Nejim a stejne nehubnu

Anonymní
23.6.21 21:15

nejim a stejne nehubnu

Pekny vecer,
posledni dobou jsem vlivem stresu a ostatnich problemu dost nabrala, resila jsem to prejidanim. Doslo to tak daleko, ze jsem se az zhrozila a ze dne na den vyrazne omezila jidlo. Jim na obed jen zeleninovy salat malou porci a k veceri mrkovy salat malou porci, jinak vubec nic, dvakrat denne mam jidlo. Po ctyri tydny to bylo super, shodila jsem 15 kilo a tesila se, jak rychle to ubyva. Minuly tyden nastal zlom, shodila jsem jedine kilo, rekla jsem si, ze tenhle tyden vynecham i veceri, ale to se mi uplne nedari, boli me bricho z toho, no je streda a neshodila jsem nic zatim. Jsem z toho uz zoufala, telo si nejak zvyklo na tu stravu a uz nehubnu, co s tim, aby to slo dal dolu? Diky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
23.6.21 21:18

Asi by to chtělo vyšší výdej kalorií, takže přidat pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
23.6.21 21:18

Hladovění není správná cesta. Jak začneš jíst, tak to hnedka naberes zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
23.6.21 21:19

Tvé tělo jsi hladovenim donutila zpomalit metabolismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
23.6.21 21:20

Tohle už je porucha příjmu potravy. Nemůžeš jíst jen zeleninu!!! Co bílkoviny, tuky, sacharidy… vše tělo potřebuje, i když všeho s mírou.
Máš jíst alespoň 3× denně dejme tomu. Vydatnou snídaní… tvaroh, vajíčka, ovoce, celorzné pečivo, šunka, sýr, cereálie… pak oběd maso, ryby, zelenina a večeře podobně jako oběd dejme tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
546
23.6.21 21:22

Začni jíst ;) pokud tělo strádá, pak nepustí ani gram. Vše ukládá, aby mělo z čeho přežít období hladu. Naopak si tímto vše zhoršuješ. Tělo potřebuje vyváženou stravu, toho nikdy nedocílíš pouze zeleninou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
23.6.21 21:27
@Klárinka.B píše:
Asi by to chtělo vyšší výdej kalorií, takže přidat pohyb.
četla si co jí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
23.6.21 21:28

Tim že nejíš si jen odrovnáš zdraví, chce to vyváženou stravu a pohyb aby se tuky přeměnily ve svaly, teď jsi se tak maximálně odvodnila, proto to šlo tak rychle a ted už potřebuješ nějakej pořádnej řád a dietu a ne se jen omezovat, dlouhodobě je to neudržitelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21397
23.6.21 21:33
@Anonymní píše:
Pekny vecer,
posledni dobou jsem vlivem stresu a ostatnich problemu dost nabrala, resila jsem to prejidanim. Doslo to tak daleko, ze jsem se az zhrozila a ze dne na den vyrazne omezila jidlo. Jim na obed jen zeleninovy salat malou porci a k veceri mrkovy salat malou porci, jinak vubec nic, dvakrat denne mam jidlo. Po ctyri tydny to bylo super, shodila jsem 15 kilo a tesila se, jak rychle to ubyva. Minuly tyden nastal zlom, shodila jsem jedine kilo, rekla jsem si, ze tenhle tyden vynecham i veceri, ale to se mi uplne nedari, boli me bricho z toho, no je streda a neshodila jsem nic zatim. Jsem z toho uz zoufala, telo si nejak zvyklo na tu stravu a uz nehubnu, co s tim, aby to slo dal dolu? Diky za rady.

ty jsi shodila 15kg za 4 týdny?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
23.6.21 21:33

Navic 15 kilo za mesic je strasne moc, to se telo vazne leklo a stagnuje.. zadelavas si na jojoefekt.(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
23.6.21 21:34

Musis jist 5× denne zdrava jidla a pridat pohyb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
23.6.21 21:38

Proc se porad doporucuje jidlo 5× denne? To, ze zakladatelka ji strasne a nesmyslne, je naprosta pravda, ale 5× denne male porce neni pro kazdeho. Spravna varianta klidne muze byt i 3× denne s vyvazenymi jidly.

• Citovat
  • Upravit
72725
23.6.21 21:50
@Anonymní píše:
Pekny vecer,
posledni dobou jsem vlivem stresu a ostatnich problemu dost nabrala, resila jsem to prejidanim. Doslo to tak daleko, ze jsem se az zhrozila a ze dne na den vyrazne omezila jidlo. Jim na obed jen zeleninovy salat malou porci a k veceri mrkovy salat malou porci, jinak vubec nic, dvakrat denne mam jidlo. Po ctyri tydny to bylo super, shodila jsem 15 kilo a tesila se, jak rychle to ubyva. Minuly tyden nastal zlom, shodila jsem jedine kilo, rekla jsem si, ze tenhle tyden vynecham i veceri, ale to se mi uplne nedari, boli me bricho z toho, no je streda a neshodila jsem nic zatim. Jsem z toho uz zoufala, telo si nejak zvyklo na tu stravu a uz nehubnu, co s tim, aby to slo dal dolu? Diky za rady.

Telo je v šoku a bude ukládat vše, co mi dáš. Protože jedeš dlouhodobě ve ztrátě, zapnulo nouzový režim. Gratuluji k rozhozenemu metabolismu.. To je to jediné, čeho tímto dosáhnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.21 21:53

@PaníBovaryová Jo, ale fakt jsem skoro nejedla, k obedu jen - 3 olivy cerne, 3 olive zelene, 5 krouzku okurky, 5 krouzku papriky, 5 platku rajcete, 3 redkvicky no a k veceri 10 malych lzicek mrkvoveho salatu. jenze ted uz nehubnu proste a jim porad stejne jidlo, dokonce jsem tenhle tyden ubrala i mrkvovy salat na pet lzicek a stejne nic…uz se to zastavilo, telo si nejak zvyklo nebo co.

• Citovat
  • Upravit
21397
23.6.21 21:57
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová Jo, ale fakt jsem skoro nejedla, k obedu jen - 3 olivy cerne, 3 olive zelene, 5 krouzku okurky, 5 krouzku papriky, 5 platku rajcete, 3 redkvicky no a k veceri 10 malych lzicek mrkvoveho salatu. jenze ted uz nehubnu proste a jim porad stejne jidlo, dokonce jsem tenhle tyden ubrala i mrkvovy salat na pet lzicek a stejne nic…uz se to zastavilo, telo si nejak zvyklo nebo co.

Samozrejme. A az se jednou najis, naberes zpatky 20kg. Rika se tomu jojo efekt 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková