Nejistota po rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anička44
2.4.24 08:09

@izabe kolik procent lidi ma zdravy vztah…to ja si vedoma sem, ze to neni zdravy vztah. A museli bychom zacit jakoby od zacatku, s cistejma stitama a budovat duveru a vetsi pochopeni oboustranne. Kazdopadne dekuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5027
2.4.24 13:05

Jsi hrozně nevyrovnaná osoba. Dost možná i nějaké psychicky narušena, neboť takovej jednání není u dospělého člověka normální. Je sice pravdou, že takto jedná většina žen, které hledají od života něco víc ( bohatšíhi či hezčího chlapa, cizince atd ) ale prostě je to fakt hnus. Přál bych Ti aby Tě podvedl s kolegyní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.24 13:23

Myslím, že jsi brzy začala nový vztah po předchozím rozchodu a vzhledem k tomu, že toho bývalého partnera jsi hodně milovala, tak ten nový ti spíše jenom zahojil ty rány, které jsi v sobě měla. Bylo to jiné běhal kolem tebe cítila jsi, že tě hrozně miluje a to tě vlastně nabíjelo. Jenže potom většinou zasáhne svědomí (né všichni ho ale mají) a ty jsi začala cítit, že to prostě není ono, že ho tolik nemiluješ ale zároveň je ti s ním dobře (je hodný, pracovitý) to ale bohužel není všechno a chápu, že okolí se na to dívá jiným pohledem, že nechápou proč takového chlapa opouštíš. Jenže v tvých botách nikdo z nich nikdy nešel, neví jaké máš vnitřní pocity a boje. Jedinou radu, kterou mám je zkusit to teď nechat úplně být. Zda-li je to možné úplně ukončit komunikaci a třeba mu jen vysvětlit, že si to všechno potřebuješ urovnat a ten čas, kdy ho nebudeš mít na očích ani o něm nebudeš nic vědět ti v tomto rozhodnutí hrozně pomůže. Určitě se začít věnovat sobě, tomu co tě baví (sport, práce, kamarádky, kreativita) totálně si zaměstnat hlavu a když v ní i za 2 měsíce bude, tak je to ten pravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anička44
3.4.24 16:36

@Kněžka Lada to si vystihla přesně…svědomí no. A hlavně, dám pár příjladů na které nejsem vůbec pyšná ale asi to vypovídá něco. Párkrát sem byla s kamoskou na vine a prisel i muj kamos ktery me miluje, ja jeho ne, ale hrozne dobre se s nim povida no a bavili jsme se takhle treba az do 5 rano a doprovodil em dom (spala jsem u nasich) misto toho abych byla s svym klukem doma…pak treba jsem zorganizovala oslavu kam byl pozvany jak tenhle kamarad tak i kamoska se kterou mel muj kluk spor. Chtela sem proste byt se svym klukem ale i kamaradama…na druhou stranu dost sobecky a pak ale muj kluk vytahl ten spor a pohadal se s kamoskou i semnou a v noci odjel, no a ja byla s kamaradama a byli jsme vsichni nastvany, misto toho abych za nim jela…i jsem mu dokonce rekla, ze neuprednostim jeho pred kamaradama…nebo ze sem uplne zapomela na jeho svatek a byla v baraku se psem aby tam nebyl sam, jelikoz babaicka byla v nemocnici, on me neprijel podporit bohuzel…ale na svatek jsem ho jen odbila sushi kuryrem a mohla sem za nim jet, ale zustala jsem proste se psem…vis jakoze parkrat sem prpste uprednostila sebe a okoli misto toho aby on byl na prvnim miste…ma to tak byt ne, ze partner ma byt na prvnim miste ne? S byvalym jsem to tak mela, az moc teda, to je fakt

• Citovat
  • Upravit
2325
3.4.24 19:36

@Anička44, jo jo, přemýšlet až moc znám já jak vlastní boty a fakt to člověku spíš škodí než pomůže! :) Bohužel moc ti nepordím, sám se toho zbavit neumím.

Ten tvůj případ, rozešla ses s ním pouze proto, že máš pocit, že ho asi nemiluješ? Jisté je, že ho opravdu nemiluješ, jinak bys takhle neuvažovala. Jestli je to důvod k rozchodu, no, říká se, že alespoň na začátku vztahu byste měli být zamilovaní, pak to časem stejně opadne možná do stavu, co máš teď ty. Jenomže teď jsi bez něj a chceš s ním být, vlastně stejně nejsi schopna navázat jakýkoli nový vztah s někým jiným. Poradila sis nejlépe asi sama, dej tomu pár měsíců a uvidíš, jak to budeš cítit. Já bych si tipnul, že se k němu zase vrátíš, ale nepočítej s tím, že ho najednou začneš milovat a pochybnosti se ztratí. Bude to nejspíš stejný. Takže pokud se vrátíš, přijmi tu skutečnost, že s ním chceš být, ale prostě tu zamilovanost cítit nebudeš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.24 13:35

@Anička44
ano mělo by to rozhodně být tak, že upřednostníš toho partnera. Určitě bys „kdybys ho skutečně milovala“ nepřespala u rodičů, nezůstala hlídat babičce pejska ani bys na oslavu nepozvala někoho, koho on nemá rád. Ten svátek je úplně typický příklad toho, že není v tvém srdci, jinak by sis již týdny dopředu plánovala, co mu dáš a čím ho překvapíš. Svému nitru nikdy neporučíš a můžeš si 100× říkat, že je hodný a miluje tě ale to prostě nestačí. Nedávno jsem byla na přednášce jednoho sexuologa a vysvětlovat tam, že se máme řídit tím, co nám naše tělo říká, že nám vlastně dává signál o tom, kdo k nám pasuje a pakliže je tělo zmatené není to ten pravý. Je mi jasné, že je ti ho líto ale prodlužuješ něco, co stejně nemá do budoucna žádný smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí