, boli me bricho z toho, no je streda a neshodila jsem nic zatim. Jsem z toho uz zoufala, telo si nejak zvyklo na tu stravu a uz nehubnu, co s tim, aby to slo dal dolu? Diky za rady.
Telo je v šoku a bude ukládat vše, co mi dáš. Protože jedeš dlouhodobě ve ztrátě, zapnulo nouzový režim. Gratuluji k rozhozenemu metabolismu.. To je to jediné, čeho tímto dosáhnes
@PaníBovaryová Jo, ale fakt jsem skoro nejedla, k obedu jen - 3 olivy cerne, 3 olive zelene, 5 krouzku okurky, 5 krouzku papriky, 5 platku rajcete, 3 redkvicky no a k veceri 10 malych lzicek mrkvoveho salatu. jenze ted uz nehubnu proste a jim porad stejne jidlo, dokonce jsem tenhle tyden ubrala i mrkvovy salat na pet lzicek a stejne nic…uz se to zastavilo, telo si nejak zvyklo nebo co.
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová Jo, ale fakt jsem skoro nejedla, k obedu jen - 3 olivy cerne, 3 olive zelene, 5 krouzku okurky, 5 krouzku papriky, 5 platku rajcete, 3 redkvicky no a k veceri 10 malych lzicek mrkvoveho salatu. jenze ted uz nehubnu proste a jim porad stejne jidlo, dokonce jsem tenhle tyden ubrala i mrkvovy salat na pet lzicek a stejne nic…uz se to zastavilo, telo si nejak zvyklo nebo co.
Samozrejme. A az se jednou najis, naberes zpatky 20kg. Rika se tomu jojo efekt ![]()
Pekny vecer,